forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog - Poslednji covek na zemlji
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 06/03/2004 : 14:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
naslovna me podseca na film "28 days later"

La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Go to Top of Page

shareef
Junior Member

Saudi Arabia
412 Posts

Member since 06/01/2003

Posted - 06/03/2004 : 15:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send shareef a Private Message
film je nastao dosta godina kasnije,tako da nije povezano

it is a good day to die
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 06/03/2004 : 16:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

a i za Magica Venta je rekao da ce kostati 2 eura (to je sad 140 dinara)...

Bolje bi mu bilo da odmah odustane...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/03/2004 : 17:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

E, sad ja vidim zasto ti ustvari vise volis Dilana nego Zagora... Zbog naslova

Ako se ovo odnosi na mene! Onda ti moram reci da je Zagor za mene definitivno najbolji strip !
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/03/2004 : 17:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mislio sam na ddfan-a...
Go to Top of Page

XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts

Member since 05/05/2002

Posted - 06/03/2004 : 23:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send XIII a Private Message
Konacno, danas sam kupio dilan doga i u Nishu. Sta da kazem, Markos je skoro sve rekao: isti dnevnik, cak me je uhvatila i nostalgija.Ako cemo vec da cepidlacimo mozemo da kazemo kako je papir mnogo tanak, ali strip je super odradjen, a sto se tice cene, pa to je sve tako relativno. svi bi smo mi hteli da stripovi budu besplatni, i svi pricaju kako je cena visoka za ovakvo izdanje (dp ti ne spadas ovde), ali morate priznati da je strip na 116 strana. Nadam se samo da nece nastaviti trend kao i system za koji neznam koliko strana ima ovaj ken parker. U skoro svakom broju razlicit je i broj stranica (pravilnost izmedju No. stripa i broja stranica jos nisam uspeo da nadjem, ako neko zna neka mi javi).
Steta samo sto na ovakvom topicu niko nije komentarisao same epizode koje su objavljene.
Mene je nocna mora odusevila.

Edited by - XIII on 06/03/2004 23:48:28
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 01:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

E, sad ja vidim zasto ti ustvari vise volis Dilana nego Zagora... Zbog naslova

Ne, vec mi vise nije 10 godina

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 01:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

ali morate priznati da je strip na 116 strana. Nadam se samo da nece nastaviti trend kao i system za koji neznam koliko strana ima ovaj ken parker. U skoro svakom broju razlicit je i broj stranica

Pa svi naredni brojevi Abatona ce imati po 96 strana, tu nema sta...

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 04:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa kad je bio rodjendan? Nisi me ni zvao... Jesi uspeo da ugasis svih 10 svecica odjednom?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 07/03/2004 : 10:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Za kada je najavljen drugi broj??

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 07/03/2004 : 11:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Za mesec dana.
Treba uzeti u obzir da na stripu pise datum izlaska: februar 2004.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 11:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Pa kad je bio rodjendan?

Pre isto toliko godina, tj. 10

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 07/03/2004 : 14:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message

quote:
Mene je nocna mora odusevila.

za mene je katastrofa...jedna stvar je kad covek uzme neku vec postojecu pricu ili ideju, pa je predstavi na svoj nacin...a druga je kad doslovce prekopira vec vidjeno,...ta epizoda je najgori moguci plagijat koji sam do sada video, radjena je po jednom filmu, ali verovatno postoji i knjizevno delo po kome je taj film radjen...a to sto je onako usput, malo ubacio i dilana, ne znaci nista...

za razliku od 2 epizode 1 mi je najbolja dilanova prica koju sam procitao u zadnjih par godina, zaista je odlicna, i svakome preporucijem da je procita (eto iako je i ova ideja vec vidjena, pretstavljena ja na jedan poseban i originalan nacin i kao takva ne prestavlja puku prepisivacinu)

sto se tice kvaliteta spoljasnosti, meni je super...bolje mi netreba

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 18:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

za mene je katastrofa...jedna stvar je kad covek uzme neku vec postojecu pricu ili ideju, pa je predstavi na svoj nacin...a druga je kad doslovce prekopira vec vidjeno,...ta epizoda je najgori moguci plagijat koji sam do sada video, radjena je po jednom filmu

To je zapravo jedna od 3 price iz filma "Price sa tamne strane" ili tako nesto. I strip je mnogo kompleksniji od tog filma, tako da ne verujem da je ovo mnogo veci plagijat od bilo koje druge DD epizode koja se pozivala na neki film...
quote:

za razliku od 2 epizode 1 mi je najbolja dilanova prica koju sam procitao u zadnjih par godina

A Margherita?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/03/2004 : 18:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja jos nisam procitao...
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 08/03/2004 : 23:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

za mene je katastrofa...jedna stvar je kad covek uzme neku vec postojecu pricu ili ideju, pa je predstavi na svoj nacin...a druga je kad doslovce prekopira vec vidjeno,...ta epizoda je najgori moguci plagijat koji sam do sada video, radjena je po jednom filmu

To je zapravo jedna od 3 price iz filma "Price sa tamne strane" ili tako nesto. I strip je mnogo kompleksniji od tog filma, tako da ne verujem da je ovo mnogo veci plagijat od bilo koje druge DD epizode koja se pozivala na neki film...
quote:

za razliku od 2 epizode 1 mi je najbolja dilanova prica koju sam procitao u zadnjih par godina

A Margherita?

ah, da i margarita je super...cak mi je i bolja...samo sto na tu pricu gledam kao na jednu sasvim posebnu i univerzalnu celinu, pri cijem citanju ne mora da se vodi racuna o povezanosti sa drugim epizodama

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/03/2004 : 07:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Ja jos nisam procitao...

Zar ti citas i druge stripove? Ja sam mislio da samo Zagora citas

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 09/03/2004 : 09:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
Je li se ovaj DD moze kupiti u Sarajevu? Ako da, gdje?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 09/03/2004 : 09:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Samo u SiCG. Valjda.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 09/03/2004 : 09:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Samo u SiCG. Valjda.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.

Steta
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 09/03/2004 : 11:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
imaju ga i u MC u Zagrebu
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/03/2004 : 11:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by XIII

(pravilnost izmedju No. stripa i broja stranica jos nisam uspeo da nadjem, ako neko zna neka mi javi).

Eno, imas osam strana DD Unified theory, pa uživaj...

I živa daje crn talog.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/03/2004 : 23:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Citam ja Sejo cak i Mister Noa
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/03/2004 : 07:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Citam ja Sejo cak i Mister Noa

Dobro je, mogao si to napisati bez toga "cak".

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/03/2004 : 07:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
sorry, nisam se dobro izrazio...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000