Sad me zanimaju MM i MrNo u izdanju Vaninija tj. dali su na kraju zadnjeg broja 7 završava i trenutna epizoda? Nabavio bi ih pa nebi volio da bude kao kod MrNO-a od SD- nedovršena epizoda a prestali sa izdavanjem... hvala
dule: imaju sve u Striparnici, mozes da pogledas prije sto kupis
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Sve Vaninije imaju u Striparnici? Bidi, znas li kolika jim je cijena?
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Sem že napisal (na tistem "red star" topicu), kaj noben nic ne bere Evo, še enkrat: Za one koje zanima: imaju par Vanini MrNO-a (5 i 6), nekoliko VN Martija -po 1200 SIT, dosta onih novih izdanja od Stripoteke tj. Marketprinta Bernard Prins (ono iz Giganta), XIII- to je oko 3000-3500, Torpedo (nekoliko) po 2500, Ken Parker (komplet 1-9=4050 SIT) i pojedinacno ali skuplje, još i PSDZ- 1200 SIT. Od SD/Ludens izdanja nesto onih poništenih (200 SIT) i nešto neponištenih (300) uglavnom Zagor, TEX i NN, ali sve noviji brojevi. E da- još i Corto MU, Samarkand- od 4-5000 SIT i onu "Mladost" nesto jeftiniju, Torgal(po 3 epizode), ASter, Asterix... Evo, toliko po sjecanju. Ispasce da sam sve popamtio Ocjena: drago mi je da se to otvorilo ali dosta toga je preskupo, narocito stvari iz Srbije...
Ako neko treba možda cu moci nabaviti koji Vanini na par tjedana- neznam cijenu ali sigurno jeftinije od striparnice...
dule: imaju sve u Striparnici, mozes da pogledas prije sto kupis
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Sve Vaninije imaju u Striparnici? Bidi, znas li kolika jim je cijena?
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Sem že napisal (na tistem "red star" topicu), kaj noben nic ne bere Evo, še enkrat: Za one koje zanima: imaju par Vanini MrNO-a (5 i 6), nekoliko VN Martija -po 1200 SIT, dosta onih novih izdanja od Stripoteke tj. Marketprinta Bernard Prins (ono iz Giganta), XIII- to je oko 3000-3500, Torpedo (nekoliko) po 2500, Ken Parker (komplet 1-9=4050 SIT) i pojedinacno ali skuplje, još i PSDZ- 1200 SIT. Od SD/Ludens izdanja nesto onih poništenih (200 SIT) i nešto neponištenih (300) uglavnom Zagor, TEX i NN, ali sve noviji brojevi. E da- još i Corto MU, Samarkand- od 4-5000 SIT i onu "Mladost" nesto jeftiniju, Torgal(po 3 epizode), ASter, Asterix... Evo, toliko po sjecanju. Ispasce da sam sve popamtio Ocjena: drago mi je da se to otvorilo ali dosta toga je preskupo, narocito stvari iz Srbije...
Ako neko treba možda cu moci nabaviti koji Vanini na par tjedana- neznam cijenu ali sigurno jeftinije od striparnice...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Zgleda da bom moral pocasi sam iti v to striparnico
cjene si site kao u morecomics.... i mislim da Vaniniji nisu 1200 i kad sam poslednji put bio imali su sve osim Zagora (i kaže - mislim da ce biti toga još), Ken Parker je 450/komad, Akira od Marketprinta je 300 ili 350/komad. A mladost Korta Malteza je 3500.
Sigurno je jeftinije u Srbiji ali striparnica je tu, možeš da vidiš šta imaju... i nije toliko daleko. Osim toga cjene su dosta ok, pokušaju da bude 100% takve kao u MoreComics.... osim hrvatskih izdanja koji su skuplja u Slo zbog carine i špedicije.
Pa meni u principu nisu cijene bas dobre u striparnici (iako mi je stvarno drago da to postoji) posto imam mogucnost nabavljati tamo de se i stampa... Znam da ima carina i porez ali nemoram ih ja placati:)))... Ma ne, ozbiljno- one Marketprintove stvari su 3x skuplje. Znam da mi je tip reko' za MrNo-a od Vaninija da je 1200SIT, jel' sam baš imao u ruci br5. Možda je greška.
sreca da sem bil v striparnici prvi dan ko je bilo še vse zmešano in brez cen, tako da sem dobil XIII po 1500 sit. cena 3000 do 3500 je totalno previsoka, to je okrog 100 kun,XIII je v MC s katerim naj bi bile cene približno enake 60 kn kar je pod 2000 sit. Vanini po 1200 sit je tudi še enkrat prevec--recimo Columbo jih ima po 20kn pa bi se verjetno dobili še ceneje. Za PSDZ sem že povedal svoje mnenje. Cena Akire, Stripoteke in KP (450) je OK.
pa naj že enkrat nekdo (recimo BiDi) ki je veckrat tam napiše pravilne cene stripov.izgleda da se šefu ne da prit na forum pa kaj napisat. sedaj debatiramo okrog nekih cen, potem pa vsak napiše da je v trgovini drugacna.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Dobro ti se cini.Moram priznati da sam ocekivao više od ove stiparnice.More Comics je drugi svijet za ovo u Ljubljani.Nažalost.
Vannini je 100% 450 tolarjev kos, sem bil ravnokar tam, imajo Dylana, Mr Noja, in vecje število kompletov Martija.
delovni cas od 9-13 pa od 17-20 jutri pride pa tudi nove pošiljka iz Hrvaške.
POZOR: Imajo tudi vecje število Lunov Magnus Strip, vecinoma cisti glancerji za 5/5 od številke 35-300 (nimajo pa vseh, nižjih številk je manj) po 300-450 tolarjev komad - tudi Zagorje.
Vannini je 100% 450 tolarjev kos, sem bil ravnokar tam, imajo Dylana, Mr Noja, in vecje število kompletov Martija.
delovni cas od 9-13 pa od 17-20 jutri pride pa tudi nove pošiljka iz Hrvaške.
POZOR: Imajo tudi vecje število Lunov Magnus Strip, vecinoma cisti glancerji za 5/5 od številke 35-300 (nimajo pa vseh, nižjih številk je manj) po 300-450 tolarjev komad - tudi Zagorje.
Ej, pa meni je res povedal 1200 SIT. Valda je bila napaka. 450 splooh ni veliko, glede na vse njegove stroške. Misliš na komplete Vanini Martija ali kaj?
ja, komplete Vannini Martija... jih je imel na prvi pogled kakih 6-7 (kompletov), Dylana Doga in Mr Noja je bilo manj, sploh ne vem ce je bil kakšen komplet, se nisem toliko na temu posvecal... sicer se ljudje ne tepejo zanje ampak je Buh vseeno opozaril da tega kmalu ne bo vec za dobiti.
Osebno me je bolj fasciniral kup glanc LMSjev po precej ugodni ceni, škoda ker se ne zanimam za to (da me ne bo kdo napacno držal za besedo, vecina je glanc, nekateri sploh ne, so tudi z manjkajocimi prvimi stranmi)
Ok, ima Vanninija, kaj pa te nova srbska Zagor (Povratak Kejna) in Dylan (Poslednji covek na zemlji)? Blo bi fajn, ce bi se Sandi tut kaj tukaj na forumu oglasil. Al se je morda ze?