forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Indie!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/11/2004 : 11:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Eh, BOP i Hate! nisam uspeo da iskopam, ali jesam A small killing!

A Indie mi se malko smucio posle Corrigana (u stvari ne - vec na prvoj trecini Corrigana), pa sam se posvetio Spajdiju, ali dobro, borim se, borim se... ;)

--
"...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..."
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2004 : 11:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ja sam uspeo da iskopam sva tri samo shto mi je jedino josh a small killing ostao neprochitan. dobar mi je moore a josh bolji zarate ali me neshto odbija da krenem sa chitanjem pa to ti je...probatju vecheras kad se vrnem s posla pa shta bude:)
javim rezultate:)
shto se spajdija tiche pretpostavljam da prichamo o JMSovom i romitinom jr chedu?
ako da, ja bash neshto i nisam odushevljen sa svim tim...mislim u redu je kad se uzme kroza shta je sve spajdi pre toga prolazio ali meni to uopshte ne izgleda toliko epohalno koliko ga svi naduvavaju. chitao sam prvih 20ak brojeva od starta i smorio se. posle sam preskochio par arcova i preshao na kontraverzni sins past koji me je na pochetku fino pukao da bi posle tretje sveske vetj krenuo da se gubi u sapunjari vrednoj bilo kakve (pa chak i domatje:) telenovele(shtiva za telad?:).
ako hotjesh da se uverish u shta je JMS sposoban overi supreme power MAXov.uz invinciblea NAJBOLJI superherojski serijal; i jedan od mojih tri favorita trenutno....ustvari 4 - otkrio sam strangers in paradise nedavno:)

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/11/2004 : 12:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
JMS-ov Spajdi je daleko od epohalnog, ali je sasvim solidan (a i imaš recenzije prva tri arca ovde na sajtu, compliments of yours truly, pa vidi da li se slažeš sa njima i taman ostavi komentar, zvrje jadnicici bez komentara...).

A Supreme power, pa bice, ali me odbija to što je full ongoing, plus pride, sinopsis neke epizode koji sam procitao (baja sazna da manipulišu njime od malena, pa ode i pobije ih sve) do bola asocira na Marvelmana.

Ne sumnjam da je zanimljivo, JMS je dobar scenarista, ima osecaj za dijaloge i za pacing, ali kuburi sa idejama samo tako...

A ne smem ni da pomislim šta je meni omraženi Millar uradio sa Spajdijem u svom naslovu. Izgleda da ga vec otkazuju posle 12 brojeva, kao predvideno je da bude maxi serija...?

--
"...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/11/2004 : 17:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

ja sam uspeo da iskopam sva tri samo shto mi je jedino josh a small killing ostao neprochitan. dobar mi je moore a josh bolji zarate ali me neshto odbija da krenem sa chitanjem pa to ti je...probatju vecheras kad se vrnem s posla pa shta bude:)
javim rezultate:)

Evo, ja ga procitah.

Malo izlizana ideja, perfektna egezekucija, perfeknta struktura, Zarate fenomenalan...

Odlicno, mada sam ocekivao za nijansu više...

--
"Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 00:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Procitah Blankets.

Ijopet, ocekivao sam više. Nekako nije uspeo da me uhvati sve do njihove pretposlednje noci zajedno. Nadalje je, naravno, upravo onakav kakav bi trebao da bude. Spor, setan, tužan, i sve to. Ima momenata i pre toga, ali, nekako... šta ja znam. Mislim da je problem što mi je glavni lik blago iritantan... a pošto je u pitanju more or less autobiografija, to je veliki problem. ;)

Na momente je predivno, na moemnte je savršeno depresivno, na momente se cak i približava tome da boli, ali kao celina... ocekivao sam više.

Možda nisam slušao pravu muziku uz njega.

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
sve je u redu. i ja sam vishe manje slichna zapazanja imao.
chak sam sebe planirao naterati to josh jednom prochitati misletji da sam to zbrzao ali bitje da si me izvukao od tri sata koja mogu kvalitetnije izgubiti uz nove dozivljaje savage dragona:)))
siriusli, mene je blankets ostavio praznim i razocharanim. toliko buke ni oko chega. dve scene koje sam zapamtio(ona kad se skrivaju ispod stola u kampu i legendarna sa nadpishavanjem po krevetima:)))nisu bile dovoljne da ukinu patetisanje i razvlachenje glavnog lika tokom chitavog albuma. verujem da tje cice ovo natji ultra privlachnim ali nama pravoslavnim macho srbima ovo izdanje vredja mushku sortu te libido iste stoga ga se sa gnushanjem odrichemo i prktjemo u smeru istoga.
ziveo konan!:))))

e uskoro red sonja u izdanju dinamitea!!!!!!! huuuuuuuraaaaaaaaa - mor titiz on d vej!:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/01/2005 : 00:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

sve je u redu. i ja sam vishe manje slichna zapazanja imao.
chak sam sebe planirao naterati to josh jednom prochitati misletji da sam to zbrzao ali bitje da si me izvukao od tri sata koja mogu kvalitetnije izgubiti uz nove dozivljaje savage dragona:)))
siriusli, mene je blankets ostavio praznim i razocharanim.

