forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog - Poslednji covek na zemlji
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/03/2004 : 13:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Hvala D.J.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/03/2004 : 14:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Vec brojim dane do izlaska Magico Venta.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/03/2004 : 14:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Hajde da vidimo taj Sken !?
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 03/03/2004 : 22:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Necete jos. :(
Bio sam do Darkwooda, ali su dobili isporuku od 100 felericnih komada pa nisam hteo da kupim! Lose su ulepljeni, tako da je rikna i deo korica na svakom primerku uzdignuta!! A ima i mase lepka na naslovnicama! Treba da dobiju novu (dobru) kolicinu ovih dana.
Novina je u ovom broju sto su korice sa unutrasnje strane u koloru.
Pise da je strip izasao u februaru 2004. Mada ga na kioscima jos nema.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/03/2004 : 02:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ako tako nastave, na kraju ce ceo strip biti u koloru
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/03/2004 : 02:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
...a i to sto ima viska lepka, verovatno ce neke i obradovati (imas i strip i pun feeling... ionako je Dilan takav lik da se bolje shvata kad se malo "uduvas")
Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 04/03/2004 : 03:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

DusMane, dobio sam tvoje stripove... kakav je ono CD unutra bio?

Garant Nick Cave
DD Fan ga kopira naokolo i salje svima redom.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 04/03/2004 : 08:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Nick Cave je odlican. Ako je, ne znam šta se buniš ---dp---? Budi zahvalan covjeku.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.

Edited by - Verfalk2003 on 04/03/2004 08:06:04
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 04/03/2004 : 09:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
ZAsto nigde ne mogu da nadjem tog Dilan Doga?
Kako to da je NS poslednji.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/03/2004 : 10:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Ma Biljo, nema ga jos nigde na kiioscima. U Darkwoodu se pojavio premijerno. Bice za par dana sirom Srbije (i CG?).

Sto se cd-a tice, nije Nick Cave. A otkud to da to slusa DD fan? Pa zar nije on operisan od prepoznavanja kvalitetnih stvari? :P

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/03/2004 : 17:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Garant Nick Cave
DD Fan ga kopira naokolo i salje svima redom.

CCC! Prvi post na stripovima si utrosila kako bi mene klevetala!
quote:

Pa zar nije on operisan od prepoznavanja kvalitetnih stvari? :P

Hajde TI mi nesto reci. Sramota me je i da napisem sta ti gledas & slusas

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 04/03/2004 : 18:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
e da,kad smo vetj kod ukusa - DeDa jel imash josh koji primerak onog kalendara sa Vladom Georgijevim koji si izgleda svima osim meni podelio:(
stvarno ti nije fazon-znash da sam ja veliki obozavalac lika i dela dotichnoga macana(pod ovim se misli na NS sleng za frajera a ne na uvazenog gsna sa ovoga foruma:)i taj tvoj gest me je duboko pogodio:)

It's only gay if you push back!

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 04/03/2004 : 19:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
I meni je Vlado antipatican iako priznajem da mu pjesma Zbogom ljubavi nije loša.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/03/2004 : 21:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
> Hajde TI mi nesto reci. Sramota me je i da
> napisem sta ti gledas & slusas

Hajde kurvo! Napisi sta slusam! A mjuzikle nemoj spominjati! Upsss!
Covek kome je Vlado Georgijev bog na svetskoj muzickoj sceni (DD fanov citat :)) nema sta da radi na topicu gde se spominje kvalitet!

Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 04/03/2004 : 22:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
Vlado Georgijev, a jao. CCCCCCC. Reci DD da lazu molim te.
A sto se tice Dylan Doga, on nece nastaviti izlaziti tamo gde je stao, zar ne? Pre je bio neki fazon da nisi mogao otkupiti epizode koje hoces nego samo aktuelne sto je i bio razlog sto nisu nikad objavili ponovo one prve epizode, koje su btw i najbolje. Vec one sto su izlazile u Hrvatskoj su bile samo industrijska proizvodnja a tako nesto cemo izgleda i mi dobiti.
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 04/03/2004 : 23:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
ma zezamo se bre dedin omiljeni pevach je ipak toshe proeski :)
da ga samo vidite kad onako u extazi zapeva pratetje uz toshine hitove.

joj - kako je to GEJ!:)

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/03/2004 : 23:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

e da,kad smo vetj kod ukusa - DeDa jel imash josh koji primerak onog kalendara sa Vladom Georgijevim koji si izgleda svima osim meni podelio:(

tjmjkjbmbzj!

[dd fan uzima u ruke dekarin DK2 prvu svesku, cepa je i unistava do neprepoznatljivosti. Ceka da vidi hoce li Dekara priznati besomucnu laz koju je izgovorio ili ce i preostale 2 sveske poci putem prve ]
quote:

stvarno ti nije fazon-znash da sam ja veliki obozavalac lika i dela dotichnoga macana(pod ovim se misli na NS sleng za frajera a ne na uvazenog gsna sa ovoga foruma:)i taj tvoj gest me je duboko pogodio:)

Barem je jedan od nas dvojice priznao
quote:

A mjuzikle nemoj spominjati! Upsss!

