forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 2 preskocena Dylana
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 08/06/2004 : 21:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Kod preskocenih Dylana, mene živcira samo jedna stvar; nikad necu preboljeti što su preskocili "johnny freak-a", epizodu za koju mnogi tvrde da je najbolji DD koji je ikad objavljen. Na mnogim internet top-listama ta je epizoda uvijek medju top 5, a zla slutnja da je nikad necu procitati, tjera me u ocaj!
Netko mora jednostavno nagovoriti (natjerati) Ludens da tu epizodu
objavi! Cuo sam da je fenomenalna!

...mnogi od nas jedu zelje, a samo neki cak i meso, pa onda svi u prosjeku jedemo zapravo sarmu...

Ja sam tu epizodu citao skeniranu... dd fan mi spržio na CD. Medu 5 najboljih DD, indeed.

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 08/06/2004 : 22:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
A tko drzi prava za te epizode koje nece bit objavljene?
I zar se ne mogu kupit prava od tog tipa/tvrtke?
Nada umire posljednja:)
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 09/06/2004 : 16:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Kad vec svi toliko placete oko Johnnyija Freaka, eto vam link pa skidajte: http://www.podzemlje.com/strip/index.php
Btw, samo da ne bude zabune, to nisam ja skenirao i nemam nikakve veze s time, jednostavno sam nabasao na taj sajt...
Što se tice popunjavanja praznina u DD Extra, mislim da je glupo stavljati neku drugu regularnu epizodu umjesto preskocene, jer bi i ta "ubacena" ionako došla na red. Bolje umetnuti nešto iz posebnih brojeva...
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 09/06/2004 : 17:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ili neki almanah.

Mada bi ja to ostavio prazno. Možda za nekoliko mjeseci se te epizode budu mogle objaviti i eto problema!

People like us know how to survive
There's no point in living if you don't feel alive...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/06/2004 : 19:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ja danas kupio DD-extra "poslje ponoci" i zamislite iznenadjenja kada sam vidio najavu za sljedecu epizodu; bice objavljena epizoda pod nazivom "sunceve pjege" koja je originalno izašla 2002. u Italiji. Mislim da se radi o regularnoj epizodi, a ne o nekoj od specijalki. Zanimljivo...

...i was so blind, i could not see...
...your paradise is not for me...

Edited by - kiky on 09/06/2004 19:14:30
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 09/06/2004 : 19:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

Ja danas kupio DD-extra "poslje ponoci" i zamislite iznenadjenja kada sam vidio najavu za sljedecu epizodu; bice objavljena epizoda pod nazivom "sunceve pjege" koja je originalno izašla 2002. u Italiji. Mislim da se radi o regularnoj epizodi, a ne o nekoj od specijalki. Zanimljivo...

Bravoooooo!

"I otac i deda su mu bili opancari, pa je imao prilike da pronikne u sve tajne zanata."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/06/2004 : 21:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

quote:

Bravoooooo!

"I otac i deda su mu bili opancari, pa je imao prilike da pronikne u sve tajne zanata."

Sad tek vidim da je tu vijest vec netko drugi prije objavio...

Edited by - kiky on 09/06/2004 21:14:20
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000