Author |
Topic  |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 11/02/2004 : 11:34:09
|
Evo detalja:
To ti je nešto jadno. Neki jadan papir. Zove se Strip-Magazin (Ikad culi gluplje ime?), 1. broj iz Banjaluke je. Ima i ukrštenica. A4 je. Stripovi: Star Trash, Modesty Blaise i Aristokrati.
ŠTA JE OVO?!
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 15:27:56
|
>Zove se Strip-Magazin (Ikad culi gluplje ime?), 1. broj iz Banjaluke
SSto fali imenu, bar ccovjek zna na ccemu je ... Ja nikad ne znam jesu li mozzda prvi Q s Tarzanom na naslovnici masovno kupili gejevi mislechi da je u piteanju q(ueer) strip(tease).
Ako jesu, morat chu se vratiti na te metode, ovi hetero kaveri i ne prodaju nessto...
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 15:28:56
|
>Ko da ga je Milicevic radio...
To je i meni palo na pamet. Mozzda ccoek osvaja novo trzzisste?
A mozzda je netko njega spiratizirao!
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 11/02/2004 : 15:30:57
|
Ma garant Milicevic. Modesti i Aristokrati, ostaci iz Plavog Vjesnika. Ili jednostavno reprint:-).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
Posted - 11/02/2004 : 16:15:33
|
i ja mislim da je milicevic. da to nije možda prije izlazilo pa se sad opet nekako našlo na kioscima (neki višak)
Live long and prosper! |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 11/02/2004 : 18:05:34
|
Star Trash?!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 12/02/2004 : 02:12:14
|
quote:
nigdje vidio kad se vratim u subotu, javicu ti :)
Mozda je to nagradno resenje ukrstenice 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 12/02/2004 : 16:32:28
|
Ovo sam dobio na mail od Predraga Ikonica pa u nedostatku boljeg rjesenja, stavljam to ovdje:
STRIP MAGAZIN broj 1 se nekako tiho i bez ikakve najave ussetao na kioske ssirom BiH, a za dalje ne znam. Izdavacc su Dnevne Nezavisne Novine iz Banja Luke. Glavni urednik je Ivo Miliccevic. Najavljeni ritam izlazzenja je mjeseccni, cijena 2 KM, 1 EURO ili 60 dinara. Broj stranica 52, a format B4.
Naslovnu stranicu krasi MODESTY BLAISE u Romerovoj izvedbi i sliccice iz stripova koji se nalaze unutar magazina. Na unutrassnjim koricama i na posljednjoj strani ccasopisa nalaze se reklame za pojedina izdanja izdavacca. Na strani broj 3 nema onog klassiccnog uvodnika niti rijecci urednika o izdanju. Otkud? Zassto? Kako? Tu su samo najave za stripove koji slijede.
Prvi od njih je kaiss stripa HEART OF THE CITY Marka Tatullija. Na toj stranici je i vrlo kratak tekst o tom autoru. Zatim slijedi na ssest kolor stranica ( da, kolor, papir novinski, ali kolor ) strip STAR TRASH koji pisse Fissore, a crta Ripa. Strip je kraca epizoda serijala o Yuriju i njegovom djedu koji su skupljacci svemirskog otpada, a vjeccno zzive u nadi da ce pronaci nekakvo blago i naravno uvijek izvlacce deblji kraj. Tu je i treci junak ovog stripa, brodski kompjuter Stan koji je non stop u konfliktu sa djedom. Lijepo nacrtano.
Na trideset sljedecih crnobijelih strana nalazi se kompletna epizoda iz serijala o jednoj od najpopularnijih strip heroina MODESTY BLAISE. Epizoda nosi naziv GUIDO BAKSUZ i crtao je Romero. Za sljedeci broj takodje je najavljena epizoda iz ovog serijala .
A zatim ide ukrsstenica preko cijele stranice i onda cceiri kaissa stripa METLICA o dozzivljajima jedne otkaccene vjesstice iz pera Russella Myersa.
Poslednji, a po meni strip broj jedan u ovom magazinu je prvi nastavak stripa ARISTOKRATI. Epizoda nosi naziv U SLUZZBI LORDA GREYSTONA. Napisao je Castelli, a nacrtao Tacconi. Prvi nastavak ima osam kolor stranica. ARISTOKRATI su lopovi dzentlmeni, grupa profesionalaca koje predvodi profa-mozak ekipe zajedno sa svojom necakom, koju svi iz grupe obozzavaju. Njihovi poduhvati su motivisani time da ccine dobra djela, a njihovi honorari idu u dobrotvorne svrhe. Ovaj put su angazzovani da oslobode jednog zatvorenika iz Londonskog zatvora. Zarobljenik je slon Tantor, a angazzovao ih je Tarzan, liccno. Nastavice se...
Nastavice se u sljedecem broju koji je najavljen za mart 2004. godine. Novo izdanje Dnevnih Nezavisnih Novina zasluzzuje podrssku jer je rijecc o stripu
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 12/02/2004 : 18:24:44
|
Stvarno Ivo Milicevic?! Ja mislio ekipa se zajebava... Pa to kao da je prekopirani onaj Plavi Vijesnik broj 7/8, nisam siguran.
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 13/02/2004 : 02:35:33
|
ja to jos nisam vidio...ali je epizoda aristokrata sigurno iz PV 7(nedavno sam ga kupio)
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina