forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pocelo je rusenje...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/05/2004 : 13:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by SejoSexon

Dado ne lijencari, stavljaj slike!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?

Ono je dosta za pocetak!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

onda mi ostale posalji na mail

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2004 : 14:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zmcomics

Pogresno drzanje stripova. Moram da vam zamerim kao picajzla picajzlama...:)
Treba da budu uspravni, ovako tezina unistava povez. Naime, lepak se osusi i pritisak ucini da popuca. Zato se posle javljaju pucketanja kod otvaranja stripova, a o ispadanju strana da ne pricam!!!
Kod tvrdog poveza je manje steti jer imaju platno-gazu koje sa prosivenim blokovima drzi, te iste, stamparske blokove povezane ali lepak svakako popuca i oslabi!!!

Ma znam da ih treba drzati uspravno, ali jednostavno nemam prostora za to, ovo je nuzno zlo...nazalost. Vec dugo trebam preseliti u novi stan, ali to se zbog papirologije odlaze, ali u tom novom stanu ce biti jedna posebna soba za stripove, gdje ce sve biti na policama, od poda do plafona, kako treba, uspravno!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2004 : 14:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Markose, cijelu svoju kolekciju držiš u stanu, na policama? S obzirom da se radi o tisucama stripova (u što sam siguran)...
Nemaš neki svoj hram stripova, gdje se možeš samo njima posvecivati?

Trenutno imam oko 7500 stripova, i svi su u jednosobnom stanu od 40 kvadrata, vjerovao ili ne...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2004 : 14:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Prije 20-ak dana mi je postavljena nova polica za stripove u posebnoj sobi i proteže se na dva zida. Je da je bila užasno skupa (jebiga, mora se bar malo uklopiti u interijer) ali vrijedi svaku kunu!

Nadam se da se necu javiti sa viješcu da je završila na podu.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Gastone, moram to vidjeti, daj posalji sliku!:-)

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/05/2004 : 04:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by Markos:

Znaci, odavno si poizbacivao iz stana sve knjige, casopise, patike, pokrivace, jastuke... a mozda i devojku... Da znas da ti nije losa ta ideja sa papirologijom kao preprekom...
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 25/05/2004 : 10:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
Moja polica je bila projekat "uradi sam".Kada sam zavrsio skontao sam da nemoze proci kroz vrata.Pila majka.Pa sad imam dvije.

"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"

ANONIMNI MUZICAR
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 25/05/2004 : 15:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Nije velika razlika izmedu stripova i droge.U pocetku dobiš vrlo skupo(možda drogu i besplatno), a onda izdavaci daju više cijene i onda pocinješ nabavljati stare stripove, i tako novac odlazi, odlazi, odlazi...Kod droge su više cijene i ti kupuješ i isto tako ti novac odlazi...od droge se umire, a umire se i od stripova kad ti se cijela polica sruši na glavu.

-|Dear friends, the english review of this issue will be available as later as possible|-
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000