Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
JORGE
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/0f31fa265eda7284.jpg)
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
|
dd fan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatar_sck.jpg)
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
JORGE
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/0f31fa265eda7284.jpg)
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 21/04/2004 : 03:24:15
|
E da. sad vidjeh. A i bila mi je pomalo blesava pomisao da ne izlazi. Trebalo bi prisilit LUDENS na mjesecno izdavanje jer ovakvim tempom cemo debelo zaostajat tokom vremena. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DusMan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 21/04/2004 : 13:35:03
|
Slazem se u potpunosti. Besmisleno je prodavati nove epizode Dylana na 2 meseca! Extra serija moze da ide u dvomesecnom ritmu, ali nove epizode nikako! Ispade da je onda Dylan na nivou Texa ili Natahana (po prodaji), a sigurno je prodaja blizu nivoa Zagora.
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
dd fan
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_sck.jpg)
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 21/04/2004 : 18:26:58
|
Slazem se. Ako imamo 2 Zagora mesecno, mogla bi i 3 Dylana na 2 meseca(2 redovna i jedan extra).
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 22/04/2004 : 08:19:25
|
Bolje dva DD mjesecno nego 12 ZG godišnje.
Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam? |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/04/2004 : 00:59:39
|
quote: Originally posted by ---dp---
Bolje je 9 Zagora mesecno, a ostali ne moraju ni da izlaze ![](icon_smile.gif)
Tako je legendo!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim... |
|
Nobody
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 26/04/2004 : 02:15:59
|
Malo pre sam na dd home popisu video da je objavljeno piratsko izdanje dd kratke price. Gde ima da se nabavi?
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
Posted - 26/04/2004 : 06:00:51
|
Hvala ![](icon_smile_approve.gif)
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/04/2004 : 13:01:07
|
Bolje probaj kod Brace Dalton, Sloba nešto nije imao taj pirat. Mada ga je možda i nabavio, a i nisam siguran da Daltoni još uvek postoje, ne bejah tamo još malo pa godinu dana...
Nice and smooth. |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 26/04/2004 : 14:11:57
|
Na BG Sajmu su Daltoni joss postojali ...
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
Posted - 26/04/2004 : 17:54:10
|
A ima li ga u alan fordu ili darkwudu?
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 26/04/2004 : 18:27:19
|
quote: Originally posted by prozirna senka
A ima li ga u alan fordu ili darkwudu?
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Slobo = Darkvud.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
Posted - 26/04/2004 : 18:31:09
|
Sjajno, odma' cu da posaljem sestru u Darkvud. Thanks.
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 26/04/2004 : 20:42:37
|
Mada mislim da nema vise u Darkwoodu... imali su par komada i to im je verovatno planulo. S druge strane ja imam par primeraka (koje ne mogu da uvalim nikom ;)), pa ako si zainteresovan javi se.
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
![](avatars/Harlequin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 27/04/2004 : 01:58:42
|
quote: Originally posted by DusMan
Mada mislim da nema vise u Darkwoodu... imali su par komada i to im je verovatno planulo. S druge strane ja imam par primeraka (koje ne mogu da uvalim nikom ;)), pa ako si zainteresovan javi se.
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE!
Javi se na jerome_fandor@yahoo.com. Ima nas još za guljenje. ![](icon_smile_cool.gif)
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-) |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 27/04/2004 : 08:05:25
|
I na Verfalk2003@yahoo.co.uk.
Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam? |
|
SnotMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/1694066-madara_uchiha.jpg)
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 27/04/2004 : 09:14:05
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
Bolje dva DD mjesecno nego 12 ZG godišnje.
Di je to drvo raslo, od kog je tesana? Dal se pod njime neko nekada ljubio? Otkud u njemu izvor svih mojih pesama? Dal je to znao onaj ko ga je dubio? Di je to drvo raslo, vrh kojih bregova? Dal nas je ista kiša mladane zalila? Ko mu je grane kreso, mati ga njegova? Cija je ruka lišce s jeseni palila... da znam?
uh sad si zasao na tanak led![](icon_pirat.gif)
![](http://www.stripovi.com/forum/icon_star_cyan.gif) Ljudi su izloženi poruzi,kao i mnogi veliki mislioci.Nadji smisao u životu to je zakon.![](http://www.stripovi.com/forum/icon_star_red.gif) ![](http://www.stripovi.com/forum/icon_star_cyan.gif)
![](http://www.rtcw.co.uk/forums/images/smilies/boom.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|