forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prijedlozi za EROTSKA strip izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 05/02/2004 : 11:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax
Kondom - Bondage Fairies
Kondom - The New Bondage Fairies
Kondom - The New Bondage Fairies: Fairie Fetish

jeeeee!

THERE, THERE
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/02/2004 : 11:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
tally, kakva ti je konekcija na internet? jer ce te sada zatrpati gomila web stranica za pregledati :)))
ja sam licno na iecc stranici, preko foruma dobijes pristup jednoj od najboljih ako ne i najboljoj arhivi comixa na netu. ako te bas interesuje i nakon sto se zvanicno zakunes da tu informaciju neces siriti dalje te da ces definitivno Kovacq izdati, dacu ti password za full members stranice :D ako ne mozes da mi das takve garancije, onda nista.

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.

Dario Džamonja
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/02/2004 : 12:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma JA ti dajem garancije! ;)

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/02/2004 : 12:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
I ja, I ja - 5 garancija! ;-)
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 05/02/2004 : 14:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Tally

quote:
Originally posted by dd fan

Slike iz stripa bolje da ne postavljam, Magnus je bio uzasno perverzan(neka mu je laka zemlja) Na kioscima bi islo kao alva!

Super! Imaš neku adresu ili bolo kakav kontakt od izdavaca? Ili posudiš mi štivo da prosudim kvalitetu materijala? Svakom tko provajda takovu informaciju obecavam besplatnu pretplatu na pomenuto izdanje. To važi i za ostale naslove.

Tally www.LMInfo.hr/comics

Nemam kontakt od izdavaca, ali imam 4 diska skeniranih ER stripova(gotovo svi koji su dosada spomenuti na ovom topicu). Samo sto nemam pojma kako to da ti dostavim. Mozda je bolje da zamolis Dr. Westaxa, on ima sve to sto i ja a plus je iz HR. Ako ne, vec cemo se nesto dogovoriti da ti to nekako dam...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/02/2004 : 17:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ostali ako imate vremena, na forum na dole navedenoj stranici opaliti jedno 100injak pametnih postova da vas proglase full memberom, pa mozete citati stripove:
http://i-ecc.com/main.html
a i prije full membershipa mozete neke od tih stripova citati
moj vam nick necu otkriti :P trazite lik iz crtica :)

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.

Dario Džamonja

Edited by - Emir Pasanovic on 05/02/2004 17:34:56
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/02/2004 : 23:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

Štef - u Playboyu je fantastican - obavezno strip album!!!!!!!!!!

bitje bitje i to kako chujem mozda i dva albumcheka odjedared:)
kako su proshli pregovori macane?
ima li nade?:)

JESUS IS MY BEST FRIEND...
but he wont loan me money.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 05/02/2004 : 23:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
emire ovi eroticari ne placaju hosting ili su im borci visokog morala zatvorili stranicu

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/02/2004 : 23:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Valjda su navalili svi ovi napaljenci sa stripova.com, pa je riknuo server. ;)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/02/2004 : 23:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

Valjda su navalili svi ovi napaljenci sa stripova.com, pa je riknuo server. ;)

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/02/2004 : 02:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>bitje bitje i to kako chujem mozda i dva albumcheka odjedared:)
>kako su proshli pregovori macane?

Neche biti dva albuma, ali jedan hoche. U Profilu/Fokusu, u dogledno vrijeme (iduchi bismo tjedan trebali predati materijal), izachi che, daklem, prvih 13 epizoda DICKA LONGA u jednom kolor albumu.

A onda, kad ga razgrabite, izachi che i drugi.

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 06/02/2004 : 05:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Neche biti dva albuma, ali jedan hoche. U Profilu/Fokusu, u dogledno vrijeme (iduchi bismo tjedan trebali predati materijal), izachi che, daklem, prvih 13 epizoda DICKA LONGA u jednom kolor albumu.

mcn

Toooooooo!!!!

