Author |
Topic |
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 13/06/2004 : 14:07:30
|
Baš mi se svida kad u recenzijama pišu zanimljivosti, pa sam se setio, da bi i ovde napisali one koje nisu napisane.
Ja sam zapazio, da Dylan Dog nosi crvene carape! za ostale, moram još malo pogledati!
_____________________ Here I am now, entertain me!
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/06/2004 : 14:16:30
|
Ja sam zapazio da zagor ima orla na majici i da majica nema kratkih rukava. Zapazio sam da svaki clan TNT ima rupu na petama. Zapazio sam da svi uvijek nose istu odjecu. Zapazio sam da martina ima mjesec na obrazu. Zapazio sam da se svaki crtac poptpise na naslovnoj. Zapazio sam da miki pije mlijeko.
"They say this one has a surprise ending."
|
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Posted - 13/06/2004 : 16:27:25
|
DD LEX br. 14 - Izmedu života i smrti: na 57 stranici pokaže se dio Dylanove zbrike knjiga (Dickens, O Henry, Addams, Bierce)
_____________________ Here I am now, entertain me! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13137 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 13/06/2004 : 17:03:13
|
jedne od najboljih epizoda Zagora, one sa Krakenom, inspirirale su H.P.Lovecrafta da napiše par kratkih prica, a po svemu tome je Stuart Gordon snimio solidni filmic DAGON
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
Govinda
Junior Member
Croatia
372 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 13/06/2004 : 21:39:08
|
Ima u jednom MNOu,nemojte traziti sada od mene da kopam po cijeloj kolekciji da bi potvrdio,kada na sljedecoj slicici (na istoj strani)umjesto u desnoj,ima pistoj u lijevoj ruci. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 13/06/2004 : 22:52:33
|
quote: Originally posted by stinky
jedne od najboljih epizoda Zagora, one sa Krakenom, inspirirale su H.P.Lovecrafta da napiše par kratkih prica, a po svemu tome je Stuart Gordon snimio solidni filmic DAGON
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Hehehehehe! Zakon je ova tvoja antizagorovska ironija |
|
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 13/06/2004 : 23:49:49
|
najzanimljivije zanimljivosti () su u MM kao da citaš knjigu iz povijesti samo što Bagnoli i društvo imaju bujnu maštu pa ucine radnu nerealnom
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 01:37:17
|
MM je ilustrovana enicklopedija sveznanja
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 14/06/2004 : 02:32:00
|
Nedavno su pronasli 5 aviona nestalih 45. u bermudskom trouglu koji se spominju u MM Lms 10 ili 11.Smatra se da su se srusili zato sto su ostali bez goriva.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
ANONIMNI MUZICAR
|
Edited by - igorpb on 14/06/2004 02:32:58 |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 03:37:47
|
Zapravo u MM LMS 9 Tajna Luzitanije i MM LMS 10 Bermudski trougao. Dobro, jedna misterija manje (ili barem jedan njen deo).
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 06:09:35
|
Ja sam zapazio da jedan debeli meksikanac stalno ide uokolo sa Zagorom i da Zagor nikad ne pisa ili ide na vecu nuzdu!!
Only God will judge me! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/06/2004 : 07:22:32
|
Ja sam zapazio da Zagor jos uvijek nije izgubio svoju cednost.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 14/06/2004 : 08:41:00
|
Ja sam tek sad nakon tko zna kojeg citanja AF #1 ([reklama]ovaj put u Bernijevom izdanju - AF Klasik[/reklama]) skuzio da Alan Ford kad se prvi put pojavljuje ima sat na ruci da bi ga vec stranicu kasnije "zagubio". Slican sindrom pojavio se i kod prvog Zagora kad je znojnik sa resicama na rukama naseg omiljenog junaka mjenjao ruke, nestajao i pojavljivao se. :)
|
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 14/06/2004 : 09:22:28
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
A koji jeste osim DD ?
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
ANONIMNI MUZICAR
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/06/2004 : 09:42:15
|
quote: Originally posted by igorpb
quote: Originally posted by SejoSexon
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
A koji jeste osim DD ?
ANONIMNI MUZICAR
Mister No, MM ima Dijanu, Tex ima sina, NN ima kcerku, znaci svi su vec iskusni.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 14/06/2004 : 09:47:44
|
Pa i Zagor je nesto radio u Zagor protiv Vonga a sa Fridom il, kako se vec zove.
