Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 29/03/2004 : 22:28:00
|
quote: Originally posted by Maximuss
quote: Originally posted by mcn
Ima jedan zajeb u ZN izdanju, ali vam nechu rechi koji...
Da nije font?
Ah, pa font i boju omota, koja nije trebala biti takva kakva je, smo prožvakali prije par miseci. Valjda ima još neka caka.
Usput boja i nekako ali font...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Blue
Starting Member
Croatia
2 Posts
Member since 11/04/2004 |
Posted - 11/04/2004 : 02:40:00
|
pozdrav svima, evo ja novi ovdje, pa nemojte zamjerit ako izvalim koju glupost. Evo mene zanima nekoliko stvari....Jeli ovo HR izdanje broj jedan, naslovnica mi bas neizgleda iz broja 1 koliko se ja sjecam. Naime prije rata sam imao prvih 7 tomova ali su se izgubili i unistili pretjeranim posudivanjem, pa sam mislio obnovit sve. U biti mi jezik nije bitan, htio bih nabaviti sve brojeve, pa me zanima gdje se moze nabaviti, a da je jako dobre kvalitete i dr. Unaprijed Hvala |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 11/04/2004 : 06:50:47
|
quote: Originally posted by Blue
pozdrav svima, evo ja novi ovdje, pa nemojte zamjerit ako izvalim koju glupost. Evo mene zanima nekoliko stvari....Jeli ovo HR izdanje broj jedan, naslovnica mi bas neizgleda iz broja 1 koliko se ja sjecam. Naime prije rata sam imao prvih 7 tomova ali su se izgubili i unistili pretjeranim posudivanjem, pa sam mislio obnovit sve. U biti mi jezik nije bitan, htio bih nabaviti sve brojeve, pa me zanima gdje se moze nabaviti, a da je jako dobre kvalitete i dr. Unaprijed Hvala
je,to je beoj 1.i isplati se. stara izdanja možeš nabaviti preko napoleona-to ti je jedan decko iz scg koji ih sve ima.pogledaj na burzi u njegov topic,nisam siguran kako se zove ali pogledaj pod nickom napoleon
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
Blue
Starting Member
Croatia
2 Posts
Member since 11/04/2004 |
|
Topic |
|