forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAGICO VENTO JE IZASAO!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/04/2004 : 12:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
mcn, kad si se uhvatio u kolo, sad ceš da igraš. ;)

Ne kritikujem Systemov izbor stripova (u krajnoj liniji to zaista jeste do njih i samo do njih), vec KAKO ih izdaju. Ono ŠTA se više odnosilo na neke druge stvari, ne na sam System. Ti Q ne izdaješ tako što malo uštediš na papiru, malo na skenu, malo na prevodu, malo na štampi, pa dobiješ jednu skrpotinu kojom niko normalan ne može da bude zadovoljan. A i sam znaš na šta su licili KP. I to je razlika. Ako vec izdaješ ono što voliš, izdaj ga kako treba, inace - u cemu je poenta? Ne u ljubavi prema stripu, surely.

A za Tallyja, kakvi god da su prevodi, nisu gramaticki netacni, nisu baš takvi da se ne razume o cemu je rec na jednom panelu, zar ne? Inace, mislim da si propustio ranije okršaje izmedu Tallyja i moje malenkosti oko slanja stripova u SCG, koji takode baš nisu bili nežni.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 15/04/2004 : 12:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message
Subota ili nedelja ( nisam jos siguran) . Reci mi samo kako da ti posaljem moj mob. pa da se dogovorimo gde i kako. O tome da ako mi propadnemo ( nadam se da necemo) niko ne moze drugi da izdaje stripove koje smo mi poceli nije tacno. Ukoliko prestanes sa izlazenjem tvoj ugovor se automatski ponistava i svako moze da ga nastavi (drugi izdavac ). Mene licno pogadja sto po ovom sajtu kruze glasine ( tebi "logicne") da je neko zavrnuo Italijane. Bilo kakvu informaciju o poslovanju firme i odnosima u njoj mogla je da dodje samo sa moje strane ili Igorove, nikako od Italijana,prema tome uvek me je zanimalo kako nastaju te glasine i od koga??
O izboru stripova odlucujemo Igor i ja. Da li su oni dobri to je vec diskutabilno i na Vama je da sudite ( kupovinom ).Da li su sva izdanja sto smo uradili kvalitetno uradjena, verovatno nisu i ja licno znam koje su im mane,bez drugih komentara. Zbog svih tih problema mi smo i menjali stamparije i tek od Korrigansa i MV nasli smo onu koja zadovoljava kvalitetom.
Mene licno nerviraju komentari tipe "videcete kada Vas zajebu kao sto Vas je Vannini zajebao" ( ili tome slicno ).
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/04/2004 : 12:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message

I zato važi, sastanak, ovaj vikend, subota po mogucstvu, imaš moj mail u profilu, javi se, pa da se dogovorimo.

Nice and smooth.
[/quote]
ocigledan rezultat koalicije G17+ sa Novom Srbijom. Ipak, vatreno navijam za Djoleta (ali pare sam stavio na Milana). Ako i bude Nasilja u Darkvudu, vodite racuna da ne polupate Slobi prodavnicu.

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/04/2004 : 12:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Djole ako budes morao u azil, racunaj na to da cu ti poslati garantno pismo...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/04/2004 : 13:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Kad ce to u MC?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/04/2004 : 13:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

ocigledan rezultat koalicije G17+ sa Novom Srbijom.

Nisko.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 15/04/2004 : 13:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
hej PANASONIK ako ti treba pomoc sa ovim DJOLETOM samo zovi,covek bas prica gluposti!

drale
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/04/2004 : 13:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Za razliku od nekih, a, drasko?

Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam?
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 15/04/2004 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
sto jel si prepoznao sebe?!

drale
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/04/2004 : 13:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Sumnjam, no brijem da cemo mi u BiH moci nabaviti MV po metodi u SiCG broj 3, kod nas broj 1.

Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam?

Edited by - Verfalk2003 on 15/04/2004 13:56:35
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 15/04/2004 : 13:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
e stvarno pustite SYSTEM,nek rade ljudi svoj posao najbolje
sto mogu,i ne gubite vreme vec nabavite svoj primerak MAGICNOG VETRA
pa onda sami zakljucite!

drale
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/04/2004 : 14:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Nisam strucan u prijevod, sken i ostalo, pa ne želim da ulazim u te rasprave, no, ono u što se razumijem i zbog cega im mogu prigovorati je tempo dolaženja. Prvo što kaskamo 2 broja za ''originalima'', a drugo što je prava umjetnost naci primjerak bilo kojeg Kena, a sada, vjerojatno, i MV-a. Iz jednostavnog razloga što ne dolaze u sve gradove, a i u one u koje dolaze, dode u 3 kioska od 10-ak.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/04/2004 : 15:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by panasonik

Subota ili nedelja ( nisam jos siguran) . Reci mi samo kako da ti posaljem moj mob. pa da se dogovorimo gde i kako.

