forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji se specijali pripremaju za ovo ljeto?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 24/05/2004 : 20:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
[quote]Originally posted by Aco

Izaci ce Chico!
----------------------------------------------

22.06. bi trebao izaci,ali...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6371 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 24/05/2004 : 20:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
..ma što "ali"?!Nema tu nikakvog "ali"!Cijelu godinu cekam taj strip i sad "ali".E nece moci - Chico mora izaci.CHICO ILI SMRT!!!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 24/05/2004 : 20:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Thunderbolt

Da li ce bi moga bit i koji specal MNo-a i TEX-a?

Meni je važno samo da bude MNo special,

--------------------------------------------------------------------------------

S koje si ti planete?Ludens ne izdaje MNoa.

"They say this one has a surprise ending."

Mozda Ramath ima nesto u planu

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)

Mozda bude, ali prije sljedeceg ljeta sigurno nece
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 24/05/2004 : 20:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sto, kasno je za ovo?:))

Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/05/2004 : 21:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Deder mi pojasni Berniejev monopol, jang...

Play it again, Yortlebluzzgubbly.

pa njegovi (ludens) stripovi su jedini boneli stripovi na kioscima kod nas i u Hrvatskoj. Abatona i SC nema, dakle on ima monopol.
Bernard ima kod mene veliki plus zbog kvalitete njegovih stripova i zbog toga jer je nekako spasio scenu posle sranja sa SD. A i veliki minus zbog nacina kako odgovara ( ako uopšte) na pitanja ovde na forumu a i drugje. Odgovara tako zajebantski, odrezavo a na mnoga pitanja (pogotovo neprijatna)i ne odgovori. Kao da je tako teško napisati par reci i lepo objasniti kako stvari stoje. Što se toga tice Mcn i zmcomics mogu mu biti uzor.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/05/2004 : 21:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pa dobro, ali ne možeš reci da je TEŠKO doci do Abatona ili Systemovih stripova u CRO. Samim tim, monopol baš i nije neki. Pride, imaš gomilu drugih stripova osim Bonellija na kioscima, a pošto je i Bonellio jedna izdavacka kuca, nekako je i logicno da ih samo jedna izdavacka kuca izdaje.

Enivej, Berie radi dobar posao, PR mu je prilicno slaba tacka, ali donekle to mogu i da razumem: opredelio se za model firme koja uglavno servisira kolekcionare, što znaci da ce on prodati potpuno isti broj stripova ma koliko ljubazan ili neljubazan bio.

Zlatku je recimo mnogo teže, ide na masovni pristup, izdaje raznorodne stripove, mora da se trudi da zainteresuje ljude. O mcn-u i Tallyju da i ne govorimo...

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 24/05/2004 : 22:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Ma znan!
Ali moga ni napravit iznimku i izdat jednu specialku.
Ajde ako vec ne može/želi izdavat MNo-a, ali moga bi nas pocastit barem tim jednin specialom.

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/05/2004 : 04:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Zelin viditi zagor i Chico specijal kad dodjem doli u Zadar inace...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 25/05/2004 : 11:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Mozak mu kasni

Najsrecniji je onaj covjek koji usrecuje druge.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/05/2004 : 16:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ma samo nije bio obavesten:))

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/05/2004 : 17:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

a izaci ce i .... ....

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
HAJDUK-PRVAK 2004.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 25/05/2004 : 20:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
........

Najsrecniji je onaj covjek koji usrecuje druge.
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 20:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
hmm...
snot man...
...prozirna senka...
...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 20:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Daaaaaa???

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 20:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Nemoj ti tu meni "daaa".
Cast mi je duboko povrijedena, ali prihvacan tvoju kolekciju stripova kao zamjenu za oprost.

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 20:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Cast? O cemu ti to?

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 21:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
ggrrrrrrrrrrrrrrr.....

kad budu pocele padat glave...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 21:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Srecom ta pretnja ocigledno ne vazi za mene. Ja, naime, imam samo jednu.

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 21:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
A cuj ,tvoja i snotmanova...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 21:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Aaaaaaaa, tako dakle. A jel moze samo snotmanova, jedna glava manje-vise

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 21:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Pa ako nije važno da budu obe, onda mi je dosta samo tvoja.

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 21:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Zasto moja? Mislim, znam da je vredna i da bi svako zeleo da je ima, al' meni je vrednija ovako. Dakle, da se vraetimo snotmanovoj glavi...

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 21:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Tebi je vrijednija...TEBI! Pa ,covijece, misli malo i na druge. Nemoj bit tako sebican. Znaš onu izreku: "Moja glava je i vaša glava". ...ili tako nekako. Cini mi se da je to reka Ivan Krstitelj...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2004 : 21:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ne pucam tako visoko. Sta cu kad sam egoistoicno-sebicno stvorenje. Dakle, snotmanova...

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 28/05/2004 : 21:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Ajde, nek ti bude.

...a meni nek bude tvoja!

Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000