ovo je pitanje za sve strip izdavace koji dolaze na ovaj forum(citaj bernard,tally,system comics,marketprint,...)
da li ste zainteresovani za dolazak na sarajevski sajam knjige iduce godine?
primjetio sam da svake godine budu neki likovi iz banjaluke koji prodaju albume strip agenta,marketprinta a ovaj put i systema.cijene su im naravno puno vece nego su to u originalu.sve ovo me ponukalo da postavim navedeno pitanje.mislim da bi prodaja bila odlicna.
ovo je pitanje za sve strip izdavace koji dolaze na ovaj forum(citaj bernard,tally,system comics,marketprint,...)
da li ste zainteresovani za dolazak na sarajevski sajam knjige iduce godine?
primjetio sam da svake godine budu neki likovi iz banjaluke koji prodaju albume strip agenta,marketprinta a ovaj put i systema.cijene su im naravno puno vece nego su to u originalu.sve ovo me ponukalo da postavim navedeno pitanje.mislim da bi prodaja bila odlicna.
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
e tu se Verter zada i sazna sve potrebno ako krene Buybook kako misle, bice i stripova sljedece godine. makar se mcn ne mora brinuti
Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.
datum odrzavanja je posljednja sedmica aprila.ako si bas zainteresovan raspitacu se u "sahimpasicu" kod direktora(oni organizuju taj sajam a njega poznajem od rodjenja)