Author |
Topic |
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/02/2004 : 05:13:22
|
Postoji album kratkih prica od 80 str. koji za sada još nije objavljen u ovim krajevima ali prema najavama iz Marketprinta oni ga imaju namjeru objaviti. Sadrži 12 kratkih prica i objavljene su uglavnom u Mini Eksu ( 8 prica ), jedna je reprizirana u Gigantu br.52. U Denisu br.14 objavljena je deseta prica iz albuma i to u boji. Price br.1, 2 i 5 nikad nisu objavljene.
Dobija sam mail ali evo brzinski odgovor a za ostatak cu ti javiti. Onaj popis Spunk Novosti sam napravija odmah isti dan i posla ti mailom, ali ga nisi dobija? Snimija sam ga pa mogu poslati ponovo.
I još jedno pitanjce. Zanima li te samo Hermannov BP ili i Danyjev. Jedna njegova kratka prica ima u Eksu 211 ali je reprizirana u Stripoteci.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Posted - 22/02/2004 : 22:38:24
|
quote: Originally posted by Renky
Postoji album kratkih prica od 80 str. koji za sada još nije objavljen u ovim krajevima ali prema najavama iz Marketprinta oni ga imaju namjeru objaviti. Sadrži 12 kratkih prica i objavljene su uglavnom u Mini Eksu ( 8 prica ), jedna je reprizirana u Gigantu br.52. U Denisu br.14 objavljena je deseta prica iz albuma i to u boji. Price br.1, 2 i 5 nikad nisu objavljene.
Dobija sam mail ali evo brzinski odgovor a za ostatak cu ti javiti. Onaj popis Spunk Novosti sam napravija odmah isti dan i posla ti mailom, ali ga nisi dobija? Snimija sam ga pa mogu poslati ponovo.
I još jedno pitanjce. Zanima li te samo Hermannov BP ili i Danyjev. Jedna njegova kratka prica ima u Eksu 211 ali je reprizirana u Stripoteci.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Oba me zanimaju. I opet ponavljam ti si mi sretna zvijezda. Danas sam kod BO-a nabavio Denis br. 14 i sada imam sve te kratke price. Reci mi još kad uloviš vremena u kojoj je stripoteci reprizirana prica iz eksa 211 Mejl sa Spunk novostima nije došo |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 23/02/2004 : 01:08:10
|
Daklem nakon 13 Hermannovih albuma ide 14. sa ktratkim pricama. Mislim 1980. a iste godine Dany nastavlja serijal ( po Gregovom scerariju ) epizodom "Zamka od 100 000 bodlji" ( Le Piege Aux 100 000 Dards ) tako da je to zvanicno 14. epizoda serijala. Objavljena je u Stripoteci 978 ali ima samo 35 stranica pa je dodatak kratka prica "Niktalopus" ( 1978. ) na 11 stranica što je ukupno dalo 46 potrebnih za formu albuma. Inace, pricica je pomalo "tanka" a atmosfera crteža je u stilu "U prašumi Mato Grosa" istog autora ( što ovdje smatram pozitivnom stavkom ). Mislim da taj Eks imam dupli pa ti ga mogu poslati ako hoceš. Ali ako odluciš nabaviti ovu Stripoteku onda i nema potrebe. No... Nakon poduže pauze Dany je nacrtao i 15. epizodu 1989. "Orage Sur Cormoran" i nije mi poznato da je objavljena u ovim krajevima. Osim toga dvije kratke price istih autora objavljene su u Stripoteci br. 921 ( Zbogom kraljice - 9 str. ) i 922 ( Za svaciji ukus - 10 str. ). Znam da se "od stoljeca sedmog" muciš sa Stripotekom 921 pa ti možda može pomoci informacija da je bila na ponudi kod Male Sirene, pa ako je još nisi nabavija...
E da ne zaboravin, Stripoteka 941 - Dinamitera ( album #16 La Dynamitera - 1992. ). Crtež Aidans, i neobjavljeni album #17 Le Poison Vert - 1999., isto Aidans.
renda Posted - 22/02/2004 : 22:38:24 ------------------------------------------------------------------- Oba me zanimaju. ------------------------------------------------------------------- Evo ti i treci, Aidans
------------------------------------------------------------------- I opet ponavljam ti si mi sretna zvijezda. ------------------------------------------------------------------- U tunelu, usred mraka sija zvijezda petokraka
------------------------------------------------------------------- Danas sam kod BO-a nabavio Denis br. 14 i sada imam sve te kratke price. ------------------------------------------------------------------- Možda imaš, ako imaš sve gore navedene Stripoteke
------------------------------------------------------------------- Mejl sa Spunk novostima nije došo ------------------------------------------------------------------- Posla san ti isti onaj tvoj popis u Excela ali san ga prepravija i ispravija one greške. Poslat cu sutra ponovo.
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Posted - 23/02/2004 : 09:49:55
|
Pozdrav,
Dakle jasno je skoro sve. Imam i stripoteku 978 i eks 211 i sve mini eksove i stripoteku 921 i 922. E sad da nebi bilo baš previše jednostavno imam ja i stripoteku 941. Prica DINAMITERA 48 stranica dakle epizoda. Autori su Greg i Aidans. Možda je to ona epizoda za koju nisi siguran da je objavljena na ovim prostorima. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 23/02/2004 : 11:37:10
|
Neeee, ponovo procitaj moj odgovor, objavljena je Dinamitera u 941 ali naredna epizoda istog utora ( Aidans ) nije ( još ) objavljena kao ni ona iz 1989. koju je crtao Dany. Dakle, nakon Hermanna nacrtana su još 4 albuma. Dva Dany i dva Aidans ali su objavljeni samo po jedan od svakog autora. Ostala su dva dosad neobjavljena. #15 i #17.
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Posted - 23/02/2004 : 13:58:32
|
Neeee, ponovo procitaj moj odgovor, objavljena je Dinamitera u 941 ali naredna epizoda istog utora ( Aidans ) nije ( još ) objavljena kao ni ona iz 1989. koju je crtao Dany. Dakle, nakon Hermanna nacrtana su još 4 albuma. Dva Dany i dva Aidans ali su objavljeni samo po jedan od svakog autora. Ostala su dva dosad neobjavljena. #15 i #17.
A što da ti kažem. Slijep kod zdravih ociju. Još mi je bilo cudno da bi ti zaboravio tako nešto. hvala |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 24/02/2004 : 08:09:02
|
Renky, DrB te tražio ovih dana. Rekao je da mu se javiš.
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
|
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 24/02/2004 : 21:47:32
|
quote: Originally posted by renda
Oba me zanimaju.
A ca san ti ja reka.
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
|
|
|
Topic |
|