Ako vas zanimaju skenirani stripovi i koristite dc++ postoji hub za vas. Hub ima uglavnom sve sto jedan hub sa stripovima treba i za razliku od ostaih nema minimum share-a, znaci da ne morate imati 1G i vise stripova u share-u da bi upali kao u drugim hubovima, nesto u shareu morate imat ipak. Jest da je hub manji od asgarda al ima vise manje sve sta i tamo ima a to sta nema se moze pitat na forumu huba pa ce se vec nabavit.Hub je tu za one koji zele pocet skupljat skenirane stripove a ne mogu uletit u vece hubove zbog tog share limita. Zasto ovo pisem. Pa hubu treba vise korisnika a ja sam mislim jedan od malobrojnih s naseg govornog podrucja u njemu a volio bih da vidim nesto i naseg skeniranog tu. Ja sam u hubu OP pa ako vam treba pomoc ja sam tamo uglavnom oko ponoci po nasem vremenu. adresa huba je retreat.redirectme.net a za sva pitanja o dc++ ili hubu mozete mi pisati na mejl ooomccoyooo@yahoo.com
Mccoy, ja sam bio na wyldovom hubu, nick mi je bio greystoke. ne znam sicas li me se uopce. Ali izgubio sam bio adresu kad sam formatirao komp i odeeeee... Otkad si ti OP u tom hubu?:-)))))