forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAGICO VENTO JE IZASAO!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/05/2004 : 19:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ja vidim, jer ne svidja mi se izdanje, ali mi se itekako svidja strip, te normalno želim da pocne da lici na nešto. A javno iskazana kritika ponekad, samo ponekad, ume da urodi plodom. Znatno cecde nego precutni bojkot.

Za stvari za koje me boli uvo, kao sto je na primer Horusov Blek, nemam ni ja sta da kažem, ali za Kena i MV vec imam jer volim te stripove pa mi je grozno da ih vidim razmrljane po providnom papiru.

Takodje, uzmi u obzir da sam prilicno blag u kritikama MV #2, baš zato što nemam nameru da se previše svadam sa ljudima po tom pitanju. Mogu biti i mnogo, mnogo kriticniji.

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/05/2004 : 23:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

2 broj je po meni losa prica... puno losija od prvog broja... Ali dobro, to su ukusi. Sto se tice opreme i svega ostalog, nema smisla cijelo vrijeme ponavljati jedne te iste stvari. Kome ne smeta neka kupuje, kome smeta neka ne kupuje i to je to. Moje osobno misljenje je da je to lose, nedopustivo lose, izvedeno i da je to sramota da to tako izlazi, pa ni Abaton koji stampa na 30 godina starim masinama izgleda bolje od ovoga...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

kod prve epizode me smeta to što odmah rješava identitet glavnog junaka, draže bi mi bilo da se to objasni recimo u petoj, a da se do tada pitamo 'ma tko je ovaj vrac' i sl, inace, ortiz je sjajno docarao atmosferu
druga epizoda je cijela'indijanska' i to mi se svida, ali znamo da najbolje tek dolazi

kvalitet nije sjajan, ali ne uci mi se talijanski zbog par mrljica i desetke tipfelera
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/05/2004 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Identitet glavnog junaka uopce nije rijesen. Samo znas njegovo ime i da je bio vojnik... A sve ostalo dolazi poslije i jos uvijek velik dio nije objasnjen.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/05/2004 : 23:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
odlicno
MV mi je onako, na nepoznato, izgledao dobar strip, a sada sam siguran da ce imat široku publiku
i mojoj curi se svida
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 23/05/2004 : 09:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message
Drugi MV2 je nazalost upropascen zbog stamparije,kao sto je Zlatko rekao. Posto se radi na pausima ( koji su dobro ispali bez tackica oko crnih povrsina a pogotovu slova ) a skenira sa na rezoluciji 600, izgleda da su u stampariji naneli vise crne nego sto je potrebno pa je ispalo tako. Kod MV3 icicemo u stampariji prilikom pustanja C&B strana tako da se nadamo da cemo to da ispravimo, kao i obrez da bi svi bili istog formata.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6363 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 23/05/2004 : 10:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Ako ništa drugo,bar smo dobili potvrdu da ce MV3 izaci.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/05/2004 : 10:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ajd da vidimo... neko ovde ce mi vec javiti da li trojka lici na nešto. ;)

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2004 : 14:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by panasonik

Drugi MV2 je nazalost upropascen zbog stamparije,kao sto je Zlatko rekao. Posto se radi na pausima ( koji su dobro ispali bez tackica oko crnih povrsina a pogotovu slova ) a skenira sa na rezoluciji 600, izgleda da su u stampariji naneli vise crne nego sto je potrebno pa je ispalo tako. Kod MV3 icicemo u stampariji prilikom pustanja C&B strana tako da se nadamo da cemo to da ispravimo, kao i obrez da bi svi bili istog formata.

Nadajmo se da ce naredni brojevi biti kao i broj 1! Malo vise paznjei truda i sve ce biti u redu!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/05/2004 : 04:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Broj 1 je bio carski uradjen (da ponovim, bolje od "Ludensa", pa nek Markos kaze sta hoce )
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/05/2004 : 07:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Broj 1 je bio carski uradjen (da ponovim, bolje od "Ludensa", pa nek Markos kaze sta hoce )

Dejane, izgleda da ne volis Ludens.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2004 : 10:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Dobro, ja cu ti opet ponoviti da ne pricas gluposti!

