Author |
Topic |
dd fan
Advanced Member
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 24/03/2004 : 01:50:57
|
quote:
PS SSto chemo s Maxmagnusima?
Bilo je reseno i pre nego sto si pitao
A za ostalo tenks, sad mi je malo jasnije.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 24/03/2004 : 09:06:38
|
quote: Originally posted by jgoran5
quote: Originally posted by zmcomics
Uh, malo sam sokiran informacijom da se moze kupiti prvih (5x25) 125 epizoda Spidermana stampana u C/B tehnici za sitnu lovu, pa me dodatno zbunjujete cenom od 100 kuna. Da li je rec o kupovini preko Amazona ili to ima da se nadje u Zagrebu
U MORE COMICSU IH IMAŠ.VIDIO SAM IH SADA KAD SAM BIO U ZAGREBU.A AKO IH BAŠ HOCEŠ VIDJETI JA SAM SVOJE PRODAO PAJKEU PA AKO STE SI BLIZU PITAJ GA DA TO VIDIŠ
------------- carpe diem... -------------
Pa, ''samo'' smo nekih 180km udaljeni jedan od drugog.
Za ZMcomicsa: Prva dva Spidermana i prvi Hulk su mi kod Slobe(striparnica Darkwood) na citanju. Mislim da je nesto vec procitao, pa ako ides do BGa, mogu mu reci da ti da na citanje to s cim je on zavrsio. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 24/03/2004 : 11:23:12
|
OK,OK,nagovorili ste me.Inace,prvih 200 brojeva The Amazing Spider-man imam na CD-ima pa je zato moja dilema veca,ali cu uzeti prvi essential,plus Silver Surfer i Captain America.Inace,hvala na vašim razmišljanjima... |
|
|
zmcomics
Average Member
728 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 24/03/2004 : 23:40:02
|
quote: Originally posted by Pajke
Za ZMcomicsa: Prva dva Spidermana i prvi Hulk su mi kod Slobe(striparnica Darkwood) na citanju. Mislim da je nesto vec procitao, pa ako ides do BGa, mogu mu reci da ti da na citanje to s cim je on zavrsio.
Hvala na ponudi ali vec se radi na nabavci Inace generalno imam stav da ne volim pozajmljivati stripove ili knjige. Katastroficar sam i uvek se brinem nad tudjim stvarima da mi se ne desi da bas ja nesto ne unistim, pa se sve zavrsi sa letimicnim pregledavanjem I onda zato imam pravilo da citam skoro iskljucivo ono sto kupim. Te mi mnogo znaci sto sam u Marketprintu pa barem taj deo stripova ne moram kupovati
|
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 25/03/2004 : 09:15:16
|
quote: Originally posted by zmcomics
quote: Originally posted by Pajke
Za ZMcomicsa: Prva dva Spidermana i prvi Hulk su mi kod Slobe(striparnica Darkwood) na citanju. Mislim da je nesto vec procitao, pa ako ides do BGa, mogu mu reci da ti da na citanje to s cim je on zavrsio.
Hvala na ponudi ali vec se radi na nabavci Inace generalno imam stav da ne volim pozajmljivati stripove ili knjige. Katastroficar sam i uvek se brinem nad tudjim stvarima da mi se ne desi da bas ja nesto ne unistim, pa se sve zavrsi sa letimicnim pregledavanjem I onda zato imam pravilo da citam skoro iskljucivo ono sto kupim. Te mi mnogo znaci sto sam u Marketprintu pa barem taj deo stripova ne moram kupovati
ok. Ja sam za to da se stripovi, knjige, filmovi...sto vise konzumiraju pa ih rado dajem na pozajmicu. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 25/03/2004 : 16:27:02
|
Evo,nabavio sam ESSENTIAL SILVER SURFER VOL.1,i mogu vam reci da je stvarno dobar i da je zapravo dobro što je B/W.Impresivna mrcina.Neke epizode su objavljene u Stripoteci,ali ne smeta.Nego...Conan TPB o kojima ste diskutirali,to su dva razlicita ili...Na internetu sam pronašao samo onaj od Dark Horse-a.What's the deal? |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 25/03/2004 : 18:59:15
|
quote:
Neke epizode su objavljene u Stripoteci,ali ne smeta.
I verovatno u Malom Marvelu...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Topic |
|