sell, mr. bleken, sell.

Double the powder and shorten the fuse!!!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
30 ojra na kutjnu adresu i tvoj je.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
+ naravno josh jedno dva prevoda pride ali to je fine print pa ne bi trebalo da vidish:)))

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 00:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
E, marlowe postaje gori od Dušmana - kupuje sve živo, kupio je cak i Sandman companion! ;)

--
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 04/01/2005 : 00:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
e marlowe imam i neke millarove rasparne spidermene ako si zainteresovan...:)))))

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/01/2005 : 10:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

E, marlowe postaje gori od Dušmana - kupuje sve živo, kupio je cak i Sandman companion! ;)

--

u, jebote. kako ti to znas??? vi, bre, snimate gore nego sloba! on bar nije znao koje stripove kupujem...

Double the powder and shorten the fuse!!!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/03/2005 : 11:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Procitah Jar of Fools, i dopao mi se, svakako više od Blankets.

Kraj je zbrzan, osecaj je da je moglo/moralo tu još da se prica, i nekako sam ocekivao da ce više boleti (možda zbog onoga što je Ware izjavio o tom stripu), ali je i tako OK. Crtež je predivan, dijalozi su OK; karakterizacija likova, iako na momente klišeizirana, sasvim lepo pasuje, a atmosfera sete u svetu u kome više nema ni sitne magije, vec sve zavisi od struje, je odlicna.

Toplo preporucujem.

--
"Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/03/2005 : 12:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ja toplo preporucujem Les Rapaces , juce sam sve cetiri epizode ponovo procitao i opet mi je super.
Crtez je zakon , prica je dobra , plot je dobar , maaaaaaaan da mi je da znam onako crtati.
Ah da i coloring je mmmmmmmmmmmmmmm superb ...

http://comicsplace.blogspot.com/
http://funaboutnothing.blogspot.com/
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/03/2005 : 12:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ako je tko u stanju da nabavi Blacksad , obavezno uzmite !!!!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29485 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/03/2005 : 12:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Blacksad je predivno nacrtan, slazem se... Nisam ga jos procitao, ali hocu,valjda je i prica na nivou...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/03/2005 : 12:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ma milina je , da ne trazim puno rijeci kad pisem na nasem napisao bih nesto za sajt o les rapaces i blacksad.
Pocnem , onda se pitam kako se ono kaze iznerviram se i ostavim to ;-))).

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29485 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/03/2005 : 13:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Napisi na engleskom, prevest cemo:-)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/03/2005 : 13:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ljukav si ko ljisica :-))) !

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/03/2005 : 14:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Blacksad je na listi za nabavku. Rapaces mi se pak ne dojme nešto...

ubr, zar nije tim preporukama mesto u topicu "Frenchies!"? ;)

--
"Nothing makes a writer better than a fucked up childhood."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/08/2005 : 18:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Njami, prva dva Blacksada nabavljena... fascinantno izgleda.

--
"Will this fearful Thumping never stop?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29485 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/08/2005 : 19:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Da, i meni su prekrasno nacrtani, samo navodno prica skripi. I navodno je u pripremi:-)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/08/2005 : 19:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Njami, prva dva Blacksada nabavljena... fascinantno izgleda.

--

Procitaj ih pa se onda javi :-) !

"There goes neighbourhood..."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/08/2005 : 00:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Da, i meni su prekrasno nacrtani, samo navodno prica skripi. I navodno je u pripremi:-)

Prica nije toliko da škripi, koliko je run of the mill noir krimic napisan bez imalo žara, i koji se ocajnicki trudi da bude morbidan - a to mu ne uspeva. Ali je hebeno nacrtano. Ta diznijevska škola (Sky Doll, Herobear i sada i Blacksaad) žari i pali.

A ko ga priprema? Videh nešto na nekom topicu, ali nije bilo detalja.

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29485 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/08/2005 : 14:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
A sto mislis tko?

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000