ANONIMNI MUZICAR
|
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Posted - 14/06/2004 : 10:11:02
|
DD SD broj 42 PONOR strana 65. Nacrtan je strip Zagora sa engleskim naslovom On Titans footsteps
_____________________ Here I am now, entertain me! |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
vitruvian
Average Member
Croatia
687 Posts
Member since 15/03/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 17:58:20
|
Ono sto je meni zanimljivo i istovremeno nikako zabavno je da ponekad u pricu (u ponekog Bonellija npr.) ubace "mjuzu", neke divlje bendove izvucene ko zna otkud i pretpostavljaju da bi ih sva shkvadra koja to chita trebala prepoznati. . Pa ne treba mi "muzicka" stimulacija dok citam kad si je stvaram SAM po potrebi....i glasove i muziku, kao i vecina vas, zar ne?
hm...hm... |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 18:03:18
|
quote: Originally posted by VJ
Ja sam tek sad nakon tko zna kojeg citanja AF #1 ([reklama]ovaj put u Bernijevom izdanju - AF Klasik[/reklama]) skuzio da Alan Ford kad se prvi put pojavljuje ima sat na ruci da bi ga vec stranicu kasnije "zagubio". Slican sindrom pojavio se i kod prvog Zagora kad je znojnik sa resicama na rukama naseg omiljenog junaka mjenjao ruke, nestajao i pojavljivao se. :)
Kod Zagora ima milion promasaja, samo od vatrenog oruzja, lokomotiva i dalje, dodjemo do zakljucka da on zivi tridesetak godina u buducnosti u odnosu na vrijeme u kom je radnja prikazana |
|
|
vitruvian
Average Member
Croatia
687 Posts
Member since 15/03/2004 |
Posted - 14/06/2004 : 19:41:28
|
quote: Originally posted by Ramath
quote: Originally posted by VJ
Kod Zagora ima milion promasaja, samo od vatrenog oruzja, lokomotiva i dalje, dodjemo do zakljucka da on zivi tridesetak godina u buducnosti u odnosu na vrijeme u kom je radnja prikazana
Tocno tako.....
hm...hm... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/06/2004 : 22:49:33
|
quote: Originally posted by vitruvian
Ono sto je meni zanimljivo i istovremeno nikako zabavno je da ponekad u pricu (u ponekog Bonellija npr.) ubace "mjuzu", neke divlje bendove izvucene ko zna otkud i pretpostavljaju da bi ih sva shkvadra koja to chita trebala prepoznati. . Pa ne treba mi "muzicka" stimulacija dok citam kad si je stvaram SAM po potrebi....i glasove i muziku, kao i vecina vas, zar ne?
hm...hm...
Jel to isto slucaj i s Lazarusom? Tamo je na sve strane razvikana glazbena podloga...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Hit
Junior Member
Croatia
334 Posts
Member since 31/10/2001 |
Posted - 14/06/2004 : 23:00:03
|
hm Larry se samo kara okolo.. nego primjetio sam jos jednu strip zanimljivost. U stanovitoj igrici Bloodrayne, na prvih par misija radnja se odvija u mocvarama Lusianne. Glavnog lika (Rayne) napadaju ljudi zombiji koji izlaze iz baruština. Malo poslije otkriva se kako su ta cudovišta podigli NACISTI lol, uz pomoc vudu svecenice Marie Laveau :-D. E da u tome trenutku iz mocvare izleti divovsko cudovište koje JAKO podsjeca na Krakena ( u igri Carrefour) asocira li vas to na neki strip ili se to mene cini
"...Choose your future, choose life! But why whould I want to do a thing like that? I chose not to choose life, I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who need reasons when you got heroine?" |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/06/2004 : 23:38:37
|
quote: Originally posted by Hit
hm Larry se samo kara okolo.. nego primjetio sam jos jednu strip zanimljivost. U stanovitoj igrici Bloodrayne, na prvih par misija radnja se odvija u mocvarama Lusianne. Glavnog lika (Rayne) napadaju ljudi zombiji koji izlaze iz baruština. Malo poslije otkriva se kako su ta cudovišta podigli NACISTI lol, uz pomoc vudu svecenice Marie Laveau :-D. E da u tome trenutku iz mocvare izleti divovsko cudovište koje JAKO podsjeca na Krakena ( u igri Carrefour) asocira li vas to na neki strip ili se to mene cini
"...Choose your future, choose life! But why whould I want to do a thing like that? I chose not to choose life, I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who need reasons when you got heroine?"
Vecina amorfnih cudovišta izgleda slicno, a i izgled Krakena je vec viden i prije Zagora.
Nije li Carrefour neki voodoo Bog ili samo jedno od imena Samedija ili kak se vec zove ono zlo božanstvo koje je mucilo vecinu Bonnelijevih junaka?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 14/06/2004 : 23:55:54
|
Ili ime sada zatvoernog tržišnog centra u Švajcarskoj? ;)
Ima tu nešto!
Mislim, ako je Ajfelova kula dobila oblik po Univerzumu, zašto tržišni centar ne bi bio imenovan po vudu bogu?
Sve je to delovanje 36 nevidljivih...
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Posted - 15/06/2004 : 01:24:37
|
MM Lms 14 saznajemo kako je nas vampir bio zarazen u BIH u 19.stoljecu. Epidemija krvopija se dobro prosirila do danasnjih dana.
ANONIMNI MUZICAR
|
|
|
Topic |
|