forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vrecice za bonellijeve stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 12/03/2004 : 01:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
perverzija

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/03/2004 : 01:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
> u vezi vrecica - jel koristis iskljucivo tu velicinu 6 7/8 x 10 1/2?

koristim uglavnom tu ili jednu vrstu, jos za par milimetara uzu (no-name proizvodjac, ali malo prozirniji najlon).
u ovu velicinu mi stane i trade ako bas nije ogroman. a ako je debel kao telefonski imenik, onda ga spakiram u vrecice za a4+ format. (nemam vise markicu na pakovanju, tako da ne znam tocno koliko je incha u pitanju)

ove vrecice za stare stripove nisam koristio, ali ta 1/4 x 1/2 incha razlike ne bi trebal igrati neku ulogu. najvazniji je karton. ako je on dobre velicine da ide od stjenke do stjenke vrecice - onda strip nema previse mjesta da "seta" unutra.

stripove manjeg formata (ili puno veceg) stavljam u obicne vrecice za zamrzivanje, dok ne smislim nesto bolje ili nadjem prave za njih. ;)

a arak takvog kartona kosta oko 2 kn. iz jednog arka mislim da ispadne 8 kartona (ili 10?) u svakom slucaju 100 kartona je oko 20 kn.

THERE, THERE
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/03/2004 : 02:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Nikad nisan ni pomislio staviti stripove u vrecice da se obuvaju....hmm...dobra ideja...

I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 12/03/2004 : 08:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Zev kolekcija izgleda strava mada sam protivnik uvezivanja.

It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 12/03/2004 : 09:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

polypropylen (makar samo ca. 5% aditiva) moze ostetiti stripove putem kemijske reakcije sa papirom ili bojom stripa (vjerovatnoca relativno mala)
koristi mylar vrecice

I pod koju vrstu spadaju (one Sejine) vrecice za zamrzavanje?

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/03/2004 : 11:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
> I pod koju vrstu spadaju (one Sejine) vrecice za zamrzavanje?

to su poznate "mr.no-vrecice"! :)))

THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/03/2004 : 11:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
[quote]Originally posted by zveles

> I pod koju vrstu spadaju (one Sejine) vrecice za zamrzavanje?

U body bags.

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/03/2004 : 11:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by dule_car

quote:
Originally posted by zosko

polypropylen (makar samo ca. 5% aditiva) moze ostetiti stripove putem kemijske reakcije sa papirom ili bojom stripa (vjerovatnoca relativno mala)
koristi mylar vrecice

I pod koju vrstu spadaju (one Sejine) vrecice za zamrzavanje?

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

U najkvalitetnije

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 12/03/2004 : 19:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Bih pokazao i moju zbirku, ali problem je kako staviti moje slike u forum?
Moram da kažem da nemam stripov u vrecicama!
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 13/03/2004 : 10:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Imao sam neko vrijeme stripove u vrecicama, pa sam ih kasnije dao sve u ormar, tako da su mi lakše dostupni.

Nobody;fotografiraj ih pa jih daj preko skenerja.

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 14/03/2004 : 16:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Dobiješ i karton sa tim vrecicama ili ?

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 14/03/2004 : 16:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

Bih pokazao i moju zbirku, ali problem je kako staviti moje slike u forum?
Moram da kažem da nemam stripov u vrecicama!

Prvi topic na test forumu.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000