Konacno izadje i ovo cudo. Posle mesec dana kasnjenja, juce se pojavio na Beogradskim kioscima. Epizoda: Broj 1 Sledeca epizoda: Golf
Markose, pokusao sam da ti posaljem naslovincu ali mi se pola sata posle poslatog maila vratio mail ovakve sadrzine:
Hi. This is the qmail-send program at tian1.alterbox.net. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
... sa jos 100tinjak redova nerazumljivog rasporeda slova. Sad ja kazem: what the fuck???
...i to u manjem tirazu. Na kiosk na koji standardno stize 10 redovnih brojeva, stiglo je samo 4 primerka ovog reprinta ("Broj 1"). Ocito je da trziste ne moze da izdrzi dva Alan Forda mesecno, cak ni po 50 dinara komad. Pa koliko treba da kosta strip kod nas da bi se kupovao?
Ermm... ovako cini mi se: Gura Sizif kamen uz brdo i naidje Edip. Edip: "Guraj, guraj Sizife!", Sizif: "Ma gurni ga ti mami!". a ima i druga verzija: Gura Sizif kamen uz brdo i naidje Edip pa kaze "Sta to radis, Sizife?", a na sta mu Sizif odgovori "Jebi si mater!".
Oba su zakon! :))
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Ermm... ovako cini mi se: Gura Sizif kamen uz brdo i naidje Edip. Edip: "Guraj, guraj Sizife!", Sizif: "Ma gurni ga ti mami!". a ima i druga verzija: Gura Sizif kamen uz brdo i naidje Edip pa kaze "Sta to radis, Sizife?", a na sta mu Sizif odgovori "Jebi si mater!".
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
LOL. Thanx
Bill Gates - "It's not a bug, it's an additional feature"
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Logicno je da stoji reprint... I Vjesnikovo trece izdanje je bilo u sustini reprint, nije to pisalo, ali bio je to reprint reprinta, to jest, bio je to reprint u odnosu na drugo izdanje... Ne vidim tu nista lose. Pored toga, sto DusMan kase, jedina logika je lova (inace, nisam znao da je Cobanovo izdanje i "Zona sumraka"... taj covek je stvarno genije za pravljenje novca)...
nisam primetio da stize u manjim kolicinama. Doduse nisam primetio ni neku ne znam koliku zainteresovanost od strane mladje publike. Ovde zivi glup svet.
ima ga vala na svakom kiosku u gradu! umjesto da ljudi prodaju pakete Garfilda i 'najnovijeg' Teksa, ja moram lunjati po ovoj kisi do tramvajske stanice i traziti jedan primjerak! jeb... Alan Ford, nimalo mi nije zao sto sam ga prestao citati prije 10 godina. ali vi samo nastavite kupovati, ovo mene stvarno ne interesuje.
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
ima ga vala na svakom kiosku u gradu! Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.