forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DELIMIR DELINAC - Preacher ( UPOZORENJE )
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 12/03/2004 : 18:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by jurica

ma svakome se moze dogoditi da ga prevare - sve sto treba napraviti u takvom slucaju je lijepo civilizirano pokucati na vrata, identificirati pocinitelja i iskoristiti nauceno na dugogodisnjim mukotrpnim dvaputdnevnim treninzima borilackih vjestina.

Pa zato se i bavimo sportom...

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/03/2004 : 19:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

quote:

Sejo misli na comicmana.

Ne znam da je on menjao nick...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.

Sada se zove Solid Snake.

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 12/03/2004 : 19:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
takve stvari treba znat
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 12/03/2004 : 19:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

Sejo misli na comicmana.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!

Ko ce to sve pohvatati...

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 12/03/2004 : 19:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
I cemu onda upozorenje na comicmana na crnoj listi?

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/03/2004 : 19:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

I cemu onda upozorenje na comicmana na crnoj listi?

Dobro pitanje. Ali svako odgovara za sebe, a on na aukcijama prodaje stripove (dvije osobe su pobijedile na njegovim aukcijama, ja sam ih putem maila obavijestio kakvi problemi su se u proslosti desavali).

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 12/03/2004 : 20:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

Sejo misli na comicmana.

zalim sto cu te razocarati jer ja nisam comicman nego njegov rodzak.Comicman je otisao na fax.Rekao mi je za ovaj sajt i rekao mi je da je imao neke nesporazume.Sejo jel mi mozes reci o cemu se radilo.

La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/03/2004 : 20:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
O boze dragi,rodaci su opet popularni izgleda.
Nikada se nisi suprotstavio ljudima koji su te zvali i dalje comicman cak mislim da si i potvrdio nedgje na forumu da si to ti.Zasto sada glumis???????????U cemu je stos :-)!?

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me comin'.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/03/2004 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake
zalim sto cu te razocarati jer ja nisam comicman nego njegov rodzak.Comicman je otisao na fax.Rekao mi je za ovaj sajt i rekao mi je da je imao neke nesporazume.Sejo jel mi mozes reci o cemu se radilo.

Microsoft is NOT the answer. Microsoft is the Question. The answer is: "NO!"
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/03/2004 : 21:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
kako uskladiti internet i faks?

Edited by - zosko on 12/03/2004 21:20:26
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/03/2004 : 21:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Nikada se nisi suprotstavio ljudima koji su te zvali i dalje comicman cak mislim da si i potvrdio nedgje na forumu da si to ti.Zasto sada glumis???????????U cemu je stos :-)!?

Rodjaci su COOL, morat cu i ja da "nabavim" nekoliko rodjaka...
Pa tko me god naljuti ja ga isprovociram s jednim rodjakom,
a onda dodjem kao Dado i obojicu ih izbacim...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/03/2004 : 21:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
A ja sam Jerry Seinfeld i moj rodak Bojan Senfeldovic ili Ristic kako on voli sebe da zove zna nekada da dode na forum jer sam mu ja ludak jednom dao password :-))).DO'H!

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/03/2004 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Renky, sto je bilo sa Preacher-om?

Zasto stvarno ne nazoves njegove starce i objasnis ljudima da im je mulac prevarant?
Trazi svoj novac, a oni kasnije neka lome maloga kako sami zele.
Steta je prljati ruke sa takvima.

KlingonDOS error: Command or filename without honor
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 12/03/2004 : 21:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:

ma naravno da sam to ja samo sam zeleo da se nasalim sa Sejo.
Covek se mnogo nervira.
Nego jel neko zna iz koju igru je moj novi username?

La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/03/2004 : 22:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Jackass?????
lol

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 12/03/2004 : 22:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:

Jackass?????
lol

Nije

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/03/2004 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

ma naravno da sam to ja samo sam zeleo da se nasalim sa Sejo.
Covek se mnogo nervira.

Ne nerviram se ja Jovane.

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 12/03/2004 : 22:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Dobro Sejo,ali molim te nemoj da se svadzamo opet.Evo ja cu se potruditi da ne te provociram.O.K.?

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2004 : 02:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:

Ne znam puno o igrama, ali za ovu legendarnu znam: Metal Gear (Solid).

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/03/2004 : 11:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by degman

ovaj sajt treba organizirat interventu ekipu za posebne slucajeve neplacanja
ekipa nek broji tri do pet clanova, svaki clan foruma mora dat po kunu mjesecno radi putnih troskova tima koji cee djelovat po cijeloj ex-yu

e, ova ideja mi se svidja...predlazem da poseta bilo kom potencijalnom mestu bude propracena trodnevnim boravkom i placenim hotelom i hranom, nista manje od B kategorije
predlazem za pocetak ekipu : globinjo, dado, pajke i mene...ako jos neko spada u grupu 100+, neka se javi stavicemo ga u tim

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 13/03/2004 : 13:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
magic
izbaci globinja iz tima to tovare ti je presjebano u glavu :)))
ubit ce nekog kad popizdi! ;) :))))))
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/03/2004 : 15:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
ma zar globinjo? ma to nije moguce, on je fin momak, uvek u prvim redovima torcide ;-))))

...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje..
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 13/03/2004 : 16:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Ne znam puno o igrama, ali za ovu legendarnu znam: Metal Gear (Solid).

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.

Bravo majstore

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 13/03/2004 : 16:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Prijatelj mi je umijesto paketa stripova dobio paket starih Startova(casopis)

It is wise to look ahead, but foolish to look further than you can see.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 13/03/2004 : 16:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC
on je fin momak, uvek u prvim redovima torcide ;-))))

prvi u vrsti, prvi u modricama

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000