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/05/2004 : 21:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

ne pricaj gluposti, kvalitet se ne moze usporediti, ludens je mnogo bolji !
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/05/2004 : 02:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by SejoSexon:

Naprotiv, obozavam "Ludensove" stripove, cak sam i Texa kojeg ne volim citati poceo da skupljam otkad je "Ludens" preuzeo izdavanje od SD (iako mi je SD po mnogim merilima bila kvalitetnija, ali je "Ludens", prosto receno, neodoljivo lep za IMATI na polici a posebno za DRZATI u rukama). A volim ponekad i kontrirati Markosu...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/05/2004 : 03:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Ferri:

To je stvar ukusa, a ako je iko bolji, onda je bolji malo a ne mnogo...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/05/2004 : 07:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote by SejoSexon:

Naprotiv, obozavam "Ludensove" stripove, cak sam i Texa kojeg ne volim citati poceo da skupljam otkad je "Ludens" preuzeo izdavanje od SD (iako mi je SD po mnogim merilima bila kvalitetnija, ali je "Ludens", prosto receno, neodoljivo lep za IMATI na polici a posebno za DRZATI u rukama). A volim ponekad i kontrirati Markosu...

Znaci o tome se radi.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/05/2004 : 13:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
a svasta. Dobro, onda te ubuduce necu uzimati za ozbljno. Postao si kao Kruger, prepires se samo da bi se prepirao, a ne zato sto imas argumente... bezveze.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/05/2004 : 02:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bas je "paljevina" ovaj Markos...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/05/2004 : 07:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Bas je "paljevina" ovaj Markos...

A ti si postao srpski Kruger

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/05/2004 : 13:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma zezam se, naravno... kao da nisi video one smajlije, cemu inace oni sluze? Meni je MV br. 1 i dalje bolji od "Ludensa" u pogledu kvaliteta stampe, papira, uveza i korice, i i dalje stojim iza toga. Ponavljam, to moze biti i stvar ukusa...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/05/2004 : 13:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Ma zezam se, naravno... kao da nisi video one smajlije, cemu inace oni sluze? Meni je MV br. 1 i dalje bolji od "Ludensa" u pogledu kvaliteta stampe, papira, uveza i korice, i i dalje stojim iza toga. Ponavljam, to moze biti i stvar ukusa...

Znaci nisi bio na odmoru kod Krugera?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/05/2004 : 20:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma jok Sejo, nisam se sa Krugerom cuo vec mesecima...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6363 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 31/05/2004 : 16:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
KOnacno sam uspio nabaviti 2.broj.Odlicna i uzbudljiva epizoda u svakom slucaju,cak mi je i bolja od 1.broja.Crtež vrlo dobar a jedva cekam iduci broj koji radi Ortiz.

Što se kvalitete tice,strip je još uvijek u diagnostickom postupku.Prvo sam polagano otvorio strip i sa stetoskopskim slušalicama osluškivao da li se cuju neki patološki šumovi.I stvarno,neko diastolicko pucketanje se doista cuje što je nedopustivo!Trenutacno je 2.broj izložen suncu na oko +33 i 70% vlage uz vjetar od 1,2m/s.Svakih pola sata mu izmjerim temperaturu,obim(za koliko se rasteže),i napravim test sa bojom(gubi li se ona možda pod utjecajem fotona ili ne).
Sve je to još u postupku tako da cu konacni sud dati tek nakon završetka svih pretraga.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 31/05/2004 : 17:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
aco, dobro si primjetio ovo za pucketanje. Cuje se nekakv šum i rekao bih da je to akutno. Stoga je N E D O P U S T I V O da se takvo izdanje pojavljuje u slobodnoj prodaji.
Ako tome pridodamo i granicni indeks otpora te faktor loma zraka svjetlosti koji je takoder ispod donje granice, usudio bih se reci da je ovaj projekat veliki propust trgovacke komore i ministarstva propuštanja kvalitete izdanja.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2004 : 17:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Aco, uz duzno postovanje, seres. Pa pogledaj samo kako je to odstampano. Hoces da ti posaljem original pa da usporedis? U biti dovoljno je da usporedis prvi i drugi broj u izdanju SC pa ti ce ti biti jasno kolika je razlika u tisku. Ne vjerujem da tebi to ne smeta...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6363 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 31/05/2004 : 17:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Koji ti je kurac?Opet si ustao na lijevu nogu?Da mi smeta,ja bih to i napisao.Htio sam topic navuci na zajebanciju,mislim da je to jasno.A original imam,bez brige.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000