Author |
Topic |
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 25/06/2004 : 17:22:52
|
U almanahu misterija za 1988 godinu pominje se i jedna vest iz Dubrovnika, o crnim udovicama koje su bukvalno preplavile jugoslovensku (vest je iz oktobra 1987) obalu jadrana (iz ovoga se moze zakljuciti da su crne udovice zapravo vodozemci:))). Jos se kaze da se veruje da crne udovice donose nesrecu, bice da su se zato vojska i naucnici dali u poteru za istim.
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 29/06/2004 : 22:13:13
|
Ko o cemu, baba o ustipcima. Opet Alamanah misterija, ali ovog puta za 1991. godinu koji je bio posvecen misterijama istocne evrope, zapravo onome sto mi poznajemo danas kao ZND. Ali bez obzira sto nasa tada jos uvek ziva otadzbina nije bila sastavni deo SSSRa (sto opet ne znaci da i nije postojao plan jos iz dvadesetih godina prolsoga veka, ali to nije tema), nasli smo se u dosijeu i to zahvaljujuci Gospi iz Medjugorja. Tamo se jos kaze da i pored cinjenice da su sve to komunisticke drzave, Devica Marija je pored pojave u Jugoslaviji aprila 1981, ista se prikazala i Poljacima (mesto se zove Cestakova) u vreme proglasenja Jovana Pavla II za novog papu, i konacno u avgustu 1987, pojavila se i u Gruscevu, Ukrajini. Jos jedna zanimljivost iz iste sveske: italijani su dobili novo slovo, nase c. Naime, na geografskoj karti (str 94) koja prikazuje Beringov moreuz ali iz davnih vremena, svi toponimi i hidronimi ispisani su na italijanskom: mar glaciale artico, siberia, mare di ohotsk, alaska, mare di bering i kamcatka:))
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 18/07/2007 : 18:59:17
|
Ova tema je jako zanimljiva... Pa reko' da je revitaliziram...
Ja sam primijetio da Stano, u DD 100, nakon što se razdvoje Xabaras i Dylanov stari, Xabarasa crta kao Dylana seniora... Potom mu postupno izoblicava lice i postaje 'pravi' Xabaras...
Ovaj potpis jednog dana vrijedit ce milijune... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/07/2007 : 10:53:58
|
quote: Originally posted by Bardho
Nathan je crnokos kao što je bila i njegova pokojna žena, a Ann je zacudo plavokosa! Bit ce da i u buducnosti poštari rade naveliko!!!
meni su starci (oboje) crnokosi, a ja sam plav
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 19/07/2007 : 11:09:24
|
quote: Originally posted by supermark
Nathan je crnokos kao što je bila i njegova pokojna žena, a Ann je zacudo plavokosa! Bit ce da i u buducnosti poštari rade naveliko!!!
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
A baba, dida. 25% gena ti je od njih. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 19/07/2007 : 11:44:12
|
quote: Originally posted by supermark
The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Ciji si ti, mali?
Ovaj potpis jednog dana vrijedit ce milijune... |
Edited by - Beva on 19/07/2007 11:45:26 |
|
|
Topic |
|