Author |
Topic  |
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/02/2004 : 15:09:28
|
quote by VJ: _______________ E necemo! (zapravo ocemo, ali nek misle ljudi da smo normalni pa da ipak necemo ;)) _______________
Mislim da si ti u tom pogledu vec odavno potrosio sve kredite   |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 17/02/2004 : 15:18:20
|
quote by DrB: __________________ 2.ko ce da izda 418 i 419 3.jesu li ikome na pamet pali citaoci ili se samo izdaje da bi se izdavalo __________________
Pa da su izdali onaj nastavak od "Blago Zana Lafita" (ne znam kako se zove, valjda "Gusari iz zaliva"), to bi tek onda bila glupost - izdati nastavak price ciji je prvi nastavak izasao pre dve godine... i uz sve to ga crta Chiarolla |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 17/02/2004 : 17:23:20
|
Sto se mene tice, kvalitet korica mi nikad nije bio presudan vec sadrzaj. Ipak moram da priznam da je Ludens najbolji u tom pogledu. S druge strane ni vannini u Srbiji nije sjajno prosao bar kod mladje publike, jer je ovde Zagor prestao da izlazi naglo tako da nisu mogli da se postepeno upoznavaju s novim crtacima vec su s neba pa u rebra naleteli na Marcella koji iako prvoklasan crtac nije bio ono na sta su navikli u ZS (znaci Ferri, Donatelli, Bignoti i Pepe). Sve u svemu reklama je uvek bila jako slaba tako da se nije moglo. evo recimo ja sam za Princa Elfova saznao tek na forumu. ili, npr za legendu o ficiju znaju samo ljudi sa foruma iako bi uz odgovarajucu reklamu taj strip mogao da dostigne ogromne tiraze. anyway, jel' zna neko sta se desava sa "Zagorom iz serbije" jer zbog njega, ovaj iz ludensa nije mogao da stize u paketu sa texom i nathanom?
Nobody expects the spannish inquisition! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/02/2004 : 19:40:52
|
Zna li iko hoce li iko u SCG izdavati Dampyra???
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 17/02/2004 : 20:02:06
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Nikad nisi zadovoljan. Pa, imaš Magica Venta! Ti bi još i Dampyra!    
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 17/02/2004 : 20:20:03
|
quote: Originally posted by scanturion
quote: Originally posted by piquet
sada ludens treba ubrzati izdavanje redovnog zagora da bude ispred srpskog. vec sam komentirao da ludens treba inicijalno preskociti ovih 6 brojeva koji su izdani.
Slažem se. Isto tako smatram da Ludens treba ukinuti Extra Zagor jer su te epizode objavljene (vecina ih ima).
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Extra Zagor mora izlaziti
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/02/2004 : 20:33:06
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
quote: Originally posted by SejoSexon
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Nikad nisi zadovoljan. Pa, imaš Magica Venta! Ti bi još i Dampyra!    
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
i Dampyr i MV su bili najavljeni u DD piratu, a MV ce izlaziti pa sam mislio da ce neko pogurati i Dampyra
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 17/02/2004 : 20:43:39
|
quote: Thommo Posted - 17/02/2004 : 13:19:30
I pitanje! Sto je "Princ Elfova"? Je li to u originalu specijalac, o cemu je prica?
To je specijal Zagora koji su fukare piratizovale.
Suma ima hiljadu lica... ...hiljadu glasova... ...hiljadu ociju... ...hiljadu boja... Suma ima hiljadu zivota ali samo jedan duh... ...ANANGA |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 18/02/2004 : 01:14:44
|
quote:
To je specijal Zagora koji su fukare piratizovale.
Bagra! 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts
Member since 11/01/2002 |
Posted - 18/02/2004 : 07:24:38
|
quote: Originally posted by fishleg
quote: Originally posted by scanturion
sada ludens treba ubrzati izdavanje redovnog zagora da bude ispred srpskog. vec sam komentirao da ludens treba inicijalno preskociti ovih 6 brojeva koji su izdani.
Slažem se. Isto tako smatram da Ludens treba ukinuti Extra Zagor jer su te epizode objavljene (vecina ih ima).
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Extra Zagor mora izlaziti
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Zaboravio sam staviti smile iza posta. Naravno, da sam protiv bilo kakvog ukidanja serije bez obzira da li stripove imam ili ne. To je bio sarkastican odgovor piquetu na njegov komentar da Ludens preskoci Vaninijeve Zagore. Bojim se da ce kad Ludens stigne do Povratka Caina ponovo biti pritisak na Bernarda da preskoci epizode koje su objavljene u Srbiji kao što je bio pritisak da se preskoci Vanini.
