lmszs
Junior Member
Slovenia
432 Posts
Member since 06/01/2003 |
Posted - 26/01/2004 : 12:16:06
|
...pa jang, prav zaradi tega te pri meni cakajo stari stripi! (prah z njih vsakodnevno cistim, tako, da ostajajo še naprej kot novi) Je že kaj novega glede transakcije? KP 9 - pa mislim, da bi se ta moral prodajat (seveda, ko bo izšel) v tisti famozni trgovini s stripi, ki naj bi jo odprli konec tega meseca v LJ! Ali so kakšne nove informacije na to temo? |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 26/01/2004 : 12:23:59
|
meni je ok vec da se izdaje, ne treba da ja moram to nabaviti. Jer ako bi hteo sve imati, onda bi bilo super da sve prestane da se izdaje da bi ja polako nabavio. Ma nic ni novo, pa tud kaj dost ne morem narest ker sem poslal kot tiskovino in ni priporoceno. Zmerom kadar sem poslal v ex-ju je bilo vse ok, kadar pa pošljem v Avstrijo (saj si tudi ti imel podobno sranje) ali Nemcijo je pa sranje!!!! |
Edited by - jang on 26/01/2004 12:24:43 |
|
|
lmszs
Junior Member
Slovenia
432 Posts
Member since 06/01/2003 |
Posted - 26/01/2004 : 16:01:54
|
Ja z Avstrijo sem imel enkrat sranje, iz Nemcije pa je bilo vse OK, samo da je dolgo trajalo (šlo je za menjavo). Tipu sem poslal paket in ko je dobil je oni poslal meni svoje stripe. Vsekakor boš dobil, res pa ne vem, zakaj ravno z A in D, toliko casa traja!? Delal sem z USA, F, Dansko - pa so stvari kar hitro prišle. Ce želiš mi lahko na mail pošlješ imena s kom si "delal" v D pa bom videl (seveda, ce poznam stvar) ali naj bi bilo ok! |
|
|