Weeeee'reee siiiiiingin' in the rain! Just siiiiingin' in the rain! Oh what a glooooorious day.... Jel svrsavas Dusane?
quote:

Vlado Georgijev, a jao. CCCCCCC. Reci DD da lazu molim te.

Istina je, slusam Vladu. I Lepu Brenu. A i Sinana Sakica, kada sam siguran da me niko ne gleda
quote:

A sto se tice Dylan Doga, on nece nastaviti izlaziti tamo gde je stao, zar ne?

Hoce, tamo gde je stao Vannini. Ja ni ne vidim drugu opciju osim da se ukrsta sa Ludensom kao i na Zagoru.
quote:

Pre je bio neki fazon da nisi mogao otkupiti epizode koje hoces nego samo aktuelne sto je i bio razlog sto nisu nikad objavili ponovo one prve epizode, koje su btw i najbolje.

Ne znam za taj fazon Mozes uzimati epizode koje hoces. U ovom slucaju, najbolji je izbor bio nastaviti tamo gde je Vannini stao jer jos ima nekih 10ak neobjavljenih epizoda iz tog perioda koje bi ostale neobjavljene sve dok Ludens ne stigne do njih u svojoj extra seriji sto bi se desilo tek za nekih 8 godina. Vidim da ti nije poznato da postoji ta extra serija koja objavljuje epizode od pocetka. Sada su na broju 24 i izlaze dvomesecno.
I BTW ove epizode koje dolaze kod nas idu pre vecine objavljenih u HR i prilicno su dobre! Medju njima se nalazi i zvanicno najbolja DD epizoda.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 04/03/2004 : 23:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

[quote]

tjmjkjbmbzj!

[dd fan uzima u ruke dekarin DK2 prvu svesku, cepa je i unistava do neprepoznatljivosti. Ceka da vidi hoce li Dekara priznati besomucnu laz koju je izgovorio ili ce i preostale 2 sveske poci putem prve ]
[quote]

ma ko jebe DK2-ionako sam dobio duplikate,bitno je da je meni onaj peepshow vratjen:)
usputbudirecheno - zaboravio si playboy i voajer kod mene juche:)

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 05/03/2004 : 00:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

usputbudirecheno - zaboravio si playboy i voajer kod mene juche:)

Opet lazes. Svi brojevi obe edicije mi se nalaze uredno poslagani ispod kreveta

Edited by - dd fan on 05/03/2004 00:51:59
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/03/2004 : 01:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Sta fali Playboy-u? A i Voajeru?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 05/03/2004 : 08:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Jucer sam poslao Abatonu mejl, pohvalio ih što uopce nešto izdaju i pitao ih neke stvari. Evo odgovora:

Hvala na pohvalama. Tek smo izdali po jedan broj Zagora i Dilan Doga, tako da je zaista previse rano govoriti o bilo kakvim buducim planovima. Cim budemo imali bilo kakav plan zasnovan na zdravim i realnim osnovama izlozicemo ga nasim citaocima u nekom od narednih brojeva.

Sto se tice Dilan Doga, jeste da smo nastavili tamo gde je Vannini stao, ali smatramo ispravnim zelju da izdamo i one epizode koje su izasle u Hrvatskoj a nisu u Srbiji. Hvala i srdacni pozdravi.

Abaton

A dd fan-ov muzicki ukus ne želim komentirati. :-)

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/03/2004 : 10:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
DD fanov muzicki ukus je prilicno dobar, Bog ga blagoslovio! :-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/03/2004 : 15:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Hej Verfalk, signature ti je fenomenalan... jesi li to sam smislio?
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 05/03/2004 : 16:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja

ZAsto nigde ne mogu da nadjem tog Dilan Doga?
Kako to da je NS poslednji.

sad sam ga video kod futoshke u onoj trafici ali me mrzelo da svratjam i smaram tetka u kioksu sa detaljima kada koliko i zashto je stigao:)
u trenutku mi je chak zasijala i ideja da ga pazarim ali sam se uspeshno odbranio chinjenicom da sam vetj na pijaci potroshio dobrani deo plate te sam se zadovoljan takim razvojem situacije zustrim koracima uputio kutji pratjen pahuljicama velichine omanje pesnice:)

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 05/03/2004 : 16:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

A dd fan-ov muzicki ukus ne želim komentirati. :-)

quote:

DD fanov muzicki ukus je prilicno dobar, Bog ga blagoslovio! :-)

A najbolje od svega je to da jos uvek uopste i nisam rekao sta slusam!

Back on topic: danas se pojavio DD na svim kioscima. U istom (ne)kvalitetu kao i Zagor. Samo sto sada ima i onih belih linija u stripu karakteristicnih za Dnevnikovu stampariju(ocigledno je da nisu menjali masine u zadnjih 10 godina) koje nisam primetio u Zagoru. Da ne poverujes da se nalazimo u 21. veku.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000