Author |
Topic  |
cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 09/02/2004 : 21:25:41
|
Kako to misliš,ne može.Covek je dobio ekskluzivan izvod iz rok samog Bernarda i to još uz popust  
It´s a must for every serious collector!! |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6380 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 09/02/2004 : 21:36:42
|
Šuti cbarks,ne spominji tog covjeka da ga ne bi proganjali tražeci taj ekskluzivni,u Sloveniji još nepojavljeni primjerak Zagora na 128 stranica!
Bond.James Bond. |
 |
|
BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 09/02/2004 : 22:21:01
|
sigurno su ga neki vec nabavili preko granice :)
joooj... spet sem zamudil priložnost za avtogram Mikija Mustra... jooj
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
 |
|
cartman
New Member

Slovenia
165 Posts
Member since 12/08/2002 |
Posted - 10/02/2004 : 12:42:56
|
Hvala bogu da se nekaj dogaja na strip sceni , jaz sem ze skoraj obupal, poskusil sem se odvaditi od stripov, zato tudi nisme vec prihajal na ta forum ... dokler nisem videl na TV nekaj o tej striparnici. Tako da sem se odlocil na ponovno privajanje na stripe in ponoven obisk foruma . Lep "ponoven" pozdrav vsem tukaj |
 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 10/02/2004 : 13:37:44
|
Bio sam danas. Konacno. Rekao mi je da ce dobiti i Dylan doga sva Ludens izdanja i dosta ostalih tako da cu i ja doci na svoj racun. Takodje mi je rekao da za 14 dana do jednog meseca da ce poceti da odkupuje stripove.
No Remorse! If I drop the Bomb, pick it up! |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 10/02/2004 : 16:20:09
|
quote: Originally posted by cartman
Hvala bogu da se nekaj dogaja na strip sceni , jaz sem ze skoraj obupal, poskusil sem se odvaditi od stripov, zato tudi nisme vec prihajal na ta forum ... dokler nisem videl na TV nekaj o tej striparnici. Tako da sem se odlocil na ponovno privajanje na stripe in ponoven obisk foruma . Lep "ponoven" pozdrav vsem tukaj
Lepo, da si se vrnil. Mogoce bom jas tud rabil kaj iz te striparnice, kaj bi se lahko potem zmenil z nekom, da mi bo on kaj nabavil, ce bo kaj zanimivega prišlo, pleaseeeee
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
cartman
New Member

Slovenia
165 Posts
Member since 12/08/2002 |
Posted - 10/02/2004 : 22:13:56
|
quote: Originally posted by Žiga
quote: Originally posted by cartman
Hvala bogu da se nekaj dogaja na strip sceni , jaz sem ze skoraj obupal, poskusil sem se odvaditi od stripov, zato tudi nisme vec prihajal na ta forum ... dokler nisem videl na TV nekaj o tej striparnici. Tako da sem se odlocil na ponovno privajanje na stripe in ponoven obisk foruma . Lep "ponoven" pozdrav vsem tukaj
Lepo, da si se vrnil. Mogoce bom jas tud rabil kaj iz te striparnice, kaj bi se lahko potem zmenil z nekom, da mi bo on kaj nabavil, ce bo kaj zanimivega prišlo, pleaseeeee
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Seveda zato pa smo na forumu da si lahko pomagamo , najprej pa bo treba malo pogledat kaj tam sploh imajo, upam da mi bo uspel obisk striparnice se ta teden.
BTW. ali ima kdo od vas kaksno informacijo o tem ce obstaja kaksna internet stran od Striparnice ? |
 |
|
SimoTibo
Starting Member
Slovenia
60 Posts
Member since 02/01/2003 |
Posted - 11/02/2004 : 01:57:28
|
quote: Originally posted by cbarks
Kako to misliš,ne može.Covek je dobio ekskluzivan izvod iz rok samog Bernarda i to još uz popust  
It´s a must for every serious collector!!
quote: Originally posted by Aco
Šuti cbarks,ne spominji tog covjeka da ga ne bi proganjali tražeci taj ekskluzivni,u Sloveniji još nepojavljeni primjerak Zagora na 128 stranica!
Bond.James Bond.
E, pa ovdje se moram pohvaliti, da sam taj covjek bio JA! Eto kako je to bilo (nekakav mini raport ili kako sam sa osmijehom na licu došao kuci):
Iz Štajerske, tacnije iz Celja, došao sam, da vidim tu striparnicu i zamalo da se nisam izgubio u TPC-ju jer unutra je pravi mali lavirint razlicitih barova i ducana. I tako negde u pozadini sam je našao. Kad sam ušao unutra (oko 17:20) tamo je vec bilo puno ljudi a nikog nisam poznao osim legendu slovenskog stripa Miki Mustra i vlasnika gospodina Buha. Prvo sam pažljivo pogledao svu ponudu stripova (prije mene su neki vec napisali kakva je ponuda, tako da necu još jedanput) i malo se poslužio sa pivom i komadicem pice koju su stavili za goste.
I tako odjednom cujem nekog pricati hrvatski. Pa da, bio je to Bernard u društvu sa Acom. Odmah sam ih upoznao jer su bili na ponekim slikama ovdje na forumu. U pocetku nisam odmah pristupio, a onda sam ih pozdravio. Po nešto izrecenih rijeci vidjeo sam, da Bernard u rukama drži još svijež izvod Zagora – Nemoguca dimenzija. Pitao sam ga, neka mi pokaže koji ce biti sledeci broj i u pocetku se videlo na meni, da želim ovaj broj, jer ce kod nas biti tek sljedeci mjesec ili još kasnije. E, tako opet svaki na svoju stranu.
Jednog trenutka jako sam pao u jednu debatu sa Mikijem Mustrom i pored mene još cetvorica ljudi. I jedanput vidim, da Bernard i Aco odlaze i Bernard me pita ako bi uzeo Zagora. Nisam odmah shvatio ali moja rijec bila je: uzmem! I kad mi je još dao popust na strip 500 sit umjesto 550 sit, ostao sam bez rijeci ali bio sam mu zahvalan. Kupnja je bila odmah napravljena. Još jedna osoba, koja je bila prisutna u tom trenutku, mislim da je bio cbarks.
Bilo mi je drago, da sam upoznao Bernarda i Acota. Ali sigurno je bilo još kojih iz Slovenije sa foruma.
I tako, kada sam odlazio, u rukama sam stezao novog Zagora in u mom rukzaku još knjigu-strip sa potpisom od Miki Mustra.
Taj dan se zaista isplatio.

Ask yourself: "If I did not have a name, how could I identify myself? If I had no name, who would I be?"
|
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 12:29:53
|
pa u bistvu je taj shop jednostavno pronaci. treba ic sa zadnje strane u TPC, tamo je na zidu jedna tabla sa napisom Buch, ideš kroz ta vrata i lokal je prvi na desnoj, skoro padneš u njega |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts