Author |
Topic  |
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 06/05/2004 : 22:27:00
|
quote: Originally posted by Damjan
By the way part 2: Glasovanjem na anketi (vidi homepage ovog sajta) podižete šanse da dobijemo sponzorstvo za fanzin, cime bi pitanje pokretanja projekta bilo uglavnom riješeno!!!
e i hoce li išta na kraju biti od toga?
ne trebaš biti lud da se upišeš u MIOC, ali je tako lakše. |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 07/05/2004 : 03:51:28
|
quote: Originally posted by kreso_stanic e i hoce li išta na kraju biti od toga?
Mali update na tu temu: projekt je predstavljen na spomenutom natjecaju za donaciju, rezultati se cekaju. S obzirom da natjecaj pokriva cijelu Hrvatsku, konkurencija ce vjerojatno biti jaka, pa je teško bilo što predvidjeti. Cim se nešto konkretno sazna, informirat cu sve zainteresirane preko ovog topica... U svakom slucaju, glavno je da se stvar pokrenula... |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 07/05/2004 : 09:26:37
|
I, naravno, metak u glavu svima koji su u anketi glasali za "bass me briga".
Cijenim one koji imaju stav protiv i muda da glasaju za njega, ali te koje je "bass briga" - a mogli su dati glas "za" kad ih nije briga - treba postrijeljati. Prije ili kasnije, vjerujem, i zavrssit che pred zidom.
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
Edited by - mcn on 07/05/2004 09:27:23 |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 04/07/2004 : 19:21:08
|
Mali update... U ocekivanju rezultata potrage za sponzorima i donatorima, Udruga ZZ pokrece web sajt posvecen samo i iskljucivo domacim strip autorima, s naglaskom na !!!neafirmiranim imenima!!!. Drugim rijecima, šaljite crteže, stripove, sve što imate... Autori ce biti razvrstani po imenima, uz kracu recenziju svojih radova. Kada krene sam fanzin, stvari ce biti malo drugacije, pravila puno oštrija, a standardi debelo zahtjevniji... However, pozivam sve koji se bave crtanjem i/ili stripovima da predstave svoje radove ovim putem. Takoder, pozivam i one koji su vec afirmirani i uspješni, da podrže sajt ponekom skicom ili crtežom kojima bi nedvojbeno podigli vizualni dojam stranice... Vjerujem da svi vi, majku vam uspješnu, imate tone neiskorištenih skica i sl, pa obavite svoju gradansku dužnost i pomozite... Necu isticati imena, ali Mcn, GParlov, Bob, Dule i ostali znaju da ciljam na njih, bwahahahahahaha.......! Sada sam užasno lijen, ali dat cu više informacija o svemu na zasebnom topicu cim skupim malo snage (zadnjih sam dana nosio nekoliko tona namještaja od tocke A do tocke B u cilju preseljenja, pa.... idem spavati, mrgh!)
PS - što se tice neafirmiranih, uz poslane radove priložite i kracu biografiju... E-mail: damjanstanich@yahoo.com
PS2 - vec danima tupim kako mladim autorima treba dati priliku, i ako sad nitko ništa ne pošalje, vracam se ovamo sa bazukom.
|
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 04/07/2004 : 20:01:18
|
quote: Originally posted by degman
svi ste mi svjedoci, covik mi prijeti!!!!!! :)))))9
Tko? Ja? Ni u snu. Ja sam miroljubiv. To što u džepu imam nekoliko metaka na kojima piše "Degman" ne znaci baš ništa. Isto tako, ni tvoja slika na mom zidu izbušena pikado strelicama ne znaci ništa. A kad vec govorimo o tome, ako si vidio neku sjenku koja te s nožem prati kud god da ideš, ja s tim nemam veze.    |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/07/2004 : 20:08:30
|
deggy, he's got a bullet with you're name on it... (ja sad gled'o "kill bill vol.2" pa sam još pod dojmom, ispricavam se na jeziku...)
...ah, ta nepodnošljiva lakoca postojanja... |
Edited by - kiky on 04/07/2004 20:09:24 |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Posted - 04/07/2004 : 22:59:33
|

nego ozbiljno ako si za jos jednu diskusiju
zasto mislis da je potrebno zvati 'eminentna imena' u svrhu promocije novnopokrenutih projekata
|
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 04/07/2004 : 23:35:15
|

nego ozbiljno ako si za jos jednu diskusiju
zasto mislis da je potrebno zvati 'eminentna imena' u svrhu promocije novnopokrenutih projekata
Nisam rekao "u svrhu promocije", nego da bi "podigli vizualni dojam stranice". Ali, i da se radi o promociji ne vidim što bi tu bilo loše. Iako, ponavljam, to nije bio motiv. S druge strane, rekao sam i da se radi o sajtu koji je "posvecen samo i iskljucivo domacim strip autorima, s naglaskom na neafirmiranim imenima." Dakle, s naglaskom na neafirmiranim autorima, ali ne iskljucivo posvecen njima, pa mislim da bi bilo zanimljivo obogatiti stvar i crtežima provjerenih majstora, ponekim intervjuom i sl. Btw, ako imaš nekih ideja, pucaj.
