Author |
Topic |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 25/02/2004 : 20:53:38
|
Strpljenja, mladi Emire. Nije do mene, do Boga je.
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 25/02/2004 : 22:01:21
|
Emir se u zadnje vrijeme nešto razbahatio. A u Zgbu se cinio normalan lik.
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 25/02/2004 : 22:46:36
|
ma ne mozes sa ovim teletom normalno, oce strip magazin a usere stvar sa naslovnicom. jesi ti ono dobio primjerak Trasa? enivejz, sta ti mislis kako su oni to uradili? uzeli stranice, printali ih milion puta i rezali (makazama!!!) sta je valjalo! onda su strip, koji je na pola A4 povezali spiralom (što samo po sebi i nije lose) i to po stranica stripa na pola A4 i još neki tekstici. sveukupno izaslo 30 kopija! e sta ja nudim? strip ukomponovan na A4 tako da sa novo uradjenom naslovnicom, novim tekstovima i mozda najavom njihovog drugog stripa, na otprilike 16+ stranica, lijepo kopiram u najmanje 50 komada (da se ne brukaju pred rajom na forumu :)) i dostavlje kad Brdar bude dolazio u Rajvosa. no ne moze se gosp. udostojiti da posalje naslovnicu (koju moram ukombinovati from the scratch, a rok 13.3. se priblizava. a znas sto je najgora stvar od svih? sve sto sam gore naveo ce biti besplatno !!!!!!!!!!
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 26/02/2004 : 07:50:12
|
Cuj, Emire, Saracu sam dva dana nakon što si ti otišao dao CD da mi to sprži, pa da ti pošaljem naslovnicu (Jer su varijante da ti atacujem naslovnicu i/ili uploadiram je propale), a on je meni tek JUCER rekao da je CD neispravan. Danas cu mu odnijeti i drugi CD, ali Sarac je... Znaš i sam.
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
Thunderbolt
Senior Member
Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 26/02/2004 : 23:08:49
|
quote: Originally posted by Thunderbolt
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
stani malo, što je propala ideja da je attachujes na mail i posaljes? mozes smanjiti i rezoluciju ako treba, ne treba mi bas A4 format, ionako cu vrsiti promjene. a sto se tice Saraca, reci mu da ce ovo sve da dobije besplatno, odmah ce p0oletiti :) ili mu daj ponudu koju ne moze odbiti :)))
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
don Capone
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne!
jest, samo je ta ponuda malo goreg sadrzaja. ovog se nijedan Don ne bi sjetio zna Verfalk na sta mislim
Dario Džamonja |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 27/02/2004 : 08:11:30
|
Dok smo radili tamo za Valentinovo (Hehehehe.) stavio sam da se uploadira naslovnica i cekao, i cekao i cekao i nije moglo. Ista situacija sa atacmentom.
A tu ponudu... Od mene nece dobiti. Reci cu Brdaru.
|
|
|
Topic |
|