Author |
Topic  |
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 18:48:13
|
quote: Originally posted by jurica
ma svakome se moze dogoditi da ga prevare - sve sto treba napraviti u takvom slucaju je lijepo civilizirano pokucati na vrata, identificirati pocinitelja i iskoristiti nauceno na dugogodisnjim mukotrpnim dvaputdnevnim treninzima borilackih vjestina.
Pa zato se i bavimo sportom  ...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 19:04:22
|
quote: Originally posted by dd fan
quote:
Sejo misli na comicmana.
Ne znam da je on menjao nick...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Sada se zove Solid Snake.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 19:51:09
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote:
Sejo misli na comicmana.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Ko ce to sve pohvatati... 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 19:52:02
|
I cemu onda upozorenje na comicmana na crnoj listi?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 12/03/2004 : 19:55:16
|
I cemu onda upozorenje na comicmana na crnoj listi?
Dobro pitanje. Ali svako odgovara za sebe, a on na aukcijama prodaje stripove (dvije osobe su pobijedile na njegovim aukcijama, ja sam ih putem maila obavijestio kakvi problemi su se u proslosti desavali).
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 12/03/2004 : 20:18:57
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote:
Sejo misli na comicmana.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
zalim sto cu te razocarati jer ja nisam comicman nego njegov rodzak.Comicman je otisao na fax.Rekao mi je za ovaj sajt i rekao mi je da je imao neke nesporazume.Sejo jel mi mozes reci o cemu se radilo.
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/03/2004 : 20:57:29
|
O boze dragi,rodaci su opet popularni izgleda. Nikada se nisi suprotstavio ljudima koji su te zvali i dalje comicman cak mislim da si i potvrdio nedgje na forumu da si to ti.Zasto sada glumis???????????U cemu je stos :-)!?
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 21:12:41
|
quote: Originally posted by Solid Snake zalim sto cu te razocarati jer ja nisam comicman nego njegov rodzak.Comicman je otisao na fax.Rekao mi je za ovaj sajt i rekao mi je da je imao neke nesporazume.Sejo jel mi mozes reci o cemu se radilo.

Microsoft is NOT the answer. Microsoft is the Question. The answer is: "NO!" |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 21:27:03
|
quote: Originally posted by seinfeld
O boze dragi,rodaci su opet popularni izgleda. Nikada se nisi suprotstavio ljudima koji su te zvali i dalje comicman cak mislim da si i potvrdio nedgje na forumu da si to ti.Zasto sada glumis???????????U cemu je stos :-)!?
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'.
Rodjaci su COOL, morat cu i ja da "nabavim" nekoliko rodjaka...  Pa tko me god naljuti ja ga isprovociram s jednim rodjakom, a onda dodjem kao Dado i obojicu ih izbacim...  |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 12/03/2004 : 21:31:58
|
A ja sam Jerry Seinfeld i moj rodak Bojan Senfeldovic ili Ristic kako on voli sebe da zove zna nekada da dode na forum jer sam mu ja ludak jednom dao password :-))).DO'H!
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'. |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 12/03/2004 : 21:42:38
|
Renky, sto je bilo sa Preacher-om?
Zasto stvarno ne nazoves njegove starce i objasnis ljudima da im je mulac prevarant? Trazi svoj novac, a oni kasnije neka lome maloga kako sami zele. Steta je prljati ruke sa takvima.
KlingonDOS error: Command or filename without honor |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Posted - 12/03/2004 : 21:57:48
|
ma naravno da sam to ja samo sam zeleo da se nasalim sa Sejo. Covek se mnogo nervira. Nego jel neko zna iz koju igru je moj novi username?
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Posted - 12/03/2004 : 22:12:41
|
Jackass????? lol
  Nije
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 12/03/2004 : 22:13:30
|
quote: Originally posted by Solid Snake
ma naravno da sam to ja samo sam zeleo da se nasalim sa Sejo. Covek se mnogo nervira. Nego jel neko zna iz koju igru je moj novi username?
Ne nerviram se ja Jovane. 
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Posted - 12/03/2004 : 22:58:01
|
Dobro Sejo,ali molim te nemoj da se svadzamo opet.Evo ja cu se potruditi da ne te provociram.O.K.?
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 13/03/2004 : 02:21:04
|
quote: Originally posted by Solid Snake Nego jel neko zna iz koju igru je moj novi username?
Ne znam puno o igrama, ali za ovu legendarnu znam: Metal Gear (Solid).
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems. |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 13/03/2004 : 11:35:08
|
quote: Originally posted by degman
ovaj sajt treba organizirat interventu ekipu za posebne slucajeve neplacanja ekipa nek broji tri do pet clanova, svaki clan foruma mora dat po kunu mjesecno radi putnih troskova tima koji cee djelovat po cijeloj ex-yu
e, ova ideja mi se svidja...predlazem da poseta bilo kom potencijalnom mestu bude propracena trodnevnim boravkom i placenim hotelom i hranom, nista manje od B kategorije predlazem za pocetak ekipu : globinjo, dado, pajke i mene...ako jos neko spada u grupu 100+, neka se javi stavicemo ga u tim 
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 13/03/2004 : 15:22:55
|
ma zar globinjo? ma to nije moguce, on je fin momak, uvek u prvim redovima torcide ;-))))
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Posted - 13/03/2004 : 16:05:21
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Solid Snake Nego jel neko zna iz koju igru je moj novi username?
Ne znam puno o igrama, ali za ovu legendarnu znam: Metal Gear (Solid).
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Bravo majstore 
|
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 13/03/2004 : 16:13:28
|
Prijatelj mi je umijesto paketa stripova dobio paket starih Startova(casopis)
It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see. |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
|
Topic  |
|