Author |
Topic  |
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
tantus
Senior Member

Slovenia
1661 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 19/06/2004 : 10:21:42
|
quote: Originally posted by Damjan
Što se tice srcedrapajucih produkata SBE-a, meni se posebno svidio NN "Pjesma za Saru"...
I meni, odlicna epizoda, isto puna emocija, a i kod NN-a mi lezi crtez de Angelisa. |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 19/06/2004 : 12:19:35
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Heyoka
A pomoglo je Dugackom pozdravu i to što je Ambrosini i scenarist.
Umm... nije. Prica Marcheselli, scenario Sclavi. Ambrosini je koscenarista sa Sclavijem u Beloj radi.
Slažem se i u vezi Marija. Baš ta Marijeva perfekcija u docaravanju atmosfere me ubija kad god hocu da ocijenim crtež u Phoenixu.
Da, ali tu se vec iskvario. NN U ponoru pamcenja spada u po meni najbolje nacrtane epizode ikada. Takva sinergija jada u scenariju i crtežu se retko srece, narocito kod Bonellija.
Uz Dugacki pozdrav, meni najbolja epizoda DD-a je Uspomene Nevidljivog. Takoder, za ovu epizodu imam neke planove ovog ljeta...
Ti znaš da najavljivanje neke recenzije na sajtu znaci da ce je neko namerno napisati pre tebe?
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
U žurbi sam pa da ukratko odgovorim:
Znam da Ambrosini nije scenarista u Duga#269;kom pozdravu, ali radi i kao scenarista. Govorio sam uop#263;eno.
Kad spominješ ovog nekog...jel to šifra "Kraš" ili...?  Bez zajebancije, postoji jedan avangardni plan u vezi te recenzije... 
Kad smo kod DD-a, izašao film Stepford Wives sa Nicole Kidman, gluma#269;ki debi ima meni najljepša country-pjeva#269;ica Faith Hill. To je remake filma po kojem je nastala epizoda "Oštrica brija#269;a". Prve ocjene nisu baš nešto...
"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/06/2004 : 16:22:29
|
A Stepford wives imaju dosta veze i sa The Invisibles...
I naravno, šifra je ispravna... ;)
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..." |
 |
|
Topic  |
|