Author |
Topic  |
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 26/01/2004 : 21:21:11
|
X ljudi bi se dao povecat probijanjem granica na terene 'zajednickog govornog podrucja' al jerbo ovdi se vec vrtim u krug |
 |
|
Skrudrajver
Junior Member

Slovenia
331 Posts
Member since 04/12/2002 |
Posted - 26/01/2004 : 21:21:28
|
quote: Originally posted by mcn
>Kupio sam prvi Q kad sam bio na moru u Cro i totalno se odusevio, >medjutim u Ljubljani se ga ne moze dobiti.
Te joss jednom: u Ljubljani se mogu (prva 2 za sada) nabaviti od Stripburgera: core@kud-fp.si (Katerina).
Javim kad trechi ode tamo ...
Super, hvala. Mail is on the way...
Skrudrajver
We're going to need bigger guns. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 27/01/2004 : 09:29:59
|
>X ljudi bi se dao povecat probijanjem granica na terene 'zajednickog >govornog podrucja'
Donekle, ali to povechava i trosskove (da i ne spominjem da Q treba biti jeftiniji u SiCG i BiH zbog radi standarda) tako da je joss uvijek idealno da se stvar pokrije doma, a vani ssto dojde dojde. Q1 jest na kisocima u Srbiji, pa chemo vidjeti koji su rezultati, ali iskreno, ni da se svih hiljadu proda, ne bi joss (zbog nizze cijene) dossao do pokrivanja (prvi je bio najskuplji za proizvest).
Vic je da treba puno ljudi nessto htjet pa onda cijena dodje do toga da je dostupna njima i joss novima. A Q strip nije trava da se trazzi.
mcn
PS BOC, Shokre je samo ljubomoran.
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 27/01/2004 : 09:36:53
|
Donekle, ali to povechava i trosskove (da i ne spominjem da Q treba biti jeftiniji u SiCG i BiH zbog radi standarda)
Kad bi tako sljakala ekonomija, LOTR EE koji na Amazonu kosta 200 kuna, ne bi u Hrvatskoj kostao 650 vec 100.

