forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako vam se cini kriterij fanova?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 14/02/2004 : 15:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ma Ferri je posebna prica. Cini mi se da on ima ovdje status neprikosnovenog. Ali, meni on nikad nije bio nešto posebno, mislim, OK je tip, ali nije to nešto posebno. Tako da ne da sve cešce radi škart, nego vec dobrano dugo radi podosta škarta. Pogotovo oni prvi zagori su smece. A naslovnice kad ih pogledaš u prosjeku, su osrednje, ima fenomenalnih, ali i posranih.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/02/2004 : 16:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Top je u pravu,fali Ken Parker.Beli pakao i Eskimka Enja su sigurno bolje od npr. Zagor protiv Supermajka.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 14/02/2004 : 17:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Meni se dobar dio starijih Ferrijevih naslovnica svidio (u kontekstu Zagora i njegovih parametara). Mislim da je on uvijek više pucao na atmosferu crteža nego na tehnicke kvalitete, ali u zadnje vrijeme nema ni atmosferu ni kvalitetu. Slažem se da on, valjda, ima neki "zašticen" status. Mnogo mladih crtaca Zagora radilo bi bolje naslovnice. I Galep je na Texu pred kraj radio škart, iako je veci dio života bio sjajan crtac. Ok, ovdje smo pomalo odlutali od osnovne teme topica. Možda bi trebalo napraviti zaseban topic posvecen naslovnicama? Ili to vec ima, pa ja nisam vidio?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/02/2004 : 19:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Damjane, ako procitas Stanove interview-e saznat ces malo vise o njegov stilu i uzorima. U nasem Magazinu ima nas razgovor s njim od prije 2 godine...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 14/02/2004 : 21:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

Meni se dobar dio starijih Ferrijevih naslovnica svidio (u kontekstu Zagora i njegovih parametara). Mislim da je on uvijek više pucao na atmosferu crteža nego na tehnicke kvalitete, ali u zadnje vrijeme nema ni atmosferu ni kvalitetu. Slažem se da on, valjda, ima neki "zašticen" status. Mnogo mladih crtaca Zagora radilo bi bolje naslovnice. I Galep je na Texu pred kraj radio škart, iako je veci dio života bio sjajan crtac. Ok, ovdje smo pomalo odlutali od osnovne teme topica. Možda bi trebalo napraviti zaseban topic posvecen naslovnicama? Ili to vec ima, pa ja nisam vidio?

Pogledaj na SBE zadnju Ferrijevu naslovnicu...

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 15/02/2004 : 00:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Damjane, ako procitas Stanove interview-e saznat ces malo vise o njegov stilu i uzorima. U nasem Magazinu ima nas razgovor s njim od prije 2 godine...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Thanx.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8240 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/02/2004 : 17:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ken parker ocito ima za svaku epizodu ispod deset komentara
možda bi trebalo sniziti kriterij na 5-6 komentara pa onda vidjet što cemo dobit
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/02/2004 : 23:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ken ima 3-4 komentara maximalno po epizodi.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 16/02/2004 : 01:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Hej, Fishleg, na koju naslovnicu misliš - "Neve Rossa" ili "La Valanga"? Na "Neve Rossa" Zagor izgleda kao Hugh Grant, ali pored toga, obje naslovnice mi izgledaju solidno.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 16/02/2004 : 01:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Mislio je na La Valanca.

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 16/02/2004 : 03:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Kada su crtaci Zagora u pitanju, Ferri jeste apsolutno nedodirljiv. Ziva legenda

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 16/02/2004 : 09:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Villa radi najbolje naslovnice - ne znam zašto je prestao raditi Dylana. Ferri je za mene posebna prica, njegov Zagor ipak ima neku posebnost, mada su tu ipak i godine što se vidi na kvaliteti. Ali ipak da bi neki strip bio dobar po meni crtež ne igra najvecu ulogu vec prica, a vecina crteža nisu tako loši da bi upropastili pricu.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 16/02/2004 : 15:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Meni je ipak važniji crtež od price - iako je, naravno, najbolje kada i jedno i drugo funkcionira. Medutim, cesto sam citao serijal "Bob Moran" samo zbog crteža - price su mi uglavnom bile loše, pa opet, crtež me dovoljno zainteresirao da pratim Morana.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8240 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/02/2004 : 21:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Ken ima 3-4 komentara maximalno po epizodi.

nije, 2 epizode imaju cak po 7 komentara
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 17/02/2004 : 08:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
U, jebote!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000