Author |
Topic |
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 24/01/2004 : 00:30:09
|
Marlowe, hoces mi pozajmiti? ;-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
dekara
Average Member
Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 24/01/2004 : 01:55:00
|
ako me setjanje ne vara(mrzi me da guglam)uskoro bi za dark horse trebala krenuti njegova strip serija the amazing adventures of escapist. shushka se da tje tu svoje crtachke prste umeshati i dragi mi scott morse pa eto malko povoda za radost:)
************************ !Ko raste,taj i krade!
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 24/01/2004 : 08:01:50
|
quote: Originally posted by dd fan
Marlowe, hoces mi pozajmiti? ;-))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
hmmmm, politika kuce je da stripove i knjige NE pozajmljujem nikome. ipak, zbog ranijih zasluga u tvom slucaju cu napraviti izuzetak. cujemo se.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 24/01/2004 : 09:33:40
|
Poceo sam citati knjigu, ali nisam izdržao ni 200 stranica. Sorry, ali dosadno.
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 25/01/2004 : 08:22:38
|
quote: Originally posted by marlowe
Mozda ne pripada bas 100% u ovu rubiku, ali ipak… U pitanju je roman Michael Chabona, The Amazing Adventures of Kavalier & Clay. Za sve ljubitelje stripa roman ce sigurno biti zanimljiv. Ukratko: prica o odrastanju i zivotu dva strip autora tokom 1930-ih godina proslog veka u New Yorku, u vreme zlatnog doba stripa. Puno referenci i podataka o ovom razdoblju. Delo je dobitnik Pulicerove nagrade za 2001. Toliko od mene, a na vama je sta cete dalje…
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
znaš da je u 12 mjesecu prošle godine izdan strip raden po knjizi. zove se: michael chabon presents...the amezing adventures of escapist. ima 80 stranica i prati radnju i dogadaje u knjizi adventures of kavalier i clay. inacce.knjiga je ccist ok.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 25/01/2004 : 09:37:51
|
quote: Originally posted by jgoran5
quote: Originally posted by marlowe
Mozda ne pripada bas 100% u ovu rubiku, ali ipak… U pitanju je roman Michael Chabona, The Amazing Adventures of Kavalier & Clay. Za sve ljubitelje stripa roman ce sigurno biti zanimljiv. Ukratko: prica o odrastanju i zivotu dva strip autora tokom 1930-ih godina proslog veka u New Yorku, u vreme zlatnog doba stripa. Puno referenci i podataka o ovom razdoblju. Delo je dobitnik Pulicerove nagrade za 2001. Toliko od mene, a na vama je sta cete dalje…
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
znaš da je u 12 mjesecu prošle godine izdan strip raden po knjizi. zove se: michael chabon presents...the amezing adventures of escapist. ima 80 stranica i prati radnju i dogadaje u knjizi adventures of kavalier i clay. inacce.knjiga je ccist ok.
------------- carpe diem... -------------
nisam znao za strip. hvala.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 25/01/2004 : 18:32:16
|
quote:
hmmmm, politika kuce je da stripove i knjige NE pozajmljujem nikome. ipak, zbog ranijih zasluga u tvom slucaju cu napraviti izuzetak. cujemo se.
Ako ima da se kupi po knjizarama, onda nema problema - kupicu ga. Ako si nabavio preko amazona, neke veze ili tako nesto, onda ne vidim drugi nacin da ga procitam osim da ga pozajmim od tebe... :-(
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
|
Topic |
|