Author |
Topic |
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 08/05/2004 : 23:04:50
|
Bio danas kod Djola, i video samo deo BD Tabloida, kazem samo deo jer prokletnik nije hteo sve da mi pokaze, kaze "zasto bi ti bio povlascen?"
Salu na stranu , stvarno je super! Tekstovi su SJAJNI i zanimljivi, dizajn je takodje SUPER, bas lici na one prave tabloide i raznorazne tracarske novine, a sto je najbitnije od svega izuzetno duhovito!
Bas mi je drago sto se sajt polako sve vise i vise prosiruje i svojim rublikama, i sto dobija neke nove dimenzije. Stvarno super, sto raznovrsnije to bolje,moj je moto!
Jedva cekam da marko nakaci prvi broj pa da ga procitam sa uzitkom celog, jer kao sto sam vec rekao...ovaj nije hteo da mi omoguci povlasceno citanje Prokletnik, ko bi rekao da u srbiji ne funkcionise veza
Ajd, kad cete da stavite? Bas mi se zuri! Trebam malo zdravog humora u ovome zivotnom sivilu
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29277 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 08/05/2004 : 23:56:08
|
quote: Originally posted by Djole
Ahm, nesreco magicna, pa stavio sam ti do znanja da još nije gotovo u potpunosti... ;)
Nice and smooth.
ne znam ja nista...politicari jedno kazu a drugo misle...
marko, sta fali dizajnu, meni se bas svidja?
How does it feel,to be on your own,with no direction home,like a complete unknown,like a rolling stone? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29277 Posts
Posted - 08/05/2004 : 23:59:16
|
Pa ne znam, dizajn je po meni puno losiji od sadrzaja, pa cemo na tome malo poraditi...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Posted - 09/05/2004 : 00:04:41
|
...pa cekaj..jel ti znas kako izgleda dizajn nekog tabloida? ;-)
tako i treba da izgleda, to je sustina ;-), da sljasti i privlaci ,sve ostalo je nebitno ;-)
al, ajd dobro poradi malo, ali nemoj da preteras ;-)
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/05/2004 : 16:16:27
|
E pa dakle, Melina i Markos su se prilicnopotrudili oko dizajna uz cak Bobovu pomoc...
Moja malenkost upravo šalje Markosu na mail prvih devet brojeva, što bi znacilo da ga možete ocekivati uskoro, uskoro...
Prva tri broja imaju uglavnom materjale koji su bili ovde na Forumu, ali i neke sasvim nove, never-before-seen, state-of the-art dodatke, a od cetvrtog krecu potpuno novi clanci...
Play it again, Yortlebluzzgubbly. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6165 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 22/05/2004 : 18:40:57
|
Šta to beše BD tabloid?Jel su to one fore gdje se Djole malo zezao sa Chiaverottijem i Sejom(kupio pajper ili nešto slicno..).Ako sam dobro razumio,sad ce to biti neka posebna rubrika na sajtu ili..?Pohvalno u svakom slucaju.Malo smijeha i zezanja nikad ne škodi.
Bond.James Bond. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 22/05/2004 : 18:46:31
|
U ovom broju BD Tabloida, procitajte:
*Exluzivno!* Chiaverotti: Brendon ce dobiti pomocnika!
Poznati italijanski scenarista je izjavio da ce svom liku dati pomocnika po imenu Harpo! Upitan da li je to nesto najoriginalnije sto je mogao da smisli, Chiaverotti je poceo da urla: "Ja jesam originalan! Ja jesam originalan!"
more inside
*Fenomenalno!*
Paola Barbato najavljuje: Jos vise tajni DDa bice razotkriveno u DD #203: "Il numero duecento ... e tre!""
"Saznacemo gde je Dylan nasao pertle za svoje cipele, zasto ima takvu frizuru, koju pastu za zube koristi i jos brojne stvari koje su godinama opsedale nase citaoce.", izjavila je scenaristkinja, i dodala: "Dacu vam samo mali nagovestaj: jedna prodavnica koja bas i nije iz ove dimenzije ce imati veliki udeo u ovoj prici. A o cemu se konkretno radi bice veliko iznenadjenje!"
more inside
*Fantasticno!*
DC objavljuje "Sandman: Tales in the Sand Part Two" koje je radio licno Neil Gaiman!
