Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/03/2004 : 14:21:30
|
Evo ti naslovne ramath

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
Edited by - seinfeld on 18/03/2004 14:21:53 |
 |
|
zeks
New Member

185 Posts
Member since 23/07/2003 |
Posted - 18/03/2004 : 14:57:40
|
quote: Originally posted by fumettisti
BRAVO,BRAVO,Zeks...ali oprez je mudrost a ne glupost.S druge strane,znas ono sto se na posljednjoj stranici zove::U SLJEDECEM BROJU!!!Pa s obzirom da si los advokat lose propagande,nemoj reci kasnije da te neko jebe bez veze ako to nebude bilo kako treba.Mozda tad,mozda onda.Kakvi su to odgovori.AKO JE NSETO U PRIPREMI ONDA JE TAJ TO MOGAO DOKAZATI SA NECIM OPIPLJIVIM a ne traziti usluge tvoje advokatske komore.Napad je najbolja obrana,toliko o tvojem poimanju skepticizma.Jos moras puno uciti i ranije ustati da bi mene preveslao.
svaka ti cast,nema sta stvarno si me preveslo,,mislim napad je najbolja odbrana i to,,stvarno si majstor,,o presveti molim te nauci me,,a tek advokat lose propagande,mislim ej ,trebo bi uci u ekspertski tim nase privredne komore,trebo bi im takav jedan,a kad ti ustajes,i cim se hranis jel pura il sta,,,,e moj zelen si jos....
a ja ne mogu govoriti Ramathu sta da pokazuje,ako on sam nije odlucio,,to je na njemu,, |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/03/2004 : 17:21:59
|
eh ima ih jos 100 kojih nisi vidio ali to je logicno jer ja sam ipak veci zagorov fan od tebe ;-))))))))))))))))))))!!!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/03/2004 : 17:47:39
|
hmmm...interesantno, iako je zagor obucen, leonardo ga zamislja golog..hmmm...ko zna sta je svega bilo posle poziranja ;-)))))
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 18/03/2004 : 18:07:11
|
Da i Zagor ima dugu kosu.Da nije ovaj Da Vinci poluslijep:)))
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 18/03/2004 : 23:05:38
|
quote:
Da i Zagor ima dugu kosu.Da nije ovaj Da Vinci poluslijep:)))
Ako je suditi po Laurentiju Zagor ima kosu do pola ledja 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 19/03/2004 : 00:14:37
|
Zar niste culi da je Zagor odlucio da pusti kosu? Naime, dosta mu je vise seljackog zivota i primitivne indijanske muzike. Zagor je otisao u metalce!!! Hard'N'Heavy!!! :)
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
 |
|
fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 19/03/2004 : 01:47:40
|
..da Zeks..samo glup covjek ima argumente tvoje vrste ali sta se tu moze,i takvi nam odvjetnici moraju zivjeti.cuj,meni su zganci desert a tebi ocito,ocito glavna hrana.nema od kukuruza velike vajde.da sam vise jeo puru kao sto ti kazes,onda bih ti rekao da jedes govna,ali ovako sam to samo spomenuo.s druge opet strane,nisi potvrdio ono o bilo kojem dijelu za javnost,mislim na kjnigu.sta se onda hvatas sporednih stvari. ..da,zanimljiv je ovaj zagor,kako taj skace kroz vrijeme. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 19/03/2004 : 02:04:28
|
quote:
Zar niste culi da je Zagor odlucio da pusti kosu?
Pa da lici na tebe? Nije valjda blesav 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 19/03/2004 : 05:14:46
|
Quote: BRAVO,BRAVO,Zeks...ali oprez je mudrost a ne glupost.S druge strane,znas ono sto se na posljednjoj stranici zove::U SLJEDECEM BROJU!!!Pa s obzirom da si los advokat lose propagande,nemoj reci kasnije da te neko jebe bez veze ako to nebude bilo kako treba.Mozda tad,mozda onda.Kakvi su to odgovori.AKO JE NSETO U PRIPREMI ONDA JE TAJ TO MOGAO DOKAZATI SA NECIM OPIPLJIVIM a ne traziti usluge tvoje advokatske komore.Napad je najbolja obrana,toliko o tvojem poimanju skepticizma.Jos moras puno uciti i ranije ustati da bi mene preveslao.
Ma nu ma cekaj malo. Covik radi na knjizi i svaka mu cast, a ti mu tu pripovijedas o nekim sranjima da stavi neki dio na site,pa zasto bi s tim gubio vrime bez veze??? Uostalom ako mu ne virujes onda nemoj davati tu neke komentare:" tu se nesto skriva" jednostavno se nemoj staviti na listu kupaca i problem rijesen. Uostalom ako i ne izda knjigu baren je pokusa i svaka mu cast za to. Vidis da je stvarno ozbiljno zapea za to i ja virujem da cu do lita drzati tu knjigu u ruci. I dobro ako i Zeks je "los" advokat kako ti kazes onda cu i ja Ramatha zastupati osobno pa da vidimo ko ce koga "preveslati" AM MESSING WITH YOUR GOOD NATURE??HUH... YOU WERE IN MY WAY!!!!!
I mean to be mean but thats all I can be its just me... |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 19/03/2004 : 05:52:29
|
Quote: ..da Zeks..samo glup covjek ima argumente tvoje vrste ali sta se tu moze,i takvi nam odvjetnici moraju zivjeti.cuj,meni su zganci desert a tebi ocito,ocito glavna hrana.nema od kukuruza velike vajde.da sam vise jeo puru kao sto ti kazes,onda bih ti rekao da jedes govna,ali ovako sam to samo spomenuo.s druge opet strane,nisi potvrdio ono o bilo kojem dijelu za javnost,mislim na kjnigu.sta se onda hvatas sporednih stvari. ..da,zanimljiv je ovaj zagor,kako taj skace kroz vrijeme.
Pa ti si prvi koji si njemu pocea drzati neke predike i onda kazes ne vataj se sporednih tema. Covik je samo garantira za Ramatha a ti ga tu napadas i govoris mu da samo glup covjek ima takve argumente,a ka da su tvoji puno bolji?!!? Bezveze napadas i zaracujes grupice clanova. Ali da ti pravo kazen inace ne virujem nikome ali eto njima nekako virujem i bio bi u stanju poslati love prije nego sto ostampaju knjigu da dokazen da im se moze virovati. Ne znan zzasto ali nekako mi djelujes poznato,nu reci mi jesmo li se ikad prije susreli na forumu dok sam bio kao KRALJ DARKWOODA?? Ne virujen da se tako lako dam zaboraviti   
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 19/03/2004 : 05:54:05
|
E da zaboravia san Zeks svaka ti cast za onaj zadnji post,stvarno si me nasmijao sa onim: svaka ti cast,nema sta stvarno si me preveslo,,mislim napad je najbolja odbrana i to,,stvarno si majstor,,o presveti molim te nauci me.   
 |
|
zeks
New Member

185 Posts
Posted - 19/03/2004 : 07:45:15
|
quote: Originally posted by fumettisti
..da Zeks..samo glup covjek ima argumente tvoje vrste ali sta se tu moze,i takvi nam odvjetnici moraju zivjeti.cuj,meni su zganci desert a tebi ocito,ocito glavna hrana.nema od kukuruza velike vajde.da sam vise jeo puru kao sto ti kazes,onda bih ti rekao da jedes govna,ali ovako sam to samo spomenuo.s druge opet strane,nisi potvrdio ono o bilo kojem dijelu za javnost,mislim na kjnigu.sta se onda hvatas sporednih stvari. ..da,zanimljiv je ovaj zagor,kako taj skace kroz vrijeme.
