Author |
Topic  |
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8256 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/06/2004 : 19:52:11
|
quote: Mi smo konzervativci, pricaj ti to nekome drugom.
 A ja mislio da sam samo ja konzervativac Odoh u liberale , ne treba mi ge(j) 17 drustvo 
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 21/06/2004 : 22:58:45
|
quote: Originally posted by Djole
Mi smo konzervativci, pricaj ti to nekome drugom. 
Nemoj ti meni da namigujes!
So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door, RUN FOR YOUR LIFE! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/06/2004 : 23:53:55
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Odoh u liberale , ne treba mi ge(j) 17 drustvo 
Ne brini imamo i liberalnu frakciju u kojoj su neki videniji ljudi... ja, recimo. Za pocetak dosta! 
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 22/06/2004 : 07:45:47
|
 BONELLI JE NAJBOLJI BONELLI JE BEZ PREMCA HOCEMO JOS BONELLIJA!!! Mislim da ce na ovim nasim prostorima Bonelli jos dugo vremena ostati neprikosnoven,svaka cast Americkim SUPERHEROJIMA ali realno, to su stripovi liseni svake prave emocije,a mi balkanci se ne uklapamo u tako nesto(bar vecina) I ZATO NEK NAM ZIVI CIKA BONELLI!!!

drale |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8256 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 22/06/2004 : 07:54:24
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by prozirna senka
Odoh u liberale, ne treba mi ge(j) 17 drustvo --------------------------------------------------------------------------------
Ne brini imamo i liberalnu frakciju u kojoj su neki videniji ljudi... ja, recimo. Za pocetak dosta!
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Sreca moja te sam ja u sustini konzervativni liberal (sta je, zvuci sizofreno, e nije, vidi program i statut predrtane (od pre I sv. rata, da ne bude zabune) Narodne Liberalne Stranke), taman da budem van vasih frakcija. Nekako mi vase exDemokratsko posteno podvuceno zutim drustvo ne prija I stvarno, sto si poceo da namigujes DusManu, devojka ti stavila zabranu? 
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/06/2004 : 10:26:27
|
quote: Originally posted by draskomisterno
svaka cast Americkim SUPERHEROJIMA ali realno, to su stripovi liseni svake prave emocije,a mi balkanci se ne uklapamo u tako nesto
Procitaj Sandmana, pa ponovi to.
A ima toga još u stripovima osim Bonellija i super-heroja, zar te Magic to nije naucio dok te tukao?   
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 22/06/2004 : 13:51:52
|
quote: Originally posted by draskomisterno
 BONELLI JE NAJBOLJI BONELLI JE BEZ PREMCA HOCEMO JOS BONELLIJA!!! Mislim da ce na ovim nasim prostorima Bonelli jos dugo vremena ostati neprikosnoven,svaka cast Americkim SUPERHEROJIMA ali realno, to su stripovi liseni svake prave emocije,a mi balkanci se ne uklapamo u tako nesto(bar vecina) I ZATO NEK NAM ZIVI CIKA BONELLI!!!

drale
Pa, ukupno gledano, stripovi nude mnogo više od Bonellija i superheroja. Nije da postoje samo te dvije "kategorije". Probaj malo sa francuzima. By the way, sve što sam do sada vidio od poljaka je bilo jako kvalitetno. Možda bi netko trebao zaviriti u njihovo "dvorište" i prevesti poneki njihov strip... |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
Topic  |
|