Paul Levitz iz DC Comicsa najavio je nastavak poznate Sandmanove price "Tales in the sand", but with a twist: nije u pitanju strip, vec fotografije crteza u pesku koje je radio u to vreme dvogodisnji Neil Gaiman! "Veoma nam je drago sto se uspesna saradnja izmedju nas i g. Gaimana nastavlja na obostrano zadovoljavajuci nacin", rekao je Levitz. Luxuzno opremljeno izdanje ce imati naslovnu stranu pored koje jednom prosao Dave McKean licno!
more inside
*Dirljivo!*
Zivot pise romane: Samir Redzic kupio Pajpera!
Veliki obozavalac Mister Noa Samir Redzic je kupio sebi avion Pajper da bi sto vise podsecao na svog heroja! Kada smo ga pitali da li ima jos neki skriveni motiv, Redzic je odgovorio: "Da. Zakucacu se u zgradu svakog ko nece da potpise peticiju za izdavanje Mister Noa. Nemojte misliti da necu."
more inside
"KIMOTA!"
"They say this one has a surprise ending."
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 22/05/2004 : 18:47:15
|
U ovom broju BD Tabloida procitajte:
*Neopisivo!*
Uskoro Brendon Maxi!
Poznati italijanski scenarista Claudio Chiaverotti najavio je da ce njegov junak Brendon uskoro dobiti i Maxi izdanje i dodao: "Ovo nece biti vaš uobicajeni Maxi vec nešto sasvim novo i originalno! Umesto nekoliko prica o Brendonu na 320 strana, želim da razvijem sporedne likove iz serijala i da se pozabavim njima. Cak nece biti ni Brendona u naslovu, vec ce se zvati Storie dall Tenbre!" Kada smo upitali Chiaverotija da li zna da se i Maxi izdanje Nathana Nevera takode bavi sporednim likovima i zove se Agenzia Alfa, on je poceo da place.
more inside
*Fantazmagoricno!*
Vietti: Nathan Never ce biti povezaniji!
Mlada nada NN-a Stefano Vietti obznanio je kako smatra da taj strip nema dovoljno jak continuity i kako ce njegova sledeca epizoda, NN #149 "I segretti di Never" pokušati da reši taj problem. "Zarad vece povezanosti, rešili smo da se direktno oslonimo na neke od prethodnih brojeva", rekao je Vietti i dodao:" Citaoci bi pre ovog broja trebali da procitaju NN # 2, 6, 7-48, 50, 52-97, 108-148, zatim sve Gigante, Agenzia Alfa 1, 3, 4,5,6,7 i 10, prva tri specijalca, i za svaki slucaj, Ðila #3, 5 i 8".
more inside
*Užasno!*
Besni Gaimanovi fanovi spalili DC!
Nakon prošlonedeljne najave da ce DC izdati "Sandman: Tales in the sand Part two", knjigu sa fotografijama žvrljotina u pesku koje je napravio dvogodišnji Neil Gaiman, razjareni fanovi ovog serijala su nagrnuli u DC-ijeve prostorije, spalili sve sto se spaliti moglo, a i dosta toga što nije, i pobili prilican broj rukovodilaca ove izdavacke kuce. Do sada identifikovane žrtve su Jenette Kahn, Karen Berger, David McKillips, Paul Levitz i Bill Willingham, koji nije rukovodilac, ali je nervirao sve prisutne. Prema izjavama ocevidaca, zadnje Levitzove reci bile su: "Uništite mi... Authority!..."
more inside
*Straobalno!*
Život piše romane: Stripovi zgnjecili komšije!
U tragediji koja je juce potresla Zagreb, zbirka stripova izvesnog Marka Šunjica postala je preteška za pod njegovog stana i uz lomljavu se obrušila na komšije koje su stanovale ispod njega. Bilans nastradlih u ovom tragicnom dogadaju je još uvek nepoznat, ali predsednik Hrvatske Stjepan Mjesic je vec proglasio nacionalni dan žalosti, a opozicione stranke pripremaju predlog Zakona o zabrani skupljanja stripova. Kada smo pitali Šunjica, koji u momentu nesrece nije bio u stanu, da li je potrešen, on je odgovorio: "Ne previše. Zaštitio sam stripove specijalnim blood & guts proof omotima, i ne bi trebao biti preveliki problem da se ociste. By the way, hocete da napišete nešto za www.stripovi.com ?"
more inside
"KIMOTA!"
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 22/05/2004 : 18:47:39
|
Izvinjavamo se svim citaocima BD Tabloida zbog zakašnjenja ovog broja, ali došlo je do problema u štampi. A ove nedelje vam donosimo:
*Freaky!*
Chiaverotti prodao dušu davolu!
Iz izvora bliskih Paklu koji su želeli da ostanu anonimni saznajemo da je Claudio Chiaverotti prodao dušu Sotoni da bi postao bolji scenarista. Chiaverotti, koji je do sada uspeo da napiše samo mediokritetne kopije prica Tiziana Sclavija, sada uspeva da piše istovetne kopije Sclavijevih prica (Sclavi nije želeo da komentariše ovu cudnu pojavu)! Kada smo Chiaverottija pitali šta ima da kaže na ove tvrdnje, nestao je oblaku crnog dima mirisa tamjana.
more inside
_____________________________________________________________________BD Tabloid is sponsored by ZAJECARSKO PIVO! _____________________________________________________________________
*Groovy!*
Legs Weaver reklamira uloške!
Kako BD Tabloid saznaje, Segio Bonelli Editore i kompanija za proizvodnju uložaka Always potpisali su ugovor po kojem ce heroina Legs Weaver poceti da reklamira proizvode ove kuce. Naravno, pošto je LW strip akcione orijentacije, i sama reklama ce biti u istom tonu, tako da ce glavni slogan biti: "Always Ultra - upijaju tri puta više krvi nego ranije!" more inside
*Spooky!*
Bernie speaks out!
Izdavacki mogul Bernard Radovcic je dao intervju za naš list!
BD Tabloid: Bernie, hocemo li cešce vidati MM-a i Texa u bliskoj buducnosti?
Bernie: Ne znam.
Pa šta vas sprecava da ih cešce izdajete?
Bernie: Problemi.
Kakvi problemi?
Bernie: Veliki.
Ovo pitanje smo morali da postavimo jer nam je izvesni S. R. zapretio da ce se u suprotnom zakucati Pajperom u našu redakciju: hoce li biti Mister Noa?
Bernie: Ne.
A da li ce biti još specijalaca?
Bernie: Da.
Kada?
Bernie: Ne znam.
more inside
*Sexy!*
Život piše romane: Chiaverotti tužio BD Tabloid! Poznati italiajnski scenarista Claudio Chiaverotti tužio je pred Cetvrtim opštinskim sudom u Zemunu naš list i glavnog i neodgovornog urednika BD Tabloida Vladimira Tadica zbog pretrpljene duševne boli koju su textovi o njemu izazvali. U razlozima za tužbu, scenarista navodi da se "preko ovog casopisa ocigledno vodi prljava i neprincipijelna kampanja" protiv njega i stripa uopšte i da je ocigledno da su textovi u BD Tabloidu doprineli da se u javnosti stvori "atmosfera linca" koja ga je zabolela na dubokom, licnom i kreativnom nivou. "Napad na mene je napad na strip uopšte", dodaje Chiaverotti. Povodom tužbe, urednik Tabloida Vladimir Tadic je izjavio: "Cu ga polomim od batine!" (Tadicevi pravni zastupnici kažu da ovu izjavu treba shvatiti kao kajanje zbog svega što se desilo i želju da se sve reši van suda, a nikako kao pretnju fizickom silom). Pošto je sudski proces skupa rabota, apelujemo na naše citaoce da pomognu svoj omiljeni list dobrovoljnim prilogom na tekuci racun 35634270081208 u Societe Generale banci i time nam pomognu da se izborimo za prava žute štampe kod nas, a i šire!
