forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Striparnica v Ljubljani
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 09/02/2004 : 21:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message
Kako to misliš,ne može.Covek je dobio ekskluzivan izvod iz rok samog Bernarda i to još uz popust

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/02/2004 : 21:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Šuti cbarks,ne spominji tog covjeka da ga ne bi proganjali tražeci taj ekskluzivni,u Sloveniji još nepojavljeni primjerak Zagora na 128 stranica!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 09/02/2004 : 22:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
sigurno su ga neki vec nabavili preko granice :)

joooj... spet sem zamudil priložnost za avtogram Mikija Mustra... jooj

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

cartman
New Member

Slovenia
165 Posts

Member since 12/08/2002

Posted - 10/02/2004 : 12:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cartman a Private Message
Hvala bogu da se nekaj dogaja na strip sceni , jaz
sem ze skoraj obupal, poskusil sem se odvaditi od stripov, zato
tudi nisme vec prihajal na ta forum ... dokler nisem videl na TV nekaj o tej striparnici.
Tako da sem se odlocil na ponovno privajanje na stripe in ponoven obisk foruma .
Lep "ponoven" pozdrav vsem tukaj
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 10/02/2004 : 13:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
Bio sam danas. Konacno. Rekao mi je da ce dobiti i Dylan doga sva Ludens izdanja i dosta ostalih tako da cu i ja doci na svoj racun. Takodje mi je rekao da za 14 dana do jednog meseca da ce poceti da odkupuje stripove.

No Remorse!
If I drop the Bomb, pick it up!
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 10/02/2004 : 16:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:
Originally posted by cartman

tudi nisme vec prihajal na ta forum ... dokler nisem videl na TV nekaj o tej striparnici.
Tako da sem se odlocil na ponovno privajanje na stripe in ponoven obisk foruma .

Lepo, da si se vrnil.Mogoce bom jas tud rabil kaj iz te striparnice, kaj bi se lahko potem zmenil z nekom, da mi bo on kaj nabavil, ce bo kaj zanimivega prišlo, pleaseeeee

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Go to Top of Page

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 10/02/2004 : 17:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message
imajo tudi stare stripe?
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 10/02/2004 : 18:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
zaenkrat še ne

Go to Top of Page

cartman
New Member

Slovenia
165 Posts

Member since 12/08/2002

Posted - 10/02/2004 : 22:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cartman a Private Message
quote:
Originally posted by Žiga

quote:
Originally posted by cartman

Lepo, da si se vrnil.Mogoce bom jas tud rabil kaj iz te striparnice, kaj bi se lahko potem zmenil z nekom, da mi bo on kaj nabavil, ce bo kaj zanimivega prišlo, pleaseeeee

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Seveda zato pa smo na forumu da si lahko pomagamo , najprej pa bo treba malo pogledat kaj tam sploh imajo, upam da mi bo uspel obisk striparnice se ta teden.

BTW. ali ima kdo od vas kaksno informacijo o tem ce obstaja kaksna internet stran od Striparnice ?
Go to Top of Page

SimoTibo
Starting Member

Slovenia
60 Posts

Member since 02/01/2003

Posted - 11/02/2004 : 01:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send SimoTibo a Private Message
quote:
Originally posted by cbarks

Kako to misliš,ne može.Covek je dobio ekskluzivan izvod iz rok samog Bernarda i to još uz popust

It´s a must for every serious collector!!

quote:
Originally posted by Aco

Šuti cbarks,ne spominji tog covjeka da ga ne bi proganjali tražeci taj ekskluzivni,u Sloveniji još nepojavljeni primjerak Zagora na 128 stranica!

Bond.James Bond.

E, pa ovdje se moram pohvaliti, da sam taj covjek bio JA! Eto kako je to bilo (nekakav mini raport ili kako sam sa osmijehom na licu došao kuci):

Iz Štajerske, tacnije iz Celja, došao sam, da vidim tu striparnicu i zamalo da se nisam izgubio u TPC-ju jer unutra je pravi mali lavirint razlicitih barova i ducana. I tako negde u pozadini sam je našao. Kad sam ušao unutra (oko 17:20) tamo je vec bilo puno ljudi a nikog nisam poznao osim legendu slovenskog stripa Miki Mustra i vlasnika gospodina Buha. Prvo sam pažljivo pogledao svu ponudu stripova (prije mene su neki vec napisali kakva je ponuda, tako da necu još jedanput) i malo se poslužio sa pivom i komadicem pice koju su stavili za goste.

I tako odjednom cujem nekog pricati hrvatski. Pa da, bio je to Bernard u društvu sa Acom. Odmah sam ih upoznao jer su bili na ponekim slikama ovdje na forumu. U pocetku nisam odmah pristupio, a onda sam ih pozdravio. Po nešto izrecenih rijeci vidjeo sam, da Bernard u rukama drži još svijež izvod Zagora – Nemoguca dimenzija. Pitao sam ga, neka mi pokaže koji ce biti sledeci broj i u pocetku se videlo na meni, da želim ovaj broj, jer ce kod nas biti tek sljedeci mjesec ili još kasnije. E, tako opet svaki na svoju stranu.

Jednog trenutka jako sam pao u jednu debatu sa Mikijem Mustrom i pored mene još cetvorica ljudi. I jedanput vidim, da Bernard i Aco odlaze i Bernard me pita ako bi uzeo Zagora. Nisam odmah shvatio ali moja rijec bila je: uzmem! I kad mi je još dao popust na strip 500 sit umjesto 550 sit, ostao sam bez rijeci ali bio sam mu zahvalan. Kupnja je bila odmah napravljena. Još jedna osoba, koja je bila prisutna u tom trenutku, mislim da je bio cbarks.

Bilo mi je drago, da sam upoznao Bernarda i Acota. Ali sigurno je bilo još kojih iz Slovenije sa foruma.

I tako, kada sam odlazio, u rukama sam stezao novog Zagora in u mom rukzaku još knjigu-strip sa potpisom od Miki Mustra.

Taj dan se zaista isplatio.

Ask yourself: "If I did not have a name, how could I identify myself? If I had no name, who would I be?"

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/02/2004 : 12:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pa u bistvu je taj shop jednostavno pronaci.
treba ic sa zadnje strane u TPC, tamo je na zidu jedna tabla sa napisom Buch, ideš kroz ta vrata i lokal je prvi na desnoj, skoro padneš u njega
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 11/02/2004 : 18:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
E pa, doci cu i ja da "padnem" u trgovinu...

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)
Go to Top of Page

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 12/02/2004 : 19:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

zaenkrat še ne

hvala.
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 16/02/2004 : 09:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Uf, što sam se našetao, dok sam pronašao striparnicu.

BLOND. Janez BLOND.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000