-- |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 27/01/2004 : 10:52:03
|
quote: Originally posted by mcn (da i ne spominjem da Q treba biti jeftiniji u SiCG i BiH zbog radi standarda)
jedva cekam da i oni udju u EU  |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 27/01/2004 : 16:54:01
|
a kako prolaze Marveli u Cro? kad su se pojavili, prognozirao sam im ekstremno kratak vijek, ali mi se cini da se jos drze (vidim ih stalno na kioscima, ali nisam provjeravao jesu li to stari brojevi koje jos nitko nije kupio ili izlaze stalno novi)... a kako Stripoteka uspjeva biti tako jeftina? ima los papir i sve, ali ipak... jel oni sad uopce placaju autorska prava?
p.s. meni osobno ovo uopce nije neka strasna cijena i sretniji bi bio jedino da izlazi cesce. |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 27/01/2004 : 22:35:42
|
PS BOC, Shokre je samo ljubomoran.
Ma, procitao sam ga ja...
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
 |
|
Toto
Starting Member
Vatican City
83 Posts
Member since 12/01/2004 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2004 : 10:42:54
|
Tomaz, jedno prašanje:-) Procitao sam Ratmana jucer, koliko sam mogao, i kopka me jedna recenica koju nisam mogao razumjeti (evo sad je se ni ne sjecam tocno, znam samo se spominje policija i još par meni cudni rijeci:-) ), koju izgovara onaj pandur, nalazi se cak i na uvodnoj stranici albuma, pa ako mozes pojasniti o cemu se radi (i koja je uloga tog pandura, jer kako sam skuzio, to je bio ministar policije u Slovewniji?)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 28/01/2004 : 10:56:30
|
[quote]Originally posted by jurica
a kako prolaze Marveli u Cro?
Re: Marvel. Evo još izlazimo. Bogu hvala! Pocetkom veljace izlazi broj 13. Pa nek sad netko kaže da je to nesretan broj. A stari brojevi idu na ljeto u komplete. Dva za 20 kn.
Re: Stripoteka. Koliko znam placaju prava, nije to neki pirat, vec ozbiljna firma.
Re: Q. To bi voljeli svi mi, ali takva je situacija da nema šanse da se nešto proda koliko toliko ako nije barem 3 mjeseca i više na kioscima.
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 28/01/2004 : 11:31:59
|
>i kopka me jedna recenica koju nisam mogao razumjeti
Ne znam ssto su toccno falotje (pogrda je sigurno, sad da li mangupi ili nitkovi ili nessto treche ...), a ostatak je "...che se opet bojati policije!"
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
Toto
Starting Member
Vatican City
83 Posts
Posted - 28/01/2004 : 12:17:49
|
quote: Tomaz, jedno prašanje:-) Procitao sam Ratmana jucer, koliko sam mogao, i kopka me jedna recenica koju nisam mogao razumjeti (evo sad je se ni ne sjecam tocno, znam samo se spominje policija i još par meni cudni rijeci:-) ), koju izgovara onaj pandur, nalazi se cak i na uvodnoj stranici albuma, pa ako mozes pojasniti o cemu se radi (i koja je uloga tog pandura, jer kako sam skuzio, to je bio ministar policije u Slovewniji?
Macan pogadja, kao obicno. Prevod: "Mangupi ce se opet bojati policije!" Policajac je karikatura A. Stera, ministra unutrasnjih poslova u to vrjeme, a recenica je jedna od njegovih slavnih izjava (koja se naravno nije obistinila). Inace Ratman vrvi lokalnim stosovima, likovima, eksterierima i dogadjajima, kako i pritice jednom lokalnom (Ljubljanskom) superheroju.
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 28/01/2004 : 14:07:14
|
E hvala, sad mi je puno jasnije. Inace, bez obzira na lokalne insiderske fore, covjek se sasvim dobro moze zabavit cak ako ih i ne zna. Ima nekoliko legendarnih scena:-))) Nego, ako se ne varam i u Italiji postoji strip sa istim imenom?
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5982 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
Toto
Starting Member
Vatican City
83 Posts
Posted - 29/01/2004 : 02:12:05
|
quote: :-))) Nego, ako se ne varam i u Italiji postoji strip sa istim imenom?
Je, ja sam do sada cuo vec za tri-cetiri. U Spanjolskoj sam nasao Ratmana-klinca. A i vi imate Stakora... Siguran sam da ih ima i u Americi nekoliko Nije cudo, to je parodija na prvu loptu, BATMAN-RATMAN.
Ali moj jedini pije pivo Union! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Posted - 29/01/2004 : 10:32:55
|
quote: Originally posted by Toto
Je, ja sam do sada cuo vec za tri-cetiri. U Spanjolskoj sam nasao Ratmana-klinca. A i vi imate Stakora... Siguran sam da ih ima i u Americi nekoliko Nije cudo, to je parodija na prvu loptu, BATMAN-RATMAN.
Ti si napravio samo jedan album i stao ili toga ima jos?
quote: Originally posted by Toto Ali moj jedini pije pivo Union!
Bolje receno, hrani se njime:-) Dobra reklama, mora se reci:-))) Nego, jel to Union pivo ono u onim odvratno velikim i sirokim bocama koje izgledaju ko one boce koje ti daju kad ides u bolnici dati urin? :-))) Ne sjecam se okusa piva, ali su mi boce katastrofa (iako, svaka pohvala za veci volumen:-) )!
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 10:39:14
|
quote: Originally posted by Toto
Ali moj jedini pije pivo Union!
A zasto ne Lasko  
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 19:24:50
|
dobio sam i ja svoj primjerak Q-a!!!! malo neocekivano, i jos vece hvala Macanu jer mi je osvjezio inace do-zla-boga patetican dan. a o Q-u sta reci? prati standard postavljen od prethodna dva broja, a sa uvodjenjem novih-boljih autora, kvalitet stripova moze samo da raste. konkretno, osvrnucu se na nekoliko stripova: Leialoha sam morao dvaput procitati, odnosno preletiti pogledom prve dvije stranice jer mi nije bilo jasno o cemu se radilo :))) odlicno i ne bi mi bilo mrsko vidjeti cak i vise ovakvih stripova, nesto sto sam za borbu za ocuvanje okolisa 100posto, a i sto Leialoha odlicno crta. iz slicnih razloga mi se svidio i Trondheim, samo predlazem ako bude opet isao u sljedecem broju/brojevima da se ne ide samo sa Zekanom, nego i neke njegove druge price. nije mi samo jasan princip na kojem crta sve te albume? kolika je tu saradnja sa ostalim crtacima, jer kroz price o stvaranju stripa do sada dozivio sam to kao prilicno spor posao, a on je za 13 godina uglavnom crtao albume i dosao do brojke od 93 uratka! bracu hernandez sam ovako malo upoznao, mozda cak i kupim jedan primjerak Love and Rocketsa koji sam nasao ovdje kod nas :))) bez cega se moglo? opet ponavljam, Dwa lijena psa, ali me niko ne slusa! isto i RIP Kirby nije od nekog znacaja za razvoj strip kulture. da se zna, protiv Bocovih uradaka nemam nista protiv samo sto Kresu i njega znam licno :=) zezam se, drago mi je da ste se i vas dvojica ubacili u ovu masineriju. ako mi jos stagod padne na pamet, postacu, ako ne opet cu postati. ko da sve mora od pameti i doci :)
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 30/01/2004 : 08:20:29
|
Meni su Dwa lijena psa najbolji dio bilo kojeg Q-a.
Trebao sam znati da se sa bandom meksickih pijanica ne može daleko dogurati. |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 30/01/2004 : 08:30:42
|
Q3 je najbolji! Sa velikim uzitkom sam ga procitao. Necu se osvrtati pojedinacno na stripove, samo cu reci-''HVALA BOGU DA SE NEKO SETIO DA PONOVO OBJAVI LOVE&ROCKETS''!Prvi put je to ucinio muzicki casopis ''Ritam'' krajem osamdesetih. Nadam se da ce Macan nastaviti sa L&R, pa eventualno jednog dana poceti sa izdavanjem i zasebnih svezaka i albuma. |
 |
|
Hit
Junior Member

Croatia
334 Posts
Member since 31/10/2001 |
Posted - 30/01/2004 : 11:25:26
|
q3 je cool no duja mi je ipak nekako bolja, crveni alarmje daleko najbolji, a ni los profesionalos ili kako god su isto cool |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/01/2004 : 21:02:28
|
koliko god se trudio, ne vidim ni jednu pozitivnu stvar kod dvojice ljenjivaca psece rase. jedino je ona prva slicica bila smjesna, ovo ostalo je jad za jadom
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
 |
|
Topic  |
|