Signature not found! reformat hard drive? [Y/n]
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 06/02/2004 : 05:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

Nemam kontakt od izdavaca, ali imam 4 diska skeniranih ER stripova(gotovo svi koji su dosada spomenuti na ovom topicu). Samo sto nemam pojma kako to da ti dostavim. Mozda je bolje da zamolis Dr. Westaxa, on ima sve to sto i ja a plus je iz HR. Ako ne, vec cemo se nesto dogovoriti da ti to nekako dam...

Istina. Imam sve to navedeno plus jos brdo toga.
Koga zanima neka se javi. Ljudi smo, dogovoriti cemo se.
Samo sto treba imati na umu da scan, nikada ne moze zamijeniti papir. Zato Tally, pokreni se!
Podrzimo izdavace!!!

Microsoft is NOT the answer. Microsoft is the Question. The answer is: "NO!"

Edited by - Dr. Westax on 06/02/2004 05:41:42
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 06/02/2004 : 13:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

izachi che, daklem, prvih 13 epizoda

Koliko ima ukupno? I da li ste sve radili vas dvojica?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/02/2004 : 17:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Koliko ima ukupno? I da li ste sve radili vas dvojica?

24, ovaj mjesec radimo 25-u. Tehniccki, prvu je radio SStef sam (iako sam ja krstio strip i konzultirao oko plota), a od druge smo u tandemu.

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 06/02/2004 : 22:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
meni forum radi savrseno :))
nemojte sad ljudi strovaljivati glupave postove, i dobro pretrazite stare topice da ne otvarate po deseti put pitanja tipa 'kakav je vama Manara' i 'da li treba ubiti Sadama'
uvijek sam smatrao da ovom forumu nedostaje vise topica ovog tipa :)))

Dario Džamonja
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 09/02/2004 : 09:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Koliko ima ukupno? I da li ste sve radili vas dvojica?

24, ovaj mjesec radimo 25-u. Tehniccki, prvu je radio SStef sam (iako sam ja krstio strip i konzultirao oko plota), a od druge smo u tandemu. mcn

Svaka ima po 4 stranice, zar ne? Profil ce izdati sve ili ima nešto i za nas?

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 09/02/2004 : 19:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>bitje bitje i to kako chujem mozda i dva albumcheka odjedared:)
>kako su proshli pregovori macane?

mcn

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

"Tek kad sam s tobom, misli su jasne.
Tek kad sam s tobom, alarm ugasne."
Go to Top of Page

Strip Autor
Starting Member

4 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 10/02/2004 : 23:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Strip Autor a Private Message
SERPIERI: DRUNNA.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/02/2004 : 01:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>SERPIERI: DRUNNA.

Prvo: na ovom Forumu se taj autor, otkako ga je Bilja prekrstila, zove Seriperi.

Drugo: strip se zove Druuna, a ne Drunna.

Treche, ima ga masu u piratima, ssto donekle kuba trzzisste.

A sad chu i ja malo kubati trzzisste spominjuchi kako imam dva HC albuma Druune na engleskom za prodat...

mcn

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 11/02/2004 : 02:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hej mcn koja su to dva albuma

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/02/2004 : 03:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
O Verteru! Ja sam mislio da si ti Druunu vec odavno apsolvirao!?!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/02/2004 : 15:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
[quote]Originally posted by verter

hej mcn koja su to dva albuma

Mandragore i Carnivora, tvrde korice, na engleskom, u boji. 80 kuna svaki; 150 za oba (plus posstarina).

mcn

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/02/2004 : 15:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Meni je Nana rekla da ne gledam ,,golotinje,,jer ce mi otpasti obrve

Zivot nije ono sto je proslo,vec ono cega se sjecamo!

Edited by - Porter on 11/02/2004 15:47:59
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/02/2004 : 18:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Meni je Nana rekla da ne gledam ,,golotinje,,jer ce mi otpasti obrve

Kome trebaju obrve

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000