Napeto napeto ,na kraju petog kaisa Martina govori mislim da znam o cemu se radi & i na kraju ovog danasnjeg pretpostavke su se potvrdile.Jedino ne znamo koje pretpostavke :-)))!
zaboravio sam ovo, a cim sam prvu pasicu vidio imao sam zamjerku, pa rekoh da napomenem (a i Sirena se nije sjetila): ja mislim da je Martina prva zena u istoriji koja, i nakon 15te godine, rado docekuje svaki sljedeci rodjendan! elementarni propust, Macane, tek sam se prije neki dan sjetio. onako usput, gadi mi se u sta se ovo moje jebeno pamcenje pretvara :( sta sam ono htio reci???...
Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.
A nova Martina? A poznata lica? Je li to umetniku Veles posluzio kao model Martininog naaajboljeg prijatelja? Zveles, priznaj sto si slao Dzuki za uvrstavanje u one koji ce se pojavljivati najblize Martini!
onaj prodavac frappuccina mi je nekak' jako poznat! :))) nego, skuzila si me. zauzvart sam mu poslao prvoklasnu robu od degija. trademark kvalitete! :)))