(Ne znam koliko je od ovog vec objavljeno preko foruma, pa cu staviti sve...)
Film je trenutno u pretprodukciji, izlazak se planira za 2005. Redatelj je Cristopher Nolan ("Memento"), scenaristi Nolan i David Goyer ("Blade" I, II i III), a glume
Christian Bale .... Bruce Wayne/Batman Michael Caine .... Alfred Pennyworth Morgan Freeman .... Lucius Fox Katie Holmes .... Rachel Cillian Murphy .... Dr. Jonathan Crane Liam Neeson .... Henri Ducard Ken Watanabe .... Ra's Al Ghul Gary Oldman .... Lt. James Gordon
I jos jedna vijest: snima se "Sin City" kojeg zajednicki reziraju Frank Miller i Robert Rodriguez. Rodriguez nakon "Sin City-ja" planira snimiti i (Bobe, ovo je nesto za tebe ) "A Princess of Mars" po romanu E. R. Burroughs-a, mnogo poznatijeg po "Tarzanu".
_______________________ "Aj vont brejk dens, Aj vont brejk fri, Aj vont brejk prsljen kicmeni"
Originally posted by Witchblade Rodriguez nakon "Sin City-ja" planira snimiti i (Bobe, ovo je nesto za tebe ) "A Princess of Mars" po romanu E. R. Burroughs-a, mnogo poznatijeg po "Tarzanu".
To je dobra vijest! Ajde neka snime postenu ekranizaciju Johna Cartera ako vec nisu u stanju postenog Tarzana napraviti.
Sto se Batmana tice mislim da vec u startu ima previse likova i previse poznatih glumaca. Sve mi to smrdi na ono Burtonovo sranje. No, zivi bili pa vidjeli! Ovaj ce, ako nista drugo imati akcijske scene bolje izrezirane.
Drago mi je da je i negativac zanimljiv. Jeb'o Jokera! Zasto nigdje nije spomenuta Talia, Ra's Al Ghulova kcer u koju se Batman zaljubi? I tko je uopce Rachel?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Originally posted by Emir Pasanovic Bob, nije spomenuta zato sto je vjerovatno nece ni uvesti :)
Da... Tu si vjerojatno u pravu... Holivudski krelci.
a nije poenta u Jokeru nego u Jacku Nicholsonu.
Mozda... Ali ja ti ionako nisam nikad bas pretjerano volio Jokera. Osim u Mooreovom "Killing Jokeu". A i tamo mi je dobar dok ne postane Joker. Ra's Al Ghul mi je oduvijek bio najdrazi Batmanov protivnik. Vjerojatno zbog slicnosti sa Fu Manchuom.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Prijatelji me nasmeju. A Buffy, kada izazove bilo kakvu reakciju, me isto nasmeje. A to bi trebala da je sta, horor serija?! I to teenage
Auuu... Ne znam. Meni je bilo glupo k'o k....c! Bolje od Nikite, ali Nikita mi je nesto najgore sto sam ikad u zivotu vidio. Cak mi je i Teksaski Rendjer drazi.
I naravno da i u Aliasu CIA opet ispada kao "good guys". Ne podnosim to.
Buffy ti je kao stari Spider-Man. Onaj najbolji Lee/Ditko Spider-Man.
Dobro da si rekao, gledacu da preskacem Lee/Ditkoovog Spidermana
Alias mi nije nesto,Nikita je nako vako,Buffy je monotona srecom se zavrsio serijal kod nas pa sada mogu mirno da cekam nove epizode Star Treka ;-)) a Angel je boring totalno... Spooks je dobra serija,Friends je postao dosadan danas sam gledao drugu epizodu iz season 10 i opet o rachel i rossu po 750 put... Daj ti meni Seinfelda,Taxi,Red Dwarfa,Black Books,the office,Drew Carryija s Whose Line is it anyway,Never mind the buzzcocks to e to ;-)).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'.
Nego, jel ta serija po njegovom stripu ili nesto levo?