  No, oprez, metak s tvojim imenom je još tu...    |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Posted - 05/07/2004 : 00:08:22
|
malo teze pitanje ne vezano za format (iako se ne slazem sa web stranicom - mozda u slucaju da funkcionira poput primjerice sajta nacionala) jel ti jasno da cete morat pustit i zaboravit sve teme sto sto su primjerice sadrzane u kvadratu njega samog, ako zelite biti relevantni, morate nadici
a to ne mozete budete li vukli za sobom trupla od imena koja si naboja >;) |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 05/07/2004 : 03:58:29
|
jednostavno pitanjje zasto mislis da je web pravo misto za takvo sto?
Zato što živimo u eri informacija, a informacija se najbrže i najlakše prenosi putem Interneta. Btw, mislim da je pravo mjesto za to fanzin ili magazin, a ne Internet, ali dok se ne riješe financijska pitanja oko tiskanog oblika ovog projekta, i web sajt je pocetak. Reci mi radije zašto si ti protiv toga? U osnovi, mogu razumijeti animozitet spram naše scene, fanzina i svega toga skupa - a narocito spram "neafirmiranih autora", jer se zadnjih godina nisu iskazali, ali ja vjerujem da treba raditi, a ne plakati kako ovo ili ono ne valja. Stvari mogu postati bolje samo ako ih mi sami boljima ucinimo. Zato, pored konstruktivnih kritika, bilo bi cool da upregneš svu tu silnu energiju koja iz tebe izbija i pomogneš. Možemo se sada pitati je li web pravo mjesto za to, treba li uopce pokretati takve stvari, ovo i ono, ali umoran sam od silnih debata i želim napraviti nešto opipljivo. Možda je cijela stvar samo moj trip baziran na pogrešnim pretpostavkama i iluzijama, ali nemam namjeru odustati, jer vjerujem da Hrvatska ima sjajne talente i da treba nešto pokušati. Možda i ne treba, ali ja to jednostavno želim. |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 05/07/2004 : 04:04:42
|
malo teze pitanje ne vezano za format (iako se ne slazem sa web stranicom - mozda u slucaju da funkcionira poput primjerice sajta nacionala) jel ti jasno da cete morat pustit i zaboravit sve teme sto sto su primjerice sadrzane u kvadratu njega samog, ako zelite biti relevantni, morate nadici
a to ne mozete budete li vukli za sobom trupla od imena koja si naboja >;)
Nisam znao da su Macan, Parlov & kompanija trupla...?
Što se Kvadrata tice, uopce se ne slažem da djelujemo na istom polju, i mislim da nemamo što nadilaziti Kvadrat. Dok se oni više bave teorijom, naš je cilj prije svega prezentirati crteže i stripove, odnosno napraviti svojevrsnu galeriju mladih domacih autora. Tu je vjerojatno i moja krivica jer nisam detaljno objasnio o cemu se radi, ali stvarno sam preumoran jer upravo selim iz jednog stana u drugi, pa nisam imao vremena detaljno prezentirati cijelu stvar. |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 05/07/2004 : 14:55:07
|
Meni je ova kompletna ideja super samo me interesuje da li u obzir dolaze i radovi autora iz drugih država jer cesto pominjete rijec domaci strip... I koja je adresa sajta na kojoj ce biti postavljeni stripovi... |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Posted - 05/07/2004 : 17:11:37
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Meni je ova kompletna ideja super samo me interesuje da li u obzir dolaze i radovi autora iz drugih država jer cesto pominjete rijec domaci strip... I koja je adresa sajta na kojoj ce biti postavljeni stripovi...
Sajt je još "under construction", drugim rijecima, i kod nas je ljeto, lijeni smo, polako... Cim se stranica zgotovi (za kojih mjesec, mjesec i po), postat cu link...
Što se tice drugih država... Hmmm... Ma koliko to bilo politicki netocno/nekorektno itd, pod pojmom "domaci" smatram ex-Yu teritorij, pa ako imaš nešto - šalji! As I said, adresa je: damjanstanich@yahoo.com |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 05/07/2004 : 22:13:10
|
"Što se tice drugih država... Hmmm... Ma koliko to bilo politicki netocno/nekorektno itd, pod pojmom "domaci" smatram ex-Yu teritorij, pa ako imaš nešto - šalji! As I said, adresa je: damjanstanich@yahoo.com"
Poslato! Kad pregledaš, javi se i izvini na veli?ini fajla  |
 |
|
Topic  |
|