forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vrednost stripa??
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 03/06/2004 : 17:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Meni je žao verfalk, djole i svi drugi koji se ne slažu s mojom recenzijom, ali meni se to stvarno ništ ne svidja.
Procitam ja više puta pricu nego što je recenziram, ali svaki put mi je dojam bio isti; jadno, traljavo, površno. Nije to ništa ni protiv Sclavia, ali je "Zlo" stvarno napisao poput sastavka nekog osrednje-talentiranog osnovnoškolca.

...mnogi od nas jedu zelje, a samo neki cak i meso, pa onda svi u prosjeku jedemo zapravo sarmu...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2004 : 18:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Kakvo je tvoje mišljenje o Zlu, Djole?

Sclavi u lošijem izdanju, citiranje svega svacega na ne baš inspirativan nacin. Dakle, slicno kao prvih 20 brojeva.

Play it again, Yortlebluzzgubbly.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 03/06/2004 : 19:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by Verfalk2003

Kakvo je tvoje mišljenje o Zlu, Djole?

Sclavi u lošijem izdanju, citiranje svega svacega na ne baš inspirativan nacin. Dakle, slicno kao prvih 20 brojeva.

Prvi put u povijesti imamo donekle slicno mišljenje o necemu!
Zaplakat cu, ovo je prilicno emotivan trenutak za mene.

...mnogi od nas jedu zelje, a samo neki cak i meso, pa onda svi u prosjeku jedemo zapravo sarmu...
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 04/06/2004 : 02:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ma, nije ni meni to neko remek-djelo nego sam ja za tu epizodu vezan iz sentimentalnih razloga... Jedan od prvih Dylana koe sam citao, kraj mi se pravo dopada, a naslovnica mi je u Top 5 Staninih. Za mene njegova prva prava naslovnica.

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000