Upravo sam kupio Magico Vento, i mogu da kazem samo jednu stvar: tesko je reci u cemu je losiji od "Ludensa"... Stavise, papir je belji cime je kontrast bolji. Napred Rusalicu!
MV(stands for Magico Vento! ) i dalje ima losije i korice i papir i sken od Ludensa. Za toliko je i jeftiniji...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Meni se po skenu cini da je i na naslovnoj nekako manje boja nego na originalu, to mi se i kod kena cini...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Los je onaj sken(ili onaj primerak stripa koji je skeniran), boje na naslovnoj su ok.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
nabavio i procitao. generalno zadoivoljan kvalitetom. uz manje zamerke, najvise mi smetaju pomenute slovne & gramaticke greske. iako je ovo mozda pomenuto u topicu Akcija, posto u jednom stripu nema puto teksta (s korektorsko-lektorskog stanovista) mislim da bi jedna lektura bila dragocena da konacni izgled izdanja bude mnogo bolji. stoga, mislim da bi se na nasem sajtu naslo dovoljno DOBROVOLJACA koji bi to eventualno BESPLATNO uradili za system. dakle, u poslednjoj fazi dati nekom na citanje (ko, naravno, poznaje srpski jezik (po mom skromnom misljenju mogu se tu ukljuciti i kolege iz Hrvatske, posto smatram da su razlike dovoljno male) pre pustanja u stampu. prvi dobrovoljac: marlowe.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Prevod vec prolazi kroz jednu proveru, ali ona nije ocigledno dovoljna, pa postoji mogucnost da ce System dodati još jednu. E sad ne znam, to bi bilo sasvim OK da dobrovoljci to ispravljaju...
Što se lepljivosti tice, jednostavno, blago se prsti lepe za boju na naslovnici. Imam sumnju da bi i boja mogla da se razmaže zbog toga, ali ne bih da eksperimentišem sa svojim primerkom.
djole je popustio,sad je poceo da se izvinjava...djole,djole jako si me razocarao..jel te rusala nesto podmitio? ajde priznaj, ko priznaje pola mu se prasta ;-))
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone?
Priznajem da je sken los, jer "vrcaju" tackice oko objekata (to jest, oko svega sto je zacrnjeno), sto znaci da je file sniman u nekom jpg formatu sa velikom kompresijom. Ostalo je sve fenomenalno (ne ulazim u prevod, jer niti znam italijanski niti imam ijedan original MV-a). Papir je belji od "Ludensovog" i u tom pogledu je bolji...
Ne izbegavaj odgovor, Djole! Koliko ti je Rusalic platio da pocnes da pravdas System? BTW, video sam te sinoc u gradu sa majicom i kacketom "System Comics".
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Vlado,stvarno si ljudina ali ne treba,hvala.Odlucio sam da kupujem MV(i to u 3 primjeraka) u našoj striparnici i na taj nacin pomognem covjeku.Euro,dva manje-više,to mi nije toliko bitno koliko mi je stalo do toga da striparnica zaživi i pocne raditi kako treba.
Vlado,stvarno si ljudina ali ne treba,hvala.Odlucio sam da kupujem MV(i to u 3 primjeraka) u našoj striparnici i na taj nacin pomognem covjeku.Euro,dva manje-više,to mi nije toliko bitno koliko mi je stalo do toga da striparnica zaživi i pocne raditi kako treba.
Bond.James Bond.
Aco that´s the spirit. Svi smo želeli striparicu, pa valda da i Sandi zaslužuje par eura profita
naj razmisli o pošiljanju po pošti ali pa naj jih da v trafike. pogrešam malo vec aktivnosti od njega na forumu ali mailu. pa svojega sina naj malo pouci o stripih
sto se tice skidanja boje na naslovnici MV,verovatno se ljudima mnogo znoje dlanovi jer imaju visak energije...Obratite malo paznju na Italijanske originale,oni tu imaju slican problem. ZAKLJUCAK:NE CITAJTE STRIPOVE KAD STE ZNOJAVI! POZDRAV KASPERU I ON JE SJAJAN LIK!
Sto se tice boje na korici, i same korice, ona je spolja sjajnija od "Ludensove", pa ako ne posmatramo ruzniji unutrasnji deo, cak je i u tome MV bolji od "Ludensovih" stripova...