Da, to je ta knjiga. Svaka knjiga ima otprilike 250 stranica (nije mi trenutno pri ruci, pa ne mogu provjeriti) , tvrde korice, full color. 31 € komad.
U tirazu od 500tinjak komada ce se najverovatnije prodati bez vecih problema.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
mislim da ce se premašiti cijena od 20 eura ako uopce bude od toga išta
i uvjeren sam da bi pojedinci sa foruma (kada bi imali vremena i volje) to napravili puno bolje zaista ima ljudi koji dobro poznaju Zagora a uz materijal iz talijanskih izdanja to bi isplao odlicno
stinky, ne slažem se da je bolje 250(!) strana necijeg razmišljanja o Zagoru, nek to piše tu na forumu (kao što ste vi o dylanu na onom odlicnom djolinom topicu) a ne mi prodavati svoju viziju Zagora
Uffff... MORAM imati tu knjigu... Markose, jel' imas oba dela?
imam i ja tu knjigu,tj. obje te knjige...dao sam za njih 60 eura...sve moguce naslovnice o zagoru itditditd...ako imaš te dvije knjige,imaš sve šta te interesira o zagoru!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DEKARAAAAAAAA... samo da znas da tvoj voz za Zagreb NECE PROCI (NO PASARAN) sve zamke koje cu da mu postavim samo da bi ti dao lovu za sve sto mi dusa iste... (pa sad nek shvati ko kako hoce)
od ovih razmisljanja su sva onako onako,ali Markos mi je dao ideju za komentar;zar im nebi bilo pametnije upravo Mercury izdanje prevesti i nadopuniti sa nekim stvarima sa ovog podrucja,mislim na nasa izdanja.ima i par drugih talijanskih izdanja koja su kao fanovska izdanja puno bolja nego ovo sto vi namjeravate tiskati.cijena?'upitna je ako bude tako lose kao sto si ti to opisao. MAGIC...kenjas...od kada si otkrio Korta i Kena ti kao da si pobenavio...he he he he...
stripjeov predlog je najbolji,to bi jedino imalo smisla.Vjerujem Marku i Vedranu da se radi o kvalitetnom izdanju.To bi trebalo prevesti i nadopuniti našim popisima i možda nekim zanimljivostima i to je to.
Što se same knjige tice,cak i da je cijena 40Eura i da se radi o sranju,opet ce svi poblesaviti za tom knjigom i masovno je kupovati.
dobra ideja, ali valjda treba imati nekakva prava za to prevest i objaviti i mislim da to nebi dobro prošlo, da na forumu ali po knjižarama ne ali ako se tiska kao što dd fan kaže 500 komada onda ce projekt imati smila, posebice onome tko se uhvati posla, jer treba dosta vremena, volje i novca za ovakvo nešto
Pa ako imate neke zanimljive prijedloge sta bi trebalo da pise u knjizi, bilo bi mi drago da ovdje to napisete, jer ce mi to pomoci da napisem ono sto vama svima odgovara, a sto se tice cijene od 20 eura, to je samo orijentaciono, ako se bude stampalo vise primjeraka ona ce biti mnogo manja, ali za pojedinacne primjerke cijena stampanja je mnogo visoka.