Author |
Topic  |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 10/02/2004 : 07:12:43
|
A u BIH opet nista...
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 10/02/2004 : 11:06:31
|
mah Samire, mcn ima volju ali domaci nemaju. opet imas situaciju da kod nas ovako neka izdanja mozes ponuditi samo, uslovno receno, obicnim knjizarama koje kao jackpot dobivaju stripove na svoje police. najvise se isplati ponuditi stripove na trafike, a opet to za sva izdanja nije ni moguce (da li zbog kvalitete ili zbog tiraza). pokusacu ja jos malo, ali sta ce sada Q u Buybooku i Art Buybooku (sada novi ogranakiste knjizare, u nekih 100injak komada (sto je samo po sebi malo) kada imas 30ak zagrizenih sarajlija koji ce to kupiti sigurno (kao kolekionari), 20ak ljudi koji vole strip pa ce kupiti to i ostaviti eventualno sinu da procita i imas cijelu gradsku upravu koja ce se na prvi ukaz naslovnice u kojoj su otkrivene sise nekoj tamo nacrtanoj zenskoj reci "nama to ne treba, Hrvati mozda imaju slobodnija shvacanja no mi ipak imamo jos uvijek konzervativno drustvo (i to u najpozitivnijem mislu :(() i takve slike vrijedjaju nase oci i smisao za lijepo" :((((( a i to ako uopste primjete dato izdanje. kad bi primjetili, to bi bio pun pogodak :) onda bi ovi klinci razgrabili sve. pusti snovi i nadanja. najveca briga bi bila da ce izdanje ostati neprimjeceno (o prezentaciji neke vrste na moju samotnu inicijativu, nema govora) a ne kako ce ga primiti. pa tako, ko je voljan i ako ima neka struktura iz sjene, a koja djeluje ovdje u Sarajevu i psjeti forum ponekad, neka predlozi nesto. eh da, tu je jos nesto, za razliku od Beograda, Macan po svemu sudeci nema nikakve kontakte u Sarajevu da nesto pokusa.
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 10/02/2004 : 19:53:51
|
quote: Originally posted by mcn
Ako nisam pogressno shvatio obavijest, ondak su u beogradsku striparnicu Alan Ford stigli primjerci Q2 i Q3, mozzda i The Killing Joke, Kvadrat i Mali Q - ako nisu, stichi che). Potpomozite male privrednike i nabaviti Q mjesecima prije no ssto stigne na kioske...
Super! ... bi bilo da ja trojku nisam vec nabavio po punoj ceni iz HR! Gundj! Da li ovo znaci da ce redovno dolaziti Q izdanja u AF, par nedelja po izlasku?
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 10/02/2004 : 20:06:14
|
>... bi bilo da ja trojku nisam vec nabavio po punoj ceni iz HR!
Cijenim to. 
>Da li ovo znaci da ce redovno dolaziti Q izdanja u AF, par nedelja >po izlasku?
Uh, shit, razbi mi se kristalna kugla pa ne znam!
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 10/02/2004 : 20:08:26
|
Inacce, ako netko ne zna, a zanima ga mail od Alana Forda je alanford@eunet.yu te se tamo mozzete raspitati o narudzzbi itd.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
dimi
New Member

Serbia
235 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 10/02/2004 : 22:10:39
|
Uzeo sam ih pre tri-cetiri dana.Znaci dosli su negde 6-7 februara u AF...Najvise mi se svideo Carlos Gimenez,onaj strip sa Darth-vaderom...Jason SSSS,kljunovi,Fist Cosmetic, i crveni alarm... Mali Q je zakon! |
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 10:00:56
|
... bi bilo da ja trojku nisam vec nabavio po punoj ceni iz HR! Gundj! [/quote] a da ste ga samo videli kako je plakao od sretje ko malo dete kada sam mu taj Q doneo(tri dana pre roka!:)...a i nisam mu se neshto preterano ugradio u cenu - mozda jedno 10 posto a to je u zoni tolerancije:)
************************ JESUS IS MY BEST FRIEND... but he wont loan me money.
|
 |
|
dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 10:04:57
|
usputbudipitano - jel uopshte ima Q#1 u AFu? one primerke koje videh u rodnom mi gradu na kiosku ne bih ni najgrdjem neprijatelju(tjao DeDa!:)pozeleo u kolekciji. mada kazu mi prijatelji da su oni nalazili NM varijante koje su,u medjuvremenu,ili prodane ili bezbedno sklonjene iza rafova ne bi li tako ochuvali svoju ochuvanost:)
************************ JESUS IS MY BEST FRIEND... but he wont loan me money.
|
Edited by - dekara on 11/02/2004 10:06:36 |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Posted - 11/02/2004 : 15:20:06
|
>usputbudipitano - jel uopshte ima Q#1 u AFu?
To treba pitati AF. Dobili su 45 komada za sajam, ne znam je li im ostalo.
>one primerke koje videh u rodnom mi gradu na kiosku ne bih ni
Svih 1000 komada poslanih za SiCG su bili iz remitende, ali okej, ni possarani, ni poderani. Sad, sstoim se dogodilo u transportu ...
mcn
 |
|
|
Topic  |
|