forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAGICO VENTO JE IZASAO!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/05/2004 : 12:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Lošije odraden nego broj 1!? Nevjerojatno...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/05/2004 : 13:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by perper

MV 2 je spolja i podnosljiv, ali kad ga otvorim iz njega odise duh Horusa...

Neka duhova tu i trebaju biti, ta prica je tako i krenula sa duhovima...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 17/05/2004 : 13:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Baš gledam talijanske naslovnice.Price izgledaju super-zanimljive i nadam se samo da se MV nece ugasitit

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/05/2004 : 17:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Idem da konacno kupim to cudo...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/05/2004 : 00:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
"covik se na greškama uci"...kako koji

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/05/2004 : 01:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Samo kompletno sebiccna napomena da na Burzi-ponuda, u Aukciji utorkom imate MV 23-28 (talijanski), trenutaccno na 35 kn komplet

mcn

***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/05/2004 : 02:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bas sam video tog Magica Venta... nije tako katastrofalan kako kazete... sken doduse jeste ocajan, ali ostalo je ok...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/05/2004 : 07:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
:))))))

KOJE ostalo? Šta, super mu je dizajn?

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/05/2004 : 10:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Oprema mu je bolja od Ludensa;-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts

Member since 27/01/2003

Posted - 20/05/2004 : 13:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Predo's Homepage  Send Predo a Private Message
Kupio sam i prvi i drugi broj (samo jedan primjerak dolazi u NK). Prvi broj je davao nadu, ali ovaj drugi sve rusi u vodu. Uzimacu ga da ga imam u kolekciji, ali kako su uradili ovaj drugi broj to je stvarno katastrofa. Cak ni korice nisu dobro zalijepljene.

P.K.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/05/2004 : 21:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne budi sad zloban Markose, pricali smo o PRVOM broju... Sto se tice drugog, samo sam rekao da je OK, a o poredjenju sa "Ludensom", bar kad je u pitanju ovaj drugi broj, jos uvek nisam nista rekao... Naravno da je razocaravajuci u poredjenju sa prvim...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/05/2004 : 21:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A ja sam pitao sta je tu OK...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/05/2004 : 22:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Zadnji put, obechajem: joss tri MV-a stavljena na burzu (talijanski 2,4 i 5), a vidio sam da i Damjan prodaje neke (ako nije isteklo)...

mcn

***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/05/2004 : 23:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ne budi sad zloban Markose, pricali smo o PRVOM broju... Sto se tice drugog, samo sam rekao da je OK, a o poredjenju sa "Ludensom", bar kad je u pitanju ovaj drugi broj, jos uvek nisam nista rekao... Naravno da je razocaravajuci u poredjenju sa prvim...

Evo da ponovim Djoleta, sto je tu ok, ako je sken ocajan? Pa to je prvi i osnovni preduvjet kvalitete. Ozbiljnim izdavacima se takve stvari ne smiju desavati, da im kvaliteta drasticno varira od broja do broja.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8224 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/05/2004 : 14:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
vidim ja da nitko ne prica o samom stripu, a ova epizoda mi je puno bolja od prve, iako je ortizov crtež bolji
sve u svemu, rado cu kupovat svaki novi broj
istina, broj tipfelera je nevjerojatan, a to nije teško za ispravit, samo da netko procita strip prije tiskanja
ovo oko skena me uopce ne zabrinjava, malim zamuljanjem rubova ne mislim da se gubi puno, iako bi bilo bolje da je sve kako treba
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/05/2004 : 15:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

vidim ja da nitko ne prica o samom stripu, a ova epizoda mi je puno bolja od prve, iako je ortizov crtež bolji
sve u svemu, rado cu kupovat svaki novi broj
istina, broj tipfelera je nevjerojatan, a to nije teško za ispravit, samo da netko procita strip prije tiskanja
ovo oko skena me uopce ne zabrinjava, malim zamuljanjem rubova ne mislim da se gubi puno, iako bi bilo bolje da je sve kako treba

Potpuno se slažem sa tobom.I meni strašno smeta što svi pricaju samo o opremi.Naravno da je i kvaliteta izdanja bitna,baš kao i sken itd. ali najbitniji su crtež/prica.
Jedva cekam da nabavim 2.broj,pogotovo nakon što si rekao da je bolji od prvog.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/05/2004 : 15:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Narocito je bitan crtež kada je razmrljan svuda po strani, a prica kada je pogrešno prevedena i puna tipfelera. ;)

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/05/2004 : 15:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Pa ako je toliko loše nemoj kupiti i gotovo.Talijanski hvala Bogu znaš pa možeš kupiti originalno izdanje.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 21/05/2004 : 16:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Evo da ponovim Djoleta, sto je tu ok, ako je sken ocajan? Pa to je prvi i osnovni preduvjet kvalitete.

