Stvarno je crtez pederski... Sto se tice tajne jednoroga, i ta je prica izvrsna, mozda cak i bolja od Cibole. U Ciboli je Chiarolla neuporedivo bolji nego inace jer mu je to prvi put da je radio Zagora pa se nije jos opustio i prepustio svom stilu. Inace, meni je Chiarolla fenomenalan crtac, jedino sto mu Zagor bas nikako ne lezi i on je najvise unazadio prodaju Zagora, bar na ovim nasim prostorima, a mozda i u Italiji...
Pokazem maloj crtez,i zamislite,iza sebe ima vec dvije procitane Zagorove epizode.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
Previse futuristicki crtez,bilo bi bolje da se uhvatio Marvelovih junaka! Pa ipak je Zagor lik iz 19 st., pravedni divljak iz sume!Mozda mi je Ferrijev klasicni crtez iskrivio poglede al za mene je njegov Zagor-ZAGOR! I slazem se da je Villa preporodio Texa, pogotovo naslovnice ostavljaju bez daha!
Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer. Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users. Thanks!
dobro je on odradio 7 gradova, al aco moras priznati da je grozan u tajni jednoroga... inace i ja uzivam u vecini novih crtaca: andreucci, marcello, dela monica, dotti, laurentti. pesce i cassaro - bljak!
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Slažem se da je tu nešto lošiji(to sam i rekao)ali i dalje je OK.I da,zaboravio sam na Dottija.On mi je jako dobar,posebno u prošlogodišnjem specijalcu
Krvni brate stinky, Marcello i Andreucci su odlicni no ovi ostali nisu za Zagora. ;-) Chiarolla je sjajan crtac, bez diskusije, no covjek jednostavno nije za Zagora. Laurenti? Nije li ironicno da crtac erotskih stripova crta lika kakav je Zagor? :-) Dotti? No comment.
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-)
Heyoka, meni su ti noviji crtaci bolji. Zašto misliš da Dotti i Chiarolla nisu za Zagora? Baš jesu, nasuprot tome Ferri i Donatelli nisu, njihovi traperi i outlawi su gayevi, imaju previše njegovana lica, ljepuškasto i neuvjerljivo.
Heyoka, meni su ti noviji crtaci bolji. Zašto misliš da Dotti i Chiarolla nisu za Zagora? Baš jesu, nasuprot tome Ferri i Donatelli nisu, njihovi traperi i outlawi su gayevi, imaju previše njegovana lica, ljepuškasto i neuvjerljivo.
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Moj covjek. To, stinky, ubijedi Heyoku da su najbolja ZG trojka Della Monica, Laurenti i Dotti!
Razlika je samo u tome sto je Ferri stvorio Zagora, a tokom godina stvarao ga je svojim radom i Donatelli. Jasno je tu ko kome treba da se prilagodjava...
Razlika je samo u tome sto je Ferri stvorio Zagora, a tokom godina stvarao ga je svojim radom i Donatelli. Jasno je tu ko kome treba da se prilagodjava...