forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 kad ce izaci zagorova epizoda o kandraksu u hrvats
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/03/2004 : 20:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Sila-Majk je imao vise u glavi od Hellingena... to je sigurno, jer Hellingen je toliko glup da vec sest puta nije uspeo da ubije Zagora...
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 12/03/2004 : 20:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

Super Majk je Majk sa puno mišica i prazne glave

Bas naprotiv, on je bio vrlo pametan. Mislim da se bas kaze da je zavrsio nekakve studije pa onda dosao u Darkwood na neke nove izazove.

A da izaziva ,,najboljeg,, u Darkwoodu (kako on misli) je za ucenog covjeka besmiselno. Ovako samo razmišljaju ljudi bez mozga.
Go to Top of Page

Mate
Senior Member

Croatia
1370 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 12/03/2004 : 21:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mate's Homepage  Send Mate an ICQ Message  Send Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Žiga

Ma najbolja je prva s Tkacem.Meni.

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

I meni,posebno mi je drago što zagor nije uhvatio tkaca,zato jer svakog uhvati,ali ovog nije:)

http://strip.greatnow.com/---forum:http://funnload.proboards29.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2004 : 02:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Stvarno ne mogu vjerovati da netko tko voli citati Zagora ne voli prvu epizodu sa Supermikom (Avanturista, Izazov, Sedma Runda) Mozda "pound for pound" kad se sve zbroji prica, scenarij i crtez i najbolja epizoda bas kao sto je i dp rekao.
Mislim naravno ima nekoliko prica u 5 nastavaka koje su na ovom nivou, ali sve imaju barem neku malu, malu slabost, npr. malu rupu u scenariju (Tkac), promijenu crtaca (Akronjani, Zimska Zmija) ili bi se netko mogao zaliti da je preisfantazirano i izduljeno (Demoni Ludila). Sa Supermikom je sve tempirano bas perfektno.

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 13/03/2004 : 10:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Da, zapravo imaš pravo D.J.

Kod Tkaca mi je prebrzi kraj, prije se sve dogada lagano kako treba(prvo svi detajli oko Crne kule, onda u zatvoru..)a na kraju, odmah kad Zagor i Ciko dolaze u grad, odprave se prema Tkacevom skrovištu, tamo je poslednji obracun i svega je brzo kraj.No ipak mi je ovo najbolja epizoda.Možda mi je ovu slabost prebrzog kraja zamjenilo to, da je Tkac zapravo operativac Smith i da je nosiu masku.

Demoni ludila su mi dobri, ali kad sam procitao kompletnu pricu, nešto mi je smetalo.Ne znam što.Možda to jer se na kraju sukobita Zagor i Hellingen kao neka dva diva.I rastu i rastu i tako dalje...Tisto mi nije bilo dobro.

Ma SuperMike je po svoje dobar, ali mi se takav protivnik cini previše puta uporabljen i u ostalim stripovima ili na televiziji.Uvik dolazi netko, tko želi da sruši onog koji je dosad negdje vladao.Nemam druge epizode sa njime.:(

A Zimske zmije nažalost još nemam.Bit ce...

Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 13/03/2004 : 10:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
I još nešto.Vrlo lijepo da nam je uspjelo stvoriti jedan Zagorov topic, u kojem aktivno razgovaramo.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/03/2004 : 11:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Dobro kazu D.J. i Ziga... kod Sila-Majka je sve dobro napravljeno, bas onako kako treba... inace, meni su skoro sve price iz tog perioda bile savrsene, u prvom redu "Zimska zmija", pa onda "Gnev osaga", pa "Dosljaci sa Aljaske", pa "Meklaudov karavan" (prvi susret sa Kandraksom), pa "Bratic Simon"... to su sve price koje "Ludens" sada objavljuje u extra seriji, to jest, upravo dolazi do njih, prva u tom perfektnom nizu za mene je "Tajanstveno krstarenje" koja ce za koji mesec sad izaci...
Go to Top of Page

Mate
Senior Member

Croatia
1370 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 13/03/2004 : 11:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mate's Homepage  Send Mate an ICQ Message  Send Mate a Private Message
Ko sad može rec da zagor nije najbolji

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/03/2004 : 12:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Dobro kazu D.J. i Ziga... kod Sila-Majka je sve dobro napravljeno, bas onako kako treba... inace, meni su skoro sve price iz tog perioda bile savrsene, u prvom redu "Zimska zmija", pa onda "Gnev osaga", pa "Dosljaci sa Aljaske", pa "Meklaudov karavan" (prvi susret sa Kandraksom), pa "Bratic Simon"... to su sve price koje "Ludens" sada objavljuje u extra seriji, to jest, upravo dolazi do njih, prva u tom perfektnom nizu za mene je "Tajanstveno krstarenje" koja ce za koji mesec sad izaci...

Tako je. To je bilo zlatno doba Guida Nolitte. Dobro je sto cemo konacno moci da kompletiramo sve to zajedno sa stranicama koje nedostaju. U nekim epizodama iz tog vremena (ali i kasnije) me bas iritira sto se zarad onog stripa koji ide posle Zagora uvek mora "odstraniti" par stranica ili vinjeta. Bas taj prvi susret sa Kandraxom mi pada na pamet. Koliko je tu stranica izbaceno? Secam se i one kasnje avanture sa vesticom Dharmom. Tu isto bar 3-4 stranica nedostaje. Razumem kasnije kada je svaki strip po uzoru na Talijane imao po 96 stranica ali ovo ranije mi je bilo neshvatljivo. U narednih 10 godina (da nam zivi,zivi ludens) cemo to konacno kompletirati.