Note: Donacije ne moraju nužno biti upotrebljene za odbranu na sudu, vec i za drogu, žene, alkohol ili bilo šta drugo što je potrebno redakciji BD Tabloida.
more inside
"KIMOTA!"
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 22/05/2004 : 18:50:56
|
Pogledajte samo broj 2 tabloida :-)),Djole je znao sta ce se desiti :-)!
"Život piše romane: Stripovi zgnjecili komšije!
U tragediji koja je juce potresla Zagreb, zbirka stripova izvesnog Marka Šunjica postala je preteška za pod njegovog stana i uz lomljavu se obrušila na komšije koje su stanovale ispod njega. Bilans nastradlih u ovom tragicnom dogadaju je još uvek nepoznat, ali predsednik Hrvatske Stjepan Mjesic je vec proglasio nacionalni dan žalosti, a opozicione stranke pripremaju predlog Zakona o zabrani skupljanja stripova. Kada smo pitali Šunjica, koji u momentu nesrece nije bio u stanu, da li je potrešen, on je odgovorio: "Ne previše. Zaštitio sam stripove specijalnim blood & guts proof omotima, i ne bi trebao biti preveliki problem da se ociste. By the way, hocete da napišete nešto za www.stripovi.com ?"
more inside"
|
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 22/05/2004 : 22:06:34
|
quote: Originally posted by seinfeld
Pogledajte samo broj 2 tabloida :-)),Djole je znao sta ce se desiti :-)!
"Život piše romane: Stripovi zgnjecili komšije!
more inside"
Prorok. Ma, BD Tabloid mi je bi odlican. Jedva cekam nove brojeve... |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 23/05/2004 : 14:37:21
|
quote: Originally posted by seinfeld
Izvinjavamo se svim citaocima BD Tabloida zbog zakašnjenja ovog broja, ali došlo je do problema u štampi. A ove nedelje vam donosimo:
*Freaky!*
Chiaverotti prodao dušu davolu!
Iz izvora bliskih Paklu koji su želeli da ostanu anonimni saznajemo da je Claudio Chiaverotti prodao dušu Sotoni da bi postao bolji scenarista. Chiaverotti, koji je do sada uspeo da napiše samo mediokritetne kopije prica Tiziana Sclavija, sada uspeva da piše istovetne kopije Sclavijevih prica (Sclavi nije želeo da komentariše ovu cudnu pojavu)! Kada smo Chiaverottija pitali šta ima da kaže na ove tvrdnje, nestao je oblaku crnog dima mirisa tamjana.
more inside
[
Djole, kako si politicar, ja vec znam ko su ti izvori. Pet naprema jedan da su to radikali.
Inace, ne možeš da porekneš originalnost Chiaverottiju: covjek je odustao od MEDICINE i upisao srodan fakultet - PRAVO - da bi na kraju postao STRIP-AUTOR. Sad ti je jasno zašto Goblin ima najviše dubine u sebi.
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 24/05/2004 : 20:20:54
|
Vesti iz sveta stripa, zabavne igre, knjige, potresne ispovesti stripoljubaca and more!
Samo u BD Tabloidu!
Play it again, Yortlebluzzgubbly. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6165 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29277 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 24/05/2004 : 23:55:18
|
Nije tacno ako Goran kaze popizdia sam bia (kad je pobjedio Wimbledon) ,onda je za trece lice jednine popizdia je ! ;-)
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29277 Posts
Posted - 25/05/2004 : 00:01:44
|
verfalk mici guzicu iz signaturea:-)! Je da je slatka, ali pravila su ista za sve:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 25/05/2004 : 00:05:20
|
quote: Originally posted by Markos
verfalk mici guzicu iz signaturea:-)! Je da je slatka, ali pravila su ista za sve:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
A, joj! Hajd' dobro. Joj, ali koja dvosmislenost...
|
|
|
Topic |
|
|
|