mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 01:21:49
|
>Daj malo više detalja..
Elementals je superherojski strip iz ranih osamdesetih, prvi (?) rad Billa "Fables" Willinghama i priliccno dobro crtan. Soap opera s nekim seksi mjestima (kao neuobiccajno za to vrijeme); nisam ga nikad pravo ccitao tako da ni za ssto ne mogu staviti ruku u vatru. Osim, naravno, ako ruka nije tudja.
Serija je, mislim, u zadnjoj inkarnaciji ostala nedovrssena.
Dog Boy je neka alternativa, Steve Laffler ili tako nekako. Osim ako ne grijessim, ssto je svakako moguche.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 11/02/2004 : 01:37:04
|
quote: Originally posted by mcn
>Daj malo više detalja..
Elementals je superherojski strip iz ranih osamdesetih, prvi (?) rad Billa "Fables" Willinghama i priliccno dobro crtan. Soap opera s nekim seksi mjestima (kao neuobiccajno za to vrijeme); nisam ga nikad pravo ccitao tako da ni za ssto ne mogu staviti ruku u vatru. Osim, naravno, ako ruka nije tudja. Serija je, mislim, u zadnjoj inkarnaciji ostala nedovrssena.
Dog Boy je neka alternativa, Steve Laffler ili tako nekako. Osim ako ne grijessim, ssto je svakako moguche.
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
mcn se žrtvuje za strip!    
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
 |
|