Slažeš u kutiju, svi tako rade. Samo stavi novinski papir ako su stripovi manji od kutije da ne šeta previše. MOžeš slati kao tiskovinu- znaci, stripovi zavijeni u nešto (papir, karton) ali su dvije strane otvorene tako da se vidi šta je unutra. To je jeftinije ali ima vecu mogucnost oštecivanja. Ocuvanost: slaba (slabija) ocuvanost su: zgužvano,jace pošarane korice, fale korice, fale stranice, ispadaju stranice, poljepljeno selotejpom, savijeno od vlage (bilo šta od prije navedenog:)). Glanc bi u pravilu bilo "ko' s kioska" ili barem približno. Drugo je sve izmedju... Glancere svi traže, kupus tražim samo ja:)))...pa mi pošalji popis:))
jok ja...ne koristim kutije nego to dobro smotam i zastitim protiv uljeza koji(postari-postari)vole vidjet sto se salje zato je ipak dobra stvar koristiti kutije i spagu/konop za vezanje tako da majmuni ne vire sta je unutra.
Glancere svi traže, kupus tražim samo ja:)))...pa mi pošalji popis:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
[/quote]
Popis saljem samo da popisem. Sada sam na pola posla. Jel te zanima samo M. No ili i ostalo. Imam dosta Zagora, Alan Forda, Texa, M. M., Kit Telera i ostaloga?
Popis saljem samo da popisem. Sada sam na pola posla. Jel te zanima samo M. No ili i ostalo. Imam dosta Zagora, Alan Forda, Texa, M. M., Kit Telera i ostaloga? [/quote]
Popis saljem samo da popisem. Sada sam na pola posla. Jel te zanima samo M. No ili i ostalo. Imam dosta Zagora, Alan Forda, Texa, M. M., Kit Telera i ostaloga? [/quote]
Meni posalji popis Zagora
Moze, za koji dan cu popisat cijelu kolekciju. Tek toliko da znas Zagora imam oko 250-300 komada. [/quote]
ovo baš nije vezano za topic ali moram se potužiti na HPT!!! neki dan išao sam sa MALOCHOM da pošalje lovu za stripove van hrvatske preporuceno.Kad dode žena koja radi u pošti i otvori pismo i kaže da on ne smije slat novce poštom(van hrvatske) što se ona ima petljat što on šalje-otvarat mu pismo???!!!! nakon toga išli smo u drugu poštu i normalno poslali!!!!!!!!!!!
TREBA mi i jos help oko toga kako je najjeftinije poslati stripove u inozemstvo kao i kod nas u Hrvatskoj. Kao tiskanice ili kao paket???? Bio sam u posti i cijene se krece od 40, 60 kn za 1 ili 2 kg kao tiskanice, dok su paketi za te tezine 80 i 120 kn. Jel ima sta jeftinije i sta je to tiskanica?
Tiskanicu sam ti vec objasnio. Najeftinije- ako je za Sloveniju, javiš se meni. Ako e za Srbiju- isto se javiš meni... za druge države nemogu pomoci...nisam toliko razgranao mrežu.
Btw- nije da je važno, ali koliko vas koristi taj nick "mamlaz"- jednom pišeš u ženskom a drugom u muškom rodu. Aha- Degi- kako to ti nisi primjetio
slusaj TI mamlaze samo te gledam kako se razbacujes novcanikom prvo plati ono sto si od mene narucio jelda si vec spalio placu za treci misec!!! :)))))
E, baš citam one tvoje savjete Asteru i lomim se... Nego daj stvarno pošalji adresu pa da to sredimo. (Znaci, pošalji prije negoli zapališ, poslje je gotovo;))).
Hehe bagro ja napravio topic za help a ono samo zajebancija na moj racun:) Inace musko sam, popis je gotov i jos samo da ga unesem u komp, ali stvarno nemam vise snage. Dule sori ali saljem ti sutra:) i tebi Ramath.