ma mogu ali bi mi onda link mora biti prelomljen u dva reda, a to mi je ruzno. Pricekat cemo da se Srna Gora odcijepi pa cemo staviti svaku posebno:-) (salim se, bez uvrede molim) Ali u principu, ako bas inzistirate mogu ga promijeniti...
Zassto stati na pola puta: Banat, Baccka, Beogradski Passaluk, SSumadija, Istra, Dubrovaccka republika, Republika Pesscenica, Dugave Republika, Republika Klitoris, Dubovaccka 10 itd ...
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Sad sam primjetio da ako se klikne na link Jugoslavija, da ne postoji link ka stranici Darka Perovica. Cak ni njegovo ime nije uvrsteno medju ostala imena jugoslovenskih strip autora.
A sto se promjene linka Jugoslavija u Srbija i Crna Gora tice, postoji jos jedan prijedlog: skracenica SCG. Poput USA, tako moze da stoji i skracenica SCG za drzavnu zajednicu Srbije i Crne Gore.
ma mogu ali bi mi onda link mora biti prelomljen u dva reda, a to mi je ruzno. Pricekat cemo da se Srna Gora odcijepi pa cemo staviti svaku posebno:-) (salim se, bez uvrede molim) Ali u principu, ako bas inzistirate mogu ga promijeniti...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
ha ha ha , ova ti je bila dobra markose , da sta vredi kad ce se i tako raspadati za neko vreme
kako ne!? pa prij samo mjesec dana bio je zadnji sastanak. nekad su tu i stranci ili nedefinisani/neinformisani, ali svaki sastanak stripofila kojem sam ja prisustvovao je bio vvecinski od RK gradjana, ministara itd.
Malo je popustila guma njenih gacica / I tako otkrila one dijelove Koji se stoljecima nepravedno / Drže podalje od ochiju.