hmm,vidim da si izasao iz okvira intelektualnog,a preso si na ono sto ti vise odgovara cisti primitivisam,i sam si pokazao svoj karakter i kulturu,CESTITAM daljna rasprava sa osobom ovako kratkih pogleda ne vodi nicemu produktivnom,zato cu ti samo jedno reci zganac boy,,kad knjiga izadje na svjetlo dana ti ces pojesti svoje rjeci,a ja cu se smijati... ADIOS AMIGO,tj zganac boy |
 |
|
zeks
New Member

185 Posts
Posted - 19/03/2004 : 07:49:17
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
E da zaboravia san Zeks svaka ti cast za onaj zadnji post,stvarno si me nasmijao sa onim: svaka ti cast,nema sta stvarno si me preveslo,,mislim napad je najbolja odbrana i to,,stvarno si majstor,,o presveti molim te nauci me.   
I mean to be mean but thats all I can be its just me...
ZIVIO PRIJATELJU,i za knjigu se ne brini |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 19/03/2004 : 14:35:16
|
E da i ja kazem nesto u svoj ovoj guzvi. Vidim da se pojedincima ne svidja to sto ja izdajem knjigu, pa ih stoga molim da se na mom topicu ne svadjaju sa onima koji me podrzavaju. Kome se knjiga svidja on ce je kupiti, a kome se ne svidja nece je kupiti. Fumettisti, Zeks je moj prijatelj i logicno je da me podrzava kao sto bi i ti podrzavao nekog svog prijatelja, sto tebi ne daje za pravo da ga nazivas raznim imenima. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 19/03/2004 : 20:15:16
|
Jedva cekam da je uzmen u ruke zeks ne mozes virovati koliko san sritan......
 |
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Posted - 23/03/2004 : 18:00:16
|
Ne, jos uvijek nije u stampi, jos treba dosta pripremati, najvise vremena mi oduzima obrada vinjeta, jer sam skenirao stripove Zlatne serije i Lunov magnus stripa, a znate kakvi su losi ti stripovi, tj na kako losem papiru su stampani, tako da su vinjete prepune nekih tackica koje treba obrisati, nekih blijedih sranja koja treba nijansirati i td. Ovi od Slobodne Dalmacije i Ludensa su dobri, samo je problem sa skeniranjem jer se stripovi unistavaju, pa jedva cekam da Mate skenira to da od njega kupim te CD-ove, brze cu ici. Trenutno prevodim neke tekstove sa italijanskog (ne ja nego neki lik, koji to radi dosta sporo), ali uglavnom radi se, ne zabusava se i bice to sigurno uradjeno, samo me za vrijeme ne pitaj. Sto se tice stampe, imam jedan mali problem koji moram otkloniti, ali do zavrsetka knjige ce sve biti regulisano. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 24/03/2004 : 04:17:54
|
podrzavamo te ramath, samo ti uzmi vremena koliko ti triba!
If you tempt me my tank is so empty, No patience is in me and if you offend me I'm liftin you 10 feet...in the air I don't care who was there and who saw me destroy you. Go call you a lawyer, file you a lawsuit I'll smile in the courtroom and buy you a wardrobe I'm tired of all you I don't mean to be mean but that's all I can be is just me.... |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 24/03/2004 : 21:45:34
|
Ljudi, meni Leonardo Da Vinci lici na Hellingena sa dužom zurkom!!!
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 25/03/2004 : 05:34:04
|
Hvala ti na podrsci jos jednom! No problem my friend!
If you tempt me my tank is so empty, No patience is in me and if you offend me I'm liftin you 10 feet...in the air I don't care who was there and who saw me destroy you. Go call you a lawyer, file you a lawsuit I'll smile in the courtroom and buy you a wardrobe I'm tired of all you I don't mean to be mean but that's all I can be is just me.... |
 |
|
marvin
Starting Member
Slovenia
12 Posts
Member since 30/03/2004 |
|
Topic  |
|