Author |
Topic |
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 05/04/2004 : 21:28:44
|
Drale jesi pojeo koji big mac?
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 05/04/2004 : 22:21:54
|
Posto nasilje u Darkvudu" vise nije unikatan naslov, obzirom na ovo sto se desavalo danas u "Darkwoodu", molimo Slobu da cenu pomenutog stripa snizi bar tri puta... |
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 06/04/2004 : 08:32:23
|
quote:
sta reci a ne slagati,zemlja se tresla sve do Fort Pita i sela Mohavka,MAGIC i DRASKOMISTERNO su se uhvatili za guse i GRCKO-RIMSKIM stilom poceli borbu! CASPER i DUSMAN su hteli da ih razdvoje ali nije vredelo! Dva kolosa nisu stali sve do trena kad ni u jednom od njih vise nije bilo snage...pa su resili da svoj sukob nastave u obliznjem Mc Donaldsu,gde su uz cizburgere,milk sejkove,koka-kole nastavili svoju malu raspravu!
Tako nastaju najveca prijateljstva... |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 06/04/2004 : 16:51:32
|
quote: Originally posted by draskomisterno
COLT JE PICKA NIJE DOSAO
drale
Izvini ako sam te razocarao nedolaskom,ali nisam stigao da ti na vreme kupim adekvatnu kolicinu banana i kikirikija...obzirom da sam cuo da ti je komunikacija na nivou simpanze, gorepomenute namirnice bi sigurno bile kvalitetan podstrek da razvezes jezik... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 06/04/2004 : 20:20:23
|
UUUUuuuuu... Smells like another fight!
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 06/04/2004 : 21:08:50
|
Hajde drale, ispricaj nam sta je bilo.
Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna! |
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Posted - 06/04/2004 : 21:17:11
|
Ma sve je proteklo ne moze bolje,prijateljski smo se rukovali i zaseli u Mc Donalds,gde smo uz hamburgere raspredali pricu o stripovima(najvise na moje insistiranje o MISTER NO-u) i sve to je trajalo jedno tri sata! MAGIC,DUSMAN i CASPER su sjajni momci i ja ih ovom prilikom pozdravljam!
drale |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 07/04/2004 : 04:00:00
|
Boze me sacuvaj.....
If you tempt me my tank is so empty, No patience is in me and if you offend me I'm liftin you 10 feet...in the air I don't care who was there and who saw me destroy you. Go call you a lawyer, file you a lawsuit I'll smile in the courtroom and buy you a wardrobe I'm tired of all you I don't mean to be mean but that's all I can be is just me.... |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 07/04/2004 : 17:53:08
|
Trebalo mi je vremena da se oporavim, ali eto uspeo sam. Ipak nisam u tako dobroj formi.Mada moram izraziti svoje veliko zadovoljstvo sto se pojavio neko na forumu s kime covek moze posteno da se pobije...ovi ostali bas i nisu neka konkurencija, a samim tim nisu ni zanimljivi a i spod casti je tuci se sa slabijima od sebe.
Naravno najgore je prosao sam Darkvud, od koga vise nije nista ostalo. Na stotine glancera,stripova ocena 3,4,5...sada se nalaze po rusevinama TC Zeleni venac.
Na gore preuzetoj slici iz najtiraznijih dnevnih novina, fotograf je fantasticnim osecajem uspeo da zabelezi trenutak u kome se odigravao epski spektakl dva arhineprijatelja. Takodje su vidljive i tri licnosti koje ce mnogi prepoznati. Sloba iskace iz radnje trazeci spas, dok se Colt(u beloj majici) odlucio, zbog nedostatka hrabrosti, da ostane van centra samog zbivanja. Primetan je i Dusman, koji je usled panicnog napada i straha poprimio svoj izfeminiziran oblik. Kasper se sakrio ispod juga.
Naravno borba je potrajala do kasno u noc, i nastavila se u rano jutro. Tada smo dosli do zakljucka da usled super-moci koje posedujemo nismo u stanju jedan drugog ozbiljnije da povredimo, pa smo odlucili da skoknemo do Meka da nadoknadimo izgubljenu energiju. Poveli smo sa sobom i Dusmana i Kaspera, koje smo jedva uspeli da izvucemo iz ususkanih sklonista koja su potrazili u panicnom strahu. Sta je ostalo iza nas, dovoljno govori sledeca slika.
Interesantno je napomenuti da se povodom ovoga tragicnog dogadjaja, oglasila i vlada republike srbije. Neimenovani izvor iz nase najmladje ali ne i najneiskusnije stranke G-17- u ime vlade se obratio novinarima. Citiram "...da, svima nam je dobro poznato da izlazi Dilan Dog, i Zagor,koji i nije kvalitetan strip. Svima nam je poznato da je Dilan najveci, i vlada srbije je do ovoga trenutka mislila da je on sasvim dovoljan, da omladinu potstice na razmisljanje a starije vraca u bogati svet maste na taj nacin im prekracujuci sumornu realnost. Ali smo se prevarili. Ipak nije dovoljan samo Dilan. Danasnji dogadjaj je pokazao da ukoliko se ne ubace jos neki strip junaci u opticaj moze doci do tragicnih posledica, koje Srbija u ovom napetom trenutku u buduce vise sebi ne sme da dozvoli. S toga, je vlada srbije na celu sa ministarstvom finaCija odlucila da pokrene jos dva izdanja, i to : Mister No-a u velikom A4 formatu, tvrdih korica, u boji na masnom papiru i Korta Maltezea a A0 formatu,tvrdom povezu u boji, fontom izvezenim u zlatu. Nadamo se da cemo ovim potezom spreciti nus-pojave u nasem drustvu, kao sto je bila ova danas, i da ce se situacija smiriti. U suprotom veliko je pitanje kako cemo, ukoliko nismo u mogucnosti da sprecimo ovakve dogadjaje, ikada uci u partnerstvo za mir i evropsku uniju. Ovaj dogadjaj je takodje pokazao, da katastrofu moze da inicira i najmanja varnica, koja kasnije vrlo lako moze da se prosiri na ostale zemlje u okruzenju, a po najnovijim informacijama koje smoo dobili, neredi se mogu cak prosiriti i na Austriju, a to znaci samim tim i na celu evropu. Ljudi pamet u glavu, i pokazimo da smo ozbiljna drzava..." kraj citata neimenovanog izvora...
eto, to se zbilo, a ko ne veruje neka dodje da licno ubedi u suprotno mene i draska.
ps salu na stranu ne bi nikome, ko nije tezak 130kg i visok 2m savetovo da se zajebava sa draskom
pps jedino u cemu je drasko pogresio to je njegov nadimak nije trebao da uzme draskomisterno, vec drasko-konan-(od busceme)
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
|
miha
Advanced Member
3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 07/04/2004 : 21:30:45
|
quote: Originally posted by MAGIC
Primetan je i Dusman, koji je usled panicnog napada i straha poprimio svoj izfeminiziran oblik.
Sunce ti jebem!
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 07/04/2004 : 21:35:09
|
demanti? nema ga? da li to znaci da sam u pravu? ;-))
...ali on sanja otvorenih ociju.A ti sto sanjaju otvorenih ociju su opasni,jer ne znaju gde im san prestaje.. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 07/04/2004 : 21:37:11
|
Samo ugrozene osobe imaju potrebu da se pravdaju. Ja nemam.
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 07/04/2004 : 21:41:59
|
slazem se ..ti po radikalski psujes
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts