forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ESSENTIAL MARVEL SUPER-HEROES:DA ILI NE?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

dd fan
Advanced Member

Serbia
4885 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 24/03/2004 : 01:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

PS SSto chemo s Maxmagnusima?

Bilo je reseno i pre nego sto si pitao

A za ostalo tenks, sad mi je malo jasnije.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 24/03/2004 : 09:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by zmcomics

Uh, malo sam sokiran informacijom da se moze kupiti prvih (5x25) 125 epizoda Spidermana stampana u C/B tehnici za sitnu lovu, pa me dodatno zbunjujete cenom od 100 kuna.
Da li je rec o kupovini preko Amazona ili to ima da se nadje u Zagrebu

U MORE COMICSU IH IMAŠ.VIDIO SAM IH SADA KAD SAM BIO U ZAGREBU.A AKO IH BAŠ HOCEŠ VIDJETI JA SAM SVOJE PRODAO PAJKEU PA AKO STE SI BLIZU PITAJ GA DA TO VIDIŠ

-------------
carpe diem...
-------------

Pa, ''samo'' smo nekih 180km udaljeni jedan od drugog.

Za ZMcomicsa: Prva dva Spidermana i prvi Hulk su mi kod Slobe(striparnica Darkwood) na citanju. Mislim da je nesto vec procitao, pa ako ides do BGa, mogu mu reci da ti da na citanje to s cim je on zavrsio.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 24/03/2004 : 11:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
OK,OK,nagovorili ste me.Inace,prvih 200 brojeva The Amazing Spider-man imam na CD-ima pa je zato moja dilema veca,ali cu uzeti prvi essential,plus Silver Surfer i Captain America.Inace,hvala na vašim razmišljanjima...
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

728 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 24/03/2004 : 23:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

Za ZMcomicsa: Prva dva Spidermana i prvi Hulk su mi kod Slobe(striparnica Darkwood) na citanju. Mislim da je nesto vec procitao, pa ako ides do BGa, mogu mu reci da ti da na citanje to s cim je on zavrsio.

Hvala na ponudi ali vec se radi na nabavci
Inace generalno imam stav da ne volim pozajmljivati stripove ili knjige. Katastroficar sam i uvek se brinem nad tudjim stvarima da mi se ne desi da bas ja nesto ne unistim, pa se sve zavrsi sa letimicnim pregledavanjem
I onda zato imam pravilo da citam skoro iskljucivo ono sto kupim.
Te mi mnogo znaci sto sam u Marketprintu pa barem taj deo stripova ne moram kupovati
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 25/03/2004 : 09:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by zmcomics

quote:
Originally posted by Pajke

Hvala na ponudi ali vec se radi na nabavci
Inace generalno imam stav da ne volim pozajmljivati stripove ili knjige. Katastroficar sam i uvek se brinem nad tudjim stvarima da mi se ne desi da bas ja nesto ne unistim, pa se sve zavrsi sa letimicnim pregledavanjem
I onda zato imam pravilo da citam skoro iskljucivo ono sto kupim.
Te mi mnogo znaci sto sam u Marketprintu pa barem taj deo stripova ne moram kupovati

ok.
Ja sam za to da se stripovi, knjige, filmovi...sto vise konzumiraju pa ih rado dajem na pozajmicu.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/03/2004 : 16:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Evo,nabavio sam ESSENTIAL SILVER SURFER VOL.1,i mogu vam reci da je stvarno dobar i da je zapravo dobro što je B/W.Impresivna mrcina.Neke epizode su objavljene u Stripoteci,ali ne smeta.Nego...Conan TPB o kojima ste diskutirali,to su dva razlicita ili...Na internetu sam pronašao samo onaj od Dark Horse-a.What's the deal?
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4885 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 25/03/2004 : 18:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Neke epizode su objavljene u Stripoteci,ali ne smeta.

I verovatno u Malom Marvelu...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000