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju. |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 18/02/2004 : 10:33:09
|
nisam rekao da te epizode ne treba nikad izdati nego samo da ih odgodi na neko vrijeme. neka se ludensu smanji prodaja i u nekom malom postotku jer neki koji bi kupili strip od ludensa kupe srpski, a ne ludensov i to smanji prodaju može biti vrlo loše za ludens. stalno se na forumu povlaci da je jako mala zarada pa ako se ona dodatno smanji... u more comicsu ce se sigurno moci nabaviti srpski zagor. tako i tako redovna serija je ispremješana i ne ide nikakvim posebnim redom, a par epizoda koje je dnevnik izdao u hrvatskoj nikada nisu izašle, pa zašto se onda i njih nije izdalo.
|
 |
|
scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts
Member since 11/01/2002 |
Posted - 18/02/2004 : 10:53:37
|
nisam rekao da te epizode ne treba nikad izdati nego samo da ih odgodi na neko vrijeme. neka se ludensu smanji prodaja i u nekom malom postotku jer neki koji bi kupili strip od ludensa kupe srpski, a ne ludensov i to smanji prodaju može biti vrlo loše za ludens. stalno se na forumu povlaci da je jako mala zarada pa ako se ona dodatno smanji... u more comicsu ce se sigurno moci nabaviti srpski zagor. tako i tako redovna serija je ispremješana i ne ide nikakvim posebnim redom, a par epizoda koje je dnevnik izdao u hrvatskoj nikada nisu izašle, pa zašto se onda i njih nije izdalo.
Najidealnije bi bilo kad bi na kioscima u Hrvatskoj mogao kupiti Zagora koji je izašao u Srbiji - i kontra. Tada bi imalo logike da Ludens preskoci izdane epizode. Za par godina stigli bi digice u izdavanju Zagora. Ja stvarno ne znam koje je to redovne epizode Dnevnik objavio, a da ih Ludens nije objavio - naravno tu ne racunam na Zagora u ZS iznad broja 1000. SD i Ludens su cak objavili epizode Zagora koje je Dnevnik preskocio i hvala im na tome.
Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju. |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 18/02/2004 : 11:06:49
|
Koliko je meni poznato Ludens nije objavio samo ZG 300 i 400.
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/02/2004 : 11:40:06
|
MA kakvo preskakanje ljudi, sta vam je bre? Pa koliko ljudi od bar 5000 koji redovno kupuju Zagora u Hrvatskoj uopste i zna da je u Srbiji izasao Zagor, a i da zna, pa cak i da ga ima na njihovim kioscima, pitanje je koliko bi ih kupilo? Prema tome Bernarde, samo napred na "Braca po krvi" i ostale koje slede... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/02/2004 : 12:01:04
|
Ajme,...
Ma kakva priskakanja!!! Ludens ima svoj ritam a ostali izdavaci svoj. Zavaravate se ako mislite da ce pojava duplih epizoda utjecati iti malo na prodaju Ludensa u Srbiji. Ionako ga nije bilo na koiscima. Isto tako nece se odraziti pojava novog izdavaca u Srbiji na prodaju u HR.
Kad bi nekim cudom dostigli talijane onda bi plakali da je spor ritam talijanskog izdavaca i drukali bi za uvodjenje ExtraExtra serije Zagora ( na kojem bi Mikica crta naslovnice, to obavezno ). 
Ajde mi onda objasnite zašto uopce Ludens i Abadon ( jel' se tako zovu ) objavljuju Zagora kad se jednostavno može kupiti u Italiji.
Triba priskociti sve epizode i krenuti od još neobjavlje najnovije epizode i biti isprid talijana.     
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/02/2004 : 14:07:58
|
quote by Renky: ____________________ Ajde mi onda objasnite zašto uopce Ludens i Abadon ( jel' se tako zovu ) objavljuju Zagora kad se jednostavno može kupiti u Italiji.
Triba priskociti sve epizode i krenuti od još neobjavlje najnovije epizode i biti isprid talijana. ____________________
Evo, ja glasam za Renkyjev predlog          |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 18/02/2004 : 15:35:11
|
Jel' zna neko ista o distribuciji novog Zagora po Srbiji ili to ce i to morati da se kupuje jedino preko Alan Forda ili Darkwooda? U Nis nije stigao ni jedan primerak.
Nobody expects the spannish inquisition! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/02/2004 : 20:32:08
|
U S. Mitrovici je izasao cetiri dana kasnije nego u Beogradu... Mozda je to imalo veze sa onim drzavnim praznikom koji je bio u ponedeljak. Mozda stigne i u Nis, a mozda ga nema na svim kioscima. Kod nas ga ima samo na "Stampinim" kioscima. Ne znam gde su ga ostali kupili... |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/02/2004 : 22:02:48
|
Cini mi se da su i u BG-u samo na Stampinim, fensi, kioscima. Dakle tamo ih treba traziti.
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 19/02/2004 : 09:46:45
|
Poslao sam mail Abatonu sa pitanjem sta je sa distribucijom njihovih stripova u Crnoj Gori i odgovorili su mi da ce se potruditi u najskorije vrijeme da se njihovi stripovi nadju i tamo.
P.K. |
 |
|
Topic  |
|