Ne verujem da je scan u pitanju jer "prljavstina" postoji i oko slova, koja nemaju veze sa scanom. Moze biti i greska do stamparije. Ima vise varijanti. Ako je radjen paus pa je isti provucen kroz uredjaj koji zatamnjuje povrsine (hemijskim putem, tecnoscu) onda mozda to rade kapljice hemikalije, ako je paus, moze biti lose osvetljena ploca za stampu, moze biti prevelik nanos boje koji prlja istrosene gumene valjkove u masini (malo vode previse boje na ploci) i slicno gde ne pomazu ni filmovi. Prljavstina u ovom slucaju tesko moze imati veze sa scanom, jer postoji oko svih crnih povrsina. tekst je svakako naknadno unosen, a problem postoji i oko slova. Treba da vide sa stamparijom u cemu je problem...

Najdobronamerniji saveti

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/05/2004 : 16:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
2 broj je po meni losa prica... puno losija od prvog broja... Ali dobro, to su ukusi. Sto se tice opreme i svega ostalog, nema smisla cijelo vrijeme ponavljati jedne te iste stvari. Kome ne smeta neka kupuje, kome smeta neka ne kupuje i to je to. Moje osobno misljenje je da je to lose, nedopustivo lose, izvedeno i da je to sramota da to tako izlazi, pa ni Abaton koji stampa na 30 godina starim masinama izgleda bolje od ovoga...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/05/2004 : 17:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Pa ako je toliko loše nemoj kupiti i gotovo.Talijanski hvala Bogu znaš pa možeš kupiti originalno izdanje.

Vec imam originalno izdanje. I vec sam rekao da ovo Systemovo više necu kupovati, osim ako se ne poboljša.

A mogu i ja tebi da kažem - ako ti se svidja, kupi ga i gotovo. Nemoj da ga hvališ po Forumu, narocito kad ga još nisi ni video. E, ali ja to necu reci, zato što je ovo forum, ovde se diskutuje, i sasvim je logicno da kažem da mi se nešto ne svidja i branim taj stav, kao i da ti braniš stav koji imaš.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 21/05/2004 : 17:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Markos:
Evo da ponovim Djoleta, sto je tu ok, ako je sken ocajan? Pa to je prvi i osnovni preduvjet kvalitete. Ozbiljnim izdavacima se takve stvari ne smiju desavati, da im kvaliteta drasticno varira od broja do broja.

OK je kvalitet papira i korica, OK bi bila i stampa da je sken dobar. Inace, kad smo vec kod skena, ja sam bio prvi na ovom forumu koji je kritikovao Systemov sken jos kod prvog Ken Parkera, tad nije bilo ovih tackica oko crnih povrsina, ali je bilo nazubljenja zbog niske rezolucije skeniranja koja su, izgleda, smetala samo meni, ali meni u tom pogledu smeta sve sto nije italijanski original, jer samo na originalu se vidi "zivost" originalnog crteza (ne bih da budem neumesan u poredjenju, ali meni je to isto kao kad gledas originalnu Leonardovu Djokondu i neku reprodukciju)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/05/2004 : 18:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
I beg to differ što se tice kvaliteta papira, jer se opet toliko providi da možemo da citamo dve strane stripa od jednom. Ili je to opet do štampe?

Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 21/05/2004 : 18:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message
Ma kakav god bio njegov kvalitet papira, tiska, prijevoda itd.
najviše me živcira što ga moram nabavljat iz ZG-a, i ucrvat se cekajuci da mi neki od kolega navrati u Vinkovce.
Ali danas je TAJ DAN !!
JJIIIHHHAAAA !
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6361 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/05/2004 : 19:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Djole,ja nisam rekao da mi se izdanje svida zato jer ga nemam.Ne znam gde si ti video da ja hvalim 2.broj.Super mi je jer je izašao i to je ujedno sve.
Ja ona izdanja koja mi se ne svidaju ne kupujem(Alan Ford-i srpski i hrvatski,Abatonov Zagor,sve od Hermanna itd) i kraj price.Ne vidim smisla da pljujem po tim izdanjima na svakom topicu..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000