Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/05/2004 : 13:37:31
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by SejoSexon
Dado ne lijencari, stavljaj slike! 
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Ono je dosta za pocetak!  
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
onda mi ostale posalji na mail 
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/05/2004 : 14:54:12
|
quote: Originally posted by zmcomics
Pogresno drzanje stripova. Moram da vam zamerim kao picajzla picajzlama...:) Treba da budu uspravni, ovako tezina unistava povez. Naime, lepak se osusi i pritisak ucini da popuca. Zato se posle javljaju pucketanja kod otvaranja stripova, a o ispadanju strana da ne pricam!!! Kod tvrdog poveza je manje steti jer imaju platno-gazu koje sa prosivenim blokovima drzi, te iste, stamparske blokove povezane ali lepak svakako popuca i oslabi!!!
Ma znam da ih treba drzati uspravno, ali jednostavno nemam prostora za to, ovo je nuzno zlo...nazalost. Vec dugo trebam preseliti u novi stan, ali to se zbog papirologije odlaze, ali u tom novom stanu ce biti jedna posebna soba za stripove, gdje ce sve biti na policama, od poda do plafona, kako treba, uspravno!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 23/05/2004 : 14:55:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
Markose, cijelu svoju kolekciju držiš u stanu, na policama? S obzirom da se radi o tisucama stripova (u što sam siguran)... Nemaš neki svoj hram stripova, gdje se možeš samo njima posvecivati?
Trenutno imam oko 7500 stripova, i svi su u jednosobnom stanu od 40 kvadrata, vjerovao ili ne...
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Posted - 23/05/2004 : 14:56:39
|
quote: Originally posted by Gaston
Prije 20-ak dana mi je postavljena nova polica za stripove u posebnoj sobi i proteže se na dva zida. Je da je bila užasno skupa (jebiga, mora se bar malo uklopiti u interijer) ali vrijedi svaku kunu!
Nadam se da se necu javiti sa viješcu da je završila na podu.  
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Gastone, moram to vidjeti, daj posalji sliku!:-)
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 24/05/2004 : 04:12:43
|
quote by Markos: _________________ Trenutno imam oko 7500 stripova, i svi su u jednosobnom stanu od 40 kvadrata, vjerovao ili ne... _________________
Znaci, odavno si poizbacivao iz stana sve knjige, casopise, patike, pokrivace, jastuke... a mozda i devojku... Da znas da ti nije losa ta ideja sa papirologijom kao preprekom...  |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 25/05/2004 : 10:10:19
|
Moja polica je bila projekat "uradi sam".Kada sam zavrsio skontao sam da nemoze proci kroz vrata.Pila majka.Pa sad imam dvije.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
ANONIMNI MUZICAR
|
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 25/05/2004 : 15:15:37
|
Nije velika razlika izmedu stripova i droge.U pocetku dobiš vrlo skupo(možda drogu i besplatno), a onda izdavaci daju više cijene i onda pocinješ nabavljati stare stripove, i tako novac odlazi, odlazi, odlazi...Kod droge su više cijene i ti kupuješ i isto tako ti novac odlazi...od droge se umire, a umire se i od stripova kad ti se cijela polica sruši na glavu.
-|Dear friends, the english review of this issue will be available as later as possible|- |
 |
|
Topic  |
|