Nobody expects the spannish inquisition!
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 13/03/2004 : 15:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
I jedno pitanje s moje strane:
Kako se završava druga prica sa SuperMikeom, imam samo prvi dio, gdje SuperMike izgleda pravo janje.Zanima me, da li se pretvara ili je istinito se pokajao.I tko je odgovoran za izinotja na železnici?

Go to Top of Page

Mate
Senior Member

Croatia
1370 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 13/03/2004 : 15:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mate's Homepage  Send Mate an ICQ Message  Send Mate a Private Message
ja imam sve epizode,ali na kompjuteru:)

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 13/03/2004 : 16:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Troglava azdaja i Ocajnicki krik su mi vrlo dobre epizode mada se ovdije rijetko spominju.Dok je Sedma runda sigurno u top 3.

It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 13/03/2004 : 16:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:

Sila-Majk je imao vise u glavi od Hellingena... to je sigurno, jer Hellingen je toliko glup da vec sest puta nije uspeo da ubije Zagora...

Pa ne bi bio fazon da je uspio bilo ko ne samo on.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/03/2004 : 18:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa, Sila-Majk je skoro uspeo...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 13/03/2004 : 18:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Pa, Sila-Majk je skoro uspeo...

Pobedio je Zagora u onim glavnim takmicenjima...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 13/03/2004 : 18:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Kako se završava druga prica sa SuperMikeom, imam samo prvi dio, gdje SuperMike izgleda pravo janje.Zanima me, da li se pretvara ili je istinito se pokajao.I tko je odgovoran za izinotja na železnici?

Super Majk ostaje dobar do kraja, a ne secam se ko su negativci ali znam da su se skrivali u nekakvoj pecini u planini(gde su krili voz).

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8243 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/03/2004 : 20:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ovo preraslo u veliki topik, nikad dosta rasprave o omiljenim epizodama, još kad ludens objavi serijal o zimskoj zmiji kojeg mladi clanovi uglavnom nisu citali...iako ne vjerujem da ce napraviti bum kao prije skoro 30 godina, ipak je od tada kroz serijal prošlo nekoliko cura
Go to Top of Page

Mate
Senior Member

Croatia
1370 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 13/03/2004 : 21:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mate's Homepage  Send Mate an ICQ Message  Send Mate a Private Message
evo procita sam prvu epizodu sa supermikeom(avanturista)
epizoda je zakon,sigurno jedna od najboljih.

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 13/03/2004 : 22:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

Super Majk ostaje dobar do kraja, a ne secam se ko su negativci ali znam da su se skrivali u nekakvoj pecini u planini(gde su krili voz).

Borili su se rame uz rame protiv negativaca i spasili indijance iz robstva.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2004 : 07:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:

Da bio je pozitivac, ali je na kraju bas nekako dobro zavrsilo jer je njegova buducnost dovedena u pitanje i izgledalo je da bi drugi put mogao prijeci ponovno na drugu stranu. Vec ga nema dugo, ali stvarno na nacin na koji su zavrsili, moze se iscekivati njegov povratak.

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2004 : 08:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson
Tako je. To je bilo zlatno doba Guida Nolitte. Dobro je sto cemo konacno moci da kompletiramo sve to zajedno sa stranicama koje nedostaju. U nekim epizodama iz tog vremena (ali i kasnije) me bas iritira sto se zarad onog stripa koji ide posle Zagora uvek mora "odstraniti" par stranica ili vinjeta. Bas taj prvi susret sa Kandraxom mi pada na pamet. Koliko je tu stranica izbaceno? Secam se i one kasnje avanture sa vesticom Dharmom. Tu isto bar 3-4 stranica nedostaje. Razumem kasnije kada je svaki strip po uzoru na Talijane imao po 96 stranica ali ovo ranije mi je bilo neshvatljivo. U narednih 10 godina (da nam zivi,zivi ludens) cemo to konacno kompletirati.

Nobody expects the spannish inquisition!

Joj nemoj o tome ni govoriti. Kad se samo sjetim te epizode "Beli Tigar". To je toliko iskasapljeno da je stvarno tuzno.
Morao sam nabaviti Tutto da usporedim i koliko toga fali. Stvarno tuzno jer je epizoda odlicna, a te 3 naslovnice u originalu dobivaju moj glas za pricu s najboljim Zagorovim naslovnicama. Naslovnica 3. price u originalu je ona super naslovnica koju je Dnevnik koristio za "Ostrvo Magle."
A u prvom susretu s Kandraksom su stranice bile i pomijesane i to nekoliko puta.
Stvarno je super sto ce to sve Ludens izdati kako treba, u odlicnoj opremi i needitirano.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/03/2004 : 08:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, tu sad u narednom periodu ima nekoliko izvrsnih prica koje su dosta isecene... Prva je "Bratic Simon"/"Sura stena" iz koje je izbaceno 43 stranice.
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 14/03/2004 : 10:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
quote:
Stvarno je super sto ce to sve Ludens izdati kako treba, u odlicnoj opremi i needitirano.

Da to je stvarno odlicno i zato kad žalim, da stripovi izlaze samo jedan put mjesecno, tješi me to, da ce biti barem izdani kako treba.A baš me zanima kakav ce biti treci susret Zagora sa Tkacem.Vjerojatno ce invalid spremiti nešto pakleno nad Zagorom.

Go to Top of Page

Mate
Senior Member

Croatia
1370 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 14/03/2004 : 10:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mate's Homepage  Send Mate an ICQ Message  Send Mate a Private Message
pa koji je bia drugi put.

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 14/03/2004 : 11:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ovaj nedavno objavljeni u Italiji.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000