Author |
Topic |
|
maltezerica
Starting Member
Croatia
2 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 29/04/2004 : 00:28:34
|
Pozdrav i tebi
Inace sam redoviti posjetitelj SFerakona unazad nekoliko godina i teski SF/fantasy geek u privatnom zivotu , ali ove godine nisam bio. McLeod mi nije neki mamac, a ni filmovi mi nisu zvucali primamljivo (osim, naravno, Bubbe Ho-tepa - jel netko mozda gledao da podijeli dojmove?), za razliku od prosle godine kad su me i Martin i Miyazakijeva retrospektiva odusevili... a sto se ostalog tice, tko ionako ide na tamo neka predavanja ? Dakle, Macane, iduce godine da bude bolji GoH! Predlazem Grega Keyesa, upravo citam prvu knjigu Kingdoms of Thorn and Bone i svidja mi se mucho...
Eh da, i istina je sve ostalo sto kazes
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
|
|
ciciban
Starting Member
28 Posts
Member since 29/07/2003 |
Posted - 29/04/2004 : 00:47:20
|
nažalost ove godine nisam mogao doci, prošle sam si kupio najamnika koji ionako vuce na sf inace je na ulazu bila izložba ilustracija i stripova domacih autora. govorim za prošlu godinu. žao mi je ako ove godine nije bilo japanskih crtica mene su oduševili. |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 29/04/2004 : 01:11:10
|
quote: Originally posted by maltezerica zna da je bilo sijaset stripova za malo para. Sva izdanja Q (i novi Q i mali Q i Batman
oceel' bit jeftinog q-a
quote: Originally posted by maltezerica a uz to i za potpisivanje rapoložen Macan!
ovo je tek notorna laz raspolozeni macan yeah |
|
|
Francois
New Member
Croatia
138 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 30/04/2004 : 10:40:20
|
Malo off-topic, ali zgodna prilika za kratak post o SF-u. Cita li netko noviji SF, ima li sto posebno zanimljivo? Mene je zarazio Sirius, Futuru sam slabije pratio, nabavljam preko Amazona uglavnom zbirke kratkih prica, uglavnom Golden Gryphon, onako malo literarniji SF, nije bas za svaciji ukus. Romane sam uglavnom zanemario. Michael Swanwick, Ian R. MacLeod, Andy Duncan, Jeff VanderMeer i slicno...
F.Dargaudix |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 30/04/2004 : 23:34:02
|
Htio sam skoknut na SFerakon, ali je upad bio opako preskup. Kad vidiš da je CRŠ besplatan, a po kvaliteti su tu negdje (bio sam na SFerakonu prošle godine, i nije bilo klope).
Bluaaaaaaaaah |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 01/05/2004 : 01:56:03
|
>Cita li netko noviji SF, ima li sto posebno zanimljivo?
Ja ccitam uglavnom domachi SF ovih dana, pri ccemu, dakako, preporuccujem prva dva kola biblioteke SFera...
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
|
Topic |
|