Second and final chapter postavljen...Uzivajte u zagorovom albumu. Special Thanks to markos za skeniranje i dp za konstano maltretiranje da se postavi na net! ;-)
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'.
Danas (17. 3. 2004) sam vidio ovaj TOPIC - pa sad album imam skenirani - pa ako ga neko nema - mogu mu ga slobodno poslati na E-mail ili objaviti ovdje. Skenirani album sam kupio od jednog Slovenca - ne znam ko je napravio scan. Album je veliki 5 MB - malo prije sam ga poslao prijatelju - pa je bilo brez problema. Problem je u tome, jer neki imaju E-mail, koji ne dozvoljava da je FILE veliki više od 2 ili 5 MB.
Pa sad ako neko želi da mu pošaljem skenirani album preko E-maila, neka mi javi na E-mail: markolar@siol.net!
Pa nista ne kontroliram ovaj topic - tako, da mi je to promaklo. Vidio sam, da imas E-mail adresu na HOTMAIL.
Evo sta kazu:
The amount of storage space in your account depends on the type of account you have.
Free With a free account, you receive 2 megabytes (MB) of storage space. You can send messages up to 1 MB each, including attachments.
MSN Hotmail Extra Storage With an Extra Storage account, you receive up to 100 MB of storage space. You can send messages up to 20 MB, including attachments. You also receive up to 30 MB of storage space on MSN Groups.
MSN Personal Address With an MSN Personal Address account, your primary account has 2 MB of storage space. You can send messages up to 1 MB each, including attachments. You also receive up to 10 secondary accounts with the same storage capacity. MSN Plus and MSN Premium Your primary account has up to 25 MB of storage space. You can send messages up to 10 MB. You also receive up to 30 MB of storagespace on MSN Groups.
Hotmail may delete some messages from your account if you exceed your storage limit. Messages and attachments deleted by Hotmail cannot be recovered. To avoid exceeding the storage limit, it is a good idea to save large files sent as attachments to your computer.
Verovatno imas prvu verziju (FREE), koja dozvoljava 2 MB prostora za E-mailove. Zato ti ne mogu poslati 5 MB veliki file - pokušao sam i 2 puta po 2.5 MB - sad mogu pokusati 5 puta po 1 MB (svaki dan ti posaljem 1 MB a ti si attacchments shranjuj na kompjuter!) Ja imam verziju sa 25 MB prostora.