Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/06/2004 : 22:31:15
|
quote: Originally posted by Dado Iskustvo mi kaze da su banjalucanke jakooo zgodne i sarmantne cure.
potvrdujem   
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... HAJDUK-PRVAK 2004. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/06/2004 : 23:19:20
|
quote by Dado: ___________________ Naravno da je, nego sto, konstantno napadas sve srpske izdavace... ___________________
I ja sam to primetio kod Djoleta... Djole, da nije to kod tebe stvarno na nacionalnoj osnovi?    |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 15/06/2004 : 23:20:46
|
quote by Dado: __________________ quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by dd fan
quote: --------------------------------------------------------------------------------
i nakoje NIKO nema autorska prava...
--------------------------------------------------------------------------------
Da, da, za neupucene - u zemlji Srbiji sintagma "autorska prava" ima vrlo sirok spektar znacenja...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
--------------------------------------------------------------------------------
Govoris iz iskustva? _________________________
...i to bogatog...  |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 15/06/2004 : 23:22:51
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dado Iskustvo mi kaze da su banjalucanke jakooo zgodne i sarmantne cure.
potvrdujem   
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... HAJDUK-PRVAK 2004.
Mozda ste znali da su banjalucki momci vrlo ljubomorni na momke koji dolaze sa strane i vacare im zenske, stoga pazite sta radite kad dodjete u BL |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/06/2004 : 23:30:51
|
quote: Originally posted by Ramath Mozda ste znali da su banjalucki momci vrlo ljubomorni na momke koji dolaze sa strane i vacare im zenske, stoga pazite sta radite kad dodjete u BL
nisam primjetio inace,u banja luci imam prijatelje,i kad sam god bio tamo,super sam se proveo...i udebljao 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... HAJDUK-PRVAK 2004. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/06/2004 : 23:33:44
|
quote: Originally posted by Ramath Mozda ste znali da su banjalucki momci vrlo ljubomorni na momke koji dolaze sa strane i vacare im zenske, stoga pazite sta radite kad dodjete u BL
nisam primjetio inace,u banja luci imam prijatelje,i kad sam god bio tamo,super sam se proveo...i udebljao 
Ma toliko ima zgodnih da BL momci ne mogu to sve pokriti, pa je svaka pomoc sa strane dobrodosla, tako sam se ja svaki put osjecao. Takodje imam dosta prijatelja tamo i uvijek je odlicno bilo. |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Posted - 15/06/2004 : 23:36:41
|
quote: Originally posted by Dado
Ma toliko ima zgodnih da BL momci ne mogu to sve pokriti, pa je svaka pomoc sa strane dobrodosla, tako sam se ja svaki put osjecao. Takodje imam dosta prijatelja tamo i uvijek je odlicno bilo.
Banja Luka je svjetski grad, kod nas ima 7-9 zenskih na jednog muskarca |
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 15/06/2004 : 23:44:12
|
quote: Originally posted by Ramath
quote: Originally posted by Dado
Ma toliko ima zgodnih da BL momci ne mogu to sve pokriti, pa je svaka pomoc sa strane dobrodosla, tako sam se ja svaki put osjecao. Takodje imam dosta prijatelja tamo i uvijek je odlicno bilo.
Banja Luka je svjetski grad, kod nas ima 7-9 zenskih na jednog muskarca
sta ja onda kojeg vraga trazim po B.Gradisci svakog ljeta... moracu da BL ovog ljeta 
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6371 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 16/06/2004 : 00:00:45
|
quote by Dado: ________________ Ma toliko ima zgodnih da BL momci ne mogu to sve pokriti, pa je svaka pomoc sa strane dobrodosla, tako sam se ja svaki put osjecao. ________________
Tamo mora da je k'o u haremu  |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 16/06/2004 : 01:38:09
|
sto se tice cura u BL slazem se da su dobre,ali kad sam posljednji put bio(prije par godina) malo sam vidio gradske raje,mislim banjalucana.uglavno su to bili trenerka boys sa mnogo zlata i slicno...
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Posted - 16/06/2004 : 20:21:24
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote by Dado: ________________ Ma toliko ima zgodnih da BL momci ne mogu to sve pokriti, pa je svaka pomoc sa strane dobrodosla, tako sam se ja svaki put osjecao. ________________
Tamo mora da je k'o u haremu 
Jos bolje, pogotovo ako se kao ja bavis automobilizmom, lijepe sa kao flasteri |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 16/06/2004 : 20:33:27
|
quote: U gradu Strumici(Makedonija) je omjer 4 : 1 u korist žena(zvanicni podatak).
quote: Eto jos jedno mjesto gdje se isplati otici...
Jel' ti to Dado govoris bugarski? Ja ne razbiram nista , zato cu se drzati ovdasnjih. Njih bar razumem, a ima ih dovoljno
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx) |
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 17/06/2004 : 00:24:31
|
mogli ste organizovati kakav skup u banjalluci pa da nam usput i pokazete to silno blago
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
Topic  |
|