Na v-tadic@eunet.yu

quote:

O tome da ako mi propadnemo ( nadam se da necemo) niko ne moze drugi da izdaje stripove koje smo mi poceli nije tacno. Ukoliko prestanes sa izlazenjem tvoj ugovor se automatski ponistava i svako moze da ga nastavi (drugi izdavac ).

Interesantno, posto ima i drugacijih tumacenja. No dobro.

quote:

Mene licno pogadja sto po ovom sajtu kruze glasine ( tebi "logicne") da je neko zavrnuo Italijane. Bilo kakvu informaciju o poslovanju firme i odnosima u njoj mogla je da dodje samo sa moje strane ili Igorove, nikako od Italijana,prema tome uvek me je zanimalo kako nastaju te glasine i od koga??

Kako nastaju ne znam, a zasto su mi logicne, vec sam pisao, a ti nisi odgovorio. Ali dobro, o tome cemo live.

quote:

O izboru stripova odlucujemo Igor i ja. Da li su oni dobri to je vec diskutabilno i na Vama je da sudite ( kupovinom ).

I to poštujem.

quote:

Da li su sva izdanja sto smo uradili kvalitetno uradjena, verovatno nisu i ja licno znam koje su im mane,bez drugih komentara. Zbog svih tih problema mi smo i menjali stamparije i tek od Korrigansa i MV nasli smo onu koja zadovoljava kvalitetom.

Da vidimo.

quote:

Mene licno nerviraju komentari tipe "videcete kada Vas zajebu kao sto Vas je Vannini zajebao" ( ili tome slicno ).

Ako ce te taj kometar naterati da poslušaš malo citaoce koji ti nisu a priori naklonjeni, poslužio je svrsi. A ja o tebi rasudujem iskljucivo na osnovu tvojih predašnjih dela, ne na osnovu lepih želja.

Nice and smooth.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Inace,druze Rusalicu,sve pohvale na racun naslovnice koja je zapanjujucih 60% identicna sa italijanskim originalom...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/04/2004 : 15:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Mene kod Kena i sad MV-a nervira samo to sto se boja skida sa korica. Kad bi jos to popravili MV bi mogao da bude na nivo Ludensovih izdanja.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Inace,druze Rusalicu,sve pohvale na racun naslovnice koja je zapanjujucih 60% identicna sa italijanskim originalom...

Gorane, dokazi da se radi BAS o 60%!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Cuti bre,sad ce Milan mozda i mene da trazi po gradu,da me likvidira jer sirim neistine o njegovom izdavackom radu...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Cuti bre,sad ce Milan mozda i mene da trazi po gradu,da me likvidira jer sirim neistine o njegovom izdavackom radu...

Pa kako ti nije jasno da je tiskara kriva, sva sreca da su sad nasli zadovoljavajucu, inace bi slicnost s originalom bila ispod 40%:-)

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Mozda bi onda na naslovnici bila Milanova slika iz dana kad je postao Titov pionir...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29659 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/04/2004 : 15:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
I zvao bi se Milanov Vjetar?:-)

Ne ozbiljno Milane, zašto je naslovnica razlicita od originala?

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 16:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Jel onih 40% samo logo ili ima jos nesto?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 16:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Uh, sad sam video naslovnu na homepage-u...

Pa zasto, zbog cega ovo??

I zasto se epizoda ne zove Fort Duh?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 15/04/2004 : 16:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message
Prilikom slanja fajlova, Boneli nam nije poslao background naslovne za MV1 ( za ostale jeste ). I logo Bonellijev kasni tako da ni njega nema na naslovnoj.Da ne bi kasnili sa izlazenjem posto smo vec najavili datum odlucili smo se da odstampamo onakav fajl kakav smo dobili na disku. Kod MV2 normalna je naslovna ( ukljucujuci pozadin). Zasto je Forth Ghost. Pa interni dogovor je zato sto je i u originalu ostavljeno na engleskom a ne na italijanskom.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 15/04/2004 : 17:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Verovatno je po dogovoru iz Bonellija stiglo obavestenje da se u impresumu mora staviti da je crtez delo izvesnog Joze Ortisa...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/04/2004 : 17:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Neverovatno koliko su ti italijani neozbiljni i nesposobni... ;